Home » , » Εκβιάζει το Γερμανικό κατεστημένο (Βίντεο)

Εκβιάζει το Γερμανικό κατεστημένο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 | 2:18 π.μ.

Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις δυο μέρες πριν της προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, που λογικά αναμένεται να επαναλάβει ουσιαστικά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, έχει εξαπολυθεί μια ομοβροντία εκβιαστικών κινήσεων με καθοδηγητή το γερμανικό οικονομικό κατεστημένο εναντίον της Ελλάδας. Αυτός είναι ουσιαστικά ο πυρήνας της τοποθέτησης του σκιτσογράφου - δημοσιογράφου Στάθη Σταυρόπουλου -πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ- στο βίντεο που παραθέτουμε.
Μπαίνουμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή, σύμφωνα με τον ίδιο, που ολοκλήρωσε την άποψη του συμπληρώνοντας ότι: «αν η αριστερά τιμήσει την εντολή που της έδωσε ο λαός θα έχει ανοίξει ένα νέο ιστορικό κεφάλαιο για όλη την Ευρώπη».

Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις και θα μπορούμε να μιλάμε με νέα δεδομένα για τις προθέσεις της κυβέρνησης. Ηταν θετικό πάντως το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών αντέδρασε άμεσα  στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πως από τις 11 Φλεβάρη δεν θα δέχεται ως ενέχυρα ελληνικά ομόλογα δηλώνοντας ότι «παραμένει σταθερή στους στόχους του προγράμματος κοινωνικής σωτηρίας που ενέκρινε με την ψήφο του ο ελληνικός λαός».
Μένει να δούμε και την κυβερνητική τοποθέτηση σε δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg που επικαλούμενο πληροφορίες, μετέδωσε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα με οικονομικό κραχτ.
«Την ώρα που οι δανειστές της Ελλάδας δεν δέχονται το «κούρεμα» χρέους και η άρνηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα να δεχθεί και άλλα δάνεια διάσωσης ίσως οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα οικονομικό κραχτ στις αρχές του επόμενου μήνα» μετέδωσε το  Bloomberg

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:35 μ.μ.

ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Ρωτάμε: Όταν η πατρίδα δέχεται αυτή την πρωτοφανή μαφιόζικη και ανήθικη επίθεση, από τους υποτιθέμενους «εταίρους και συμμάχους της», και οι μέχρι πρότινος ηγέτες της, αντί να βγουν μπροστά και να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή τη βρωμιά, επιλέγουν τη σιωπή και την αφάνεια, αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία??? Φιλοπατρία είναι???...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2015/02/blog-post_8.html

Οι ναζί τρέμουν το φως της ημέρας. Γι αυτό και δεν είχαν το κουράγιο στην κατεχόμενη πατρίδα μας, να τηρήσουν ούτε το πρωτόκολλο των εκτελέσεων, και έσερναν πριν χαράξει η μέρα κατά δεκάδες τους αγωνιστές στις μάντρες και τα σκοπευτήρια για να τους εκτελέσουν...

Σήμερα, 70 χρόνια μετά, οι ναζί φρόντισαν και πάλι μέσα στο μαύρο σκοτάδι, να χρησιμοποιήσουν το ανδρείκελό τους στην ΕΚΤ, για ν απειλήσει και πάλι θρασύδειλα τη πατρίδα μας.

Τέτοιοι ήταν πάντα οι ναζί και τέτοιοι θα παραμείνουν. Θρασύδειλοι, αδίστακτοι, εκδικητικοί, τσαμπουκάδες εκ του ασφαλούς, μέχρι να έρθει και πάλι οι στιγμή που θα νοιώσουν και πάλι τις κάνες των όπλων τους, να τους ξεσκίζουν και πάλι τον πισινό.

Τα δωσίλογα τσιράκια τους από την άλλη μεριά, πάντα υπήρξαν δειλοί και τιποτένιοι, μέσα στην ψευδεπίγραφη ασφάλεια της κουκούλας τους, και...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2015/02/blog-post_8.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger