Home » , » Περίεργα (;) - δημοσιογραφικά - πράγματα

Περίεργα (;) - δημοσιογραφικά - πράγματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 | 12:52 π.μ.

Την φωτογραφία που παραθέτουμε μας την έστειλε κάποιος ανώνυμος στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, χωρίς να την συνοδεύει κάποιο κείμενο.
Δεν μπορεί να γνωρίζουμε την σκοπιμότητα της ενέργειας του άγνωστου για μας αποστολέα, οπότε μόνο αυθαίρετες εκτιμήσεις μπορεί να κάνουμε.
Αν υποθέσουμε ότι είναι από κάποιο έντυπο –χλωμό το βλέπουμε να την δημιούργησε κάποιος χρήστης του Ιντερνέτ για την πλάκα του απλώς για να μας την στείλει- προφανώς αποτελεί μια απάντηση σε ανάρτηση που είχε κάνει στον ιστότοπο μας ο «μπλοκάκιας».

Αναφερόταν τότε σε δημοσιογράφο, στέλεχος του ΔΟΛ που σύμφωνα με τις πληροφορίες του, είχε βρεθεί στην λίστα Λαγκάρντ να έχει στην κατοχή του πάνω από δυο εκατομμύρια «μαύρα» ευρώ και με παρέμβαση κυβερνητικού στελέχους η υπόθεση «θάφτηκε».

Το κείμενο, που υπάρχει στην φωτογραφία –αν γνωρίζει κάποιος αναγνώστης/ια που δημοσιεύτηκε ας μας ενημερώσει- έστω και κατά το .. ήμισυ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που «μπλοκάκια», βγάζοντας όμως από το «κάδρο» το κυβερνητικό στέλεχος που αναφέρει.
Μας λέει δηλαδή ότι όντως  υπάρχει «δημοσιογράφος συγκροτήματος» που είναι «ελεγχόμενος για εξαγωγή άνω των δύο "μυρίων" στο εξωτερικό», αλλά, ο δημοσιογράφος, αν και προσπάθησε (για προφανείς λόγους φυσικά) «έφαγε ηχηρή πόρτα απ’ του Μαξίμου», οπότε -υποθέτουμε- η περίπτωση του παραμένει σε εκκρεμότητα.

Ελπίζουμε ο «μπλοκάκιας» να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2015 στις 2:18 π.μ.

Δεν είναι καινούργια η είδηση αυτή παιδιά. Είχε κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία απ’ τις 18/6. Μάλιστα τότε το site http://www.news4all.gr/ έγραφε:
Σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες στον έλεγχο που ξεκίνησε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τη διαφάνεια, Παναγιώτης Νικολούδης εντοπίστηκε το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού που ανήκει σε μεγαλο δημοσιογράφο του ΔΟΛ.
Είναι θέμα ωρών να απασχολήσει το σύνολο των μέσων ενημέρωσης το περιστατικό….
http://www.news4all.gr/proto-thema/39103-dimosiografos-tou-dol-entopistike-me-2-ekat-evro-sto-eksoteriko

Μυστηριωδώς όμως από τότε η είδηση εξαφανίστηκε από την δημοσιότητα και στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια κυκλοφορεί εδώ και καιρό αυτό που γράφει ο δικός σας "μπλοκάκιας"

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2015 στις 2:21 π.μ.

https://el-gr.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1065633290131102&id=278119172215855

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2015 στις 5:12 π.μ.

http://www.periodista.gr/medias/item/18037.htm

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2015 στις 10:35 π.μ.

Η δική μου φτωχή εκτίμηση σαν απλός πολίτης, που απ' όλα αυτά τα χρόνια της καταστροφής το μυαλό μου πάει στον Πρετεντερη, μεγαλοδημοσιογράφος του ΔΟΛ και του MEGΑ, λύσσαξε και λυσσαγε υπέρ των μνημονίων μαζί με κάτι άλλα γλοιώδη υποκείμενα του ΣΚΑΙ!

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2015 στις 12:53 μ.μ.

Περσινά ξυνά σταφύλια...
Ετσι για να λέμε πως κάνουμε"αποκαλυπτική" δημοσιογραφία

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2015 στις 9:08 μ.μ.

Αντε καλέ!!!! Μεγαλοδημοσιογράφος του ΔΟΛ; Είναι δυνατόν; Τσ!! Τσ!!Πέφτω απ τα σύννεφα...Σοβαρή ανάρτηση...Μπράβο ρε παιδιά του ΒΚ που πάτε να μας κάνετε Σερλοκ Χολμς, ευθυμήσαμε....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger