Home » , » Τι λες ωρέ μεγάλε;

Τι λες ωρέ μεγάλε;

Από giorgis , Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 | 1:44 μ.μ.

Του Γ. Γ.

 Τι λες ωρέ μεγάλε; Με αυτό το σύνθημα στην προμετωπίδα σας ζητήσατε προεκλογικά την ψήφο του ελληνικού λαού;  Ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα μας κάνεις; Με αιχμή τον «έντιμο συμβιβασμό» απευθυνθήκατε στο εκλογικό σώμα ζητώντας την εμπιστοσύνη του;
Δηλαδή παραισθήσεις είχε όλος ο κόσμος που άκουγε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον σημερινό πρωθυπουργό που μας έλεγε ότι τέρμα η λιτότητα και με ένα νόμο και ένα άρθρο θα έσκιζε τα Μνημόνια;
Εσείς δεν είστε που λέγατε ότι θα παλέψετε για τη διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους, που ξέρουμε –στο περίπου- πως έχει δημιουργηθεί, ξέροντας επίσης –ακριβώς- ότι το έχουν ακριβοπληρώσει;

Ετσι μεταφράσατε την ψήφο του ελληνικού λαού που σας ανέθεσε την διακυβέρνηση της χώρας; Ότι θα πληρώνουμε το εξωτερικό χρέος στο διηνεκές όπως ακούσαμε να λέει ο Γ. Βαρουφάκη;

«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»

Δ. Σολωμός 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 11:46 π.μ.

Τι εγινε ρε παιδια?
Αρχισαν και ξεπεταγονται οι πρωτοι "αριστεροι" κοψοχερηδες....?

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 2:59 μ.μ.

Αυτοί πούλησαν το κουκουέ δεν θα πωλούσαν τον ελληνικό λαό, δεν είναι τίποτα τυχαίο.....
Υ.Σ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη !!!

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 3:17 μ.μ.

Τι επαγγέλεσθε;
-Είμαι πρώην κομμουνιστής.
-Μμμμ... πάρα πολύ ενδιαφέρον. Και τι μπορείτε να κάνετε για μας;
-Ο,τι ακριβώς χρειάζεστε κι έχετε ανάγκη. Δηλαδή μπορώ τα πάντα για σας. Γιατί αν χάσετε την εξουσία σας... Είμαι ό,τι πιο χρήσιμο μπορείτε να φαντασθείτε! Μιλάω αριστερά κοιτάζοντας δεξιά. Είμαι επαναστάτης βροντερός στα λόγια, που οφείλω να πω πως μου έμαθαν καλά να χειρίζομαι, ενώ στην πράξη κάνω ό,τι πρέπει για να φρενάρω τη συνείδηση. Βαρέθηκα ξέρετε τις επαναστάσεις, τις εξεγέρσεις και τους χαζούς ηρωισμούς. Δεν αντέχω άλλες φασαρίες και ξεσηκωμούς. Ζητάω κοινωνική ειρήνη, συνεργασία όλων με όλους για το ...κοινό μας καλό.
Δώστε μου ένα ρόλο στη μηχανή σας και δεν θα μετανιώσετε.
-Μάλιστα... Και με τους τέως συντρόφους σας;
-Εξακολουθώ να τους φωνάζω συντρόφους, τι καλύτερο; Οχι για να με ακούνε αυτοί βέβαια, αυτοί ξέρουν..., αλλά για να μπορώ να μιλήσω στους άλλους με τη γλυκιά φωνή μου και να κλαψουρίζω για αυτούς που γοητεύονται από τα ψευτοκλάματα.
Κατά βάση τους σιχαίνομαι, θέλω να εξαφανιστούν, έλεος πιά! Ο κόσμος προχώρησε, δεν θέλει βία και αίματα! Θέλουμε την ησυχία μας... Οσο για τους πολλούς, τους αρέσει σίγουρα να νομίζουν ότι μπορούν χωρίς κόπο και ζόρι να καταφέρουν κάτι...
-Να καταφέρουν τι;
-Μα ό,τι τους επιτρέπετε φυσικά.
-Νομίζω ότι συνεννοούμαστε απόλυτα. Φυσικά θα έχετε αρκετές "αποκαλύψεις" για τους τ.συντρόφους σας. Ξέρετε... ράμματα για τη γούνα τους.
-Μα τι λέτε; Εχω ό,τι χρειαστεί, κι ό,τι δεν έχω μπορώ να το δημιουργήσω. Πως θα πείσω άλλωστε... αν δε μιλάω διαρκώς για την "αγριότητα", τη "σκληρότητα", την απανθρωπιά τους... Ο κόσμος διαρκώς κοιτάζει με το πλάι του ματιού του προς τα κει. Κάποιος πρέπει να του γυρίζει με κάθε τρόπο διαρκώς το κεφάλι. Κάποιος ..."δικός τους" αν γίνεται.
Μην ανησυχείτε, είμαι ένα είδος ζωγράφου που ειδικεύεται στο να μαυρίζει διαρκώς το λευκό. Λερώνω καλά!

-Πιστεύετε κι εσείς ότι ο καπιταλισμός έχει τελειώσει;
-Μα τι λέτε; Ο καπιταλισμός είναι μια Λερναια Ύδρα, με την καλή έννοια βέβαια...Είναι ένα πανέξυπνο σύστημα που πάντα βρίσκει τρόπους! Αρα και τώρα θα βρεί τρόπο να ξεγλυστρίσει, αν φυσικά βρει τους κατάλληλους συνεργάτες. Δεν είναι έτσι;
-Ακριβώς, αρκεί να ξεφορτώνεται τους επίδοξους Ηρακλήδες που θέλουν την εξόντωσή του. Ειδικά όταν οργανώνουν και δημιουργούν κι άλλους τότε κινδυνεύουμε.
-Αυτό αφήστε το σε μας. Ειδικότητά μας η ..."επαναστατική" διάλυση των πάντων μέχρι τη σχάση του πυρήνα αν χρειαστεί. Όπου μαζεύεται ...σκόνη, φυσάμε επαναστατικά και σκορπίζει πριν γίνει πέτρα. Πάνω απ' όλα το άτομο, ο άνθρωπος... Και οι ομάδες όπως ξέρετε καταπιέζουν την προσωπική ελευθερία, πράγμα που δε μας αρέσει. Πως μπορεί να αλλάξει κανείς τον κόσμο καταπιέζοντας την προσωπική του ελευθερία; Αρκεί να φερόμαστε με κάποια ανθρωπιά, καταλαβαίνετε... πρέπει να πείθουμε.
-Μα φυσικά, πάνω απ' όλα ο άνθρωπος, ειδικά ο ...ικανός άνθρωπος. Κι εμείς οι καπιταλιστές άνθρωποι είμαστε άλλωστε όπως όλοι. Και μάλιστα πιο άνθρωποι απ' τους άλλους!
-Ας δώσουμε λοιπόν τα χέρια! Για ένα καπιταλισμό για τον άνθρωπο! Για την επανάσταση της ελπίδας για "κάτι καλύτερο για όλους"!
-Μμμμ πολύ ωραίο! Που τα βρίσκετε...Πραγματικά χρήσιμος! Για έναν κόσμο για ...όλους! Υπέροχα ακίνδυνο! Μα αλήθεια, τι θα έκαναν αυτά τα ζώα αν δεν τους δίναμε εμείς μια δουλειά; Αυτοί δεν είναι ικανοί να χωρίσουν δυο γαιδουριών άχυρο. Εμπρός λοιπόν για τον άνθρωπο, το νέο ...ικανό άνθρωπο και την προσωπική του ελευθερία. Ακούγεται μια χαρά!

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 6:03 μ.μ.

Ο θεός να σε φυλαει από παλιά πουτανα και από πρώην κομμουνιστή.

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2015 στις 8:32 μ.μ.

Ο θεός να σε φυλαει από κνιτοβλακες και από γραφειοκρατες ζομπι αλλα Μαιλη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger