Home » , » Και ο "αρχαίος Ελλην κομμουνιστής", Κ. Ζουράρις, βουλευτής των ΑΝΕΛ. δεν ψηφίζει Αβραμόπουλο για ΠτΔ (Βίντεο)

Και ο "αρχαίος Ελλην κομμουνιστής", Κ. Ζουράρις, βουλευτής των ΑΝΕΛ. δεν ψηφίζει Αβραμόπουλο για ΠτΔ (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 | 9:51 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Να το θυμάστε. Οι αγορεύσεις που θα κάνει στην βουλή ο Κ. Ζουράρις  θα είναι μοναδικές. Ο τύπος αρχαιόπληκτος, θρησκόληπτος και  αρλουμπολόγος  είδε επιτέλους το όνειρο του να εκπληρώνεται. Αφού δεν τα κατάφερε με την συνεργασία του με το ΚΚΕ, αφού πάτωσε το νταλαβέρι του με τον Παπαθεμελή και το κόμμα που έκανε - «Πυρίκαυστος Ελλάδα», το ονόμαζε με πρόεδρο ένα τύπο που παρίστανε τον «σταλινικό»- πήγε άκλαυτο, το αλισβερίσι του με τον Π. Κάμμενο του έκατσε κέντα φλος και τακίμιασε βουλευτικό έδρανο.

Δεν είναι όμως το θέμα μας αυτή την στιγμή ο Ζουράρις, που κατά δήλωση του είναι «αρχαίος Έλλην κομμουνιστής».

Κάναμε αυτή την εισαγωγή για να πούμε ότι μετά τον βουλευτή Αργολίδας του  ΣΥΡΙΖΑ Μήτσο Κοδέλα, και την Ραχήλ Μακρή, ήταν η σειρά του Κ. Ζουράρι να δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τον Δ. Αβραμόπουλο για πρόεδρο της δημοκρατίας αν προταθεί από το κυβερνών κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής» υπάρχουν προτάσεις από στελέχη του Σύριζα προς τον Α. Τσίπρα να προτείνει ένα απ’ αυτά τα πρόσωπα. Τον Κώστα Γαβρά, διάσημο σκηνοθέτη με διεθνή απήχηση και αναγνώριση, τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά, αριστερό διανοούμενο, και τον Λαοκράτη Βάσση, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:29 μ.μ.

αυτο το φυντανι δεν ηταν υποψηφιος ευρωβουλευτης του κκε; χα χα χα χα!

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:54 μ.μ.

΄Οποιον και να προτείνουνε για πρόεδρο η δουλειά του θα είναι η ίδια. Θα υπογράφει τα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης- ΕΕ- πλουσίων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger