Home » » Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 | 9:35 μ.μ.


Λιγότερο από δυο λεπτά αφιέρωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega για να παρουσιάσει την συγκέντρωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Τα μέλη και οι οπαδοί της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ διαδήλωσαν με κεντρικό σύνθημα: «Να ακυρωθούν τα σχέδια πτώχευσης του λαού - ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο μνημόνιο».

Στην διαδήλωση παρευρέθηκε και ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που δήλωσε: «Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο πλέον. Ο εργαζόμενος λαός τώρα πρέπει να οργανωθεί στα ταξικά συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα, μέσα στους τόπους δουλειάς, τις γειτονιές, μέσα από λαϊκές επιτροπές να οργανώσει την πάλη του, τη διεκδίκησή του, να οργανώσει τη λαϊκή συμμαχία του, γιατί τα μέτρα που έρχονται είναι πολύ σκληρά με το μνημόνιο 3 ή με την κρατική χρεοκοπία».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα 902

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 9:42 μ.μ.

Αφήστε τα Προβοκατόρικα παιδιά Το ΠΑΜΕ δεν είναι Συνδικαλιστικ΄παράταξη του ΚΚΕ. Είναι Ταξικό Μέτωπο όπου Συμμετέχουνε και Ανθρωποι που δεν είναι Κομμουνιστές. Αποτελεί τμήμα της Λαικής Συμμαχίας για Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 11:08 μ.μ.

Καιρός ηταν μονιασουμε αλλιώς θα μας χλευάζουν τα παιδιά μας

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2015 στις 2:21 μ.μ.

Οι Ελληνες είπαν «Οχι»Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ...
Να δούμε πως θα συνεννοηθούμε σαν λαός για να απαλλαγούμε επιτέλους από τα μνημόνια
Και τους πάσης φύσεως Νενέκους πολιτικους;

Ανώνυμος
12 Ιουλίου 2015 στις 12:47 π.μ.

Το μπλογκ , ειδε μονο την πορεια του ΠΑΜΕ, την πορεια 4.000 σχεδον αγωνηστων της εξωκοινοβουλευτικης,κυριως, αριστερας, δεν ηταν ορατο.... το οποιο παρεμεινε κιολας στο Συνταγμα μεχρι την 11ωρα....Η ηταν απλα οπορτουνιστες...... μειωμενης αγωνηστικης αξιας.....//

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger