Home » , » Το debate είναι ναρκωτικό;

Το debate είναι ναρκωτικό;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 | 8:21 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175
Το debate είναι ναρκωτικό; Γιατί όποιος το κάθισε και είδε αυτό το χάλι τον πήρε ο ύπνος κι έβλεπε εφιάλτες.

Συμφωνώ και διαφωνώ με την άποψη πως δεν μπορείς να κρίνεις από ένα debate. Πράγματι, πως είναι δυνατόν να περιμένεις στο βόθρο, που επιπλέουν οι φελλοί, με τις σικέ ερωτήσεις, τις υποκριτικές απαντήσεις, τα ξύλινα λόγια τα χιλιοειπωμένα, να καταλάβεις τι έχουν στο μυαλό τους οι σαλτιμπάγκοι του μνημονίου; Χίλια μύρια ψέματα, υποκρισία και από ουσία τίποτα.

Παρόλα αυτά καταλαβαίνεις πολύ καλά μερικά πράγματα, μόλις αντικρίσεις τους μαφιόζους της ίδιας συμμορίας. Πως η κόλαση υπάρχει και μας περιμένει μετά τις εκλογές, αν (ο μη γένοιτο) φάει ο κόσμος το κουτόχορτο, που προσπάθησαν να μας ταΐσουν χθες, και που δεν έκαναν τίποτα άλλο, παρά να επαναλαμβάνουν με άλλα λόγια τις γελοίες διαφημίσεις τους.

"Είναι συμφέρον όλων να μην υπάρχουν συμφέροντα"! Γουστάρω ατάκα! Έλα όμως, που υπάρχουν συμφέροντα και στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν τα τομάρια τους πάνω απ' όλα. Πρόδωσαν πρώτα το συμφέρον των εργαζόμενων για χάρη των τοκογλύφων, τώρα μιλάνε για συμφέροντα! Μιλάει ο κρεμασμένος για σχοινί;

Αμ το άλλο; "Να πάμε την Ελλάδα μπροστά." Αυτό είναι ο ορισμός του τρολλ. Αυτοσαρκασμός ή βλακεία; Η ΝΔ επιτέλους έμαθε τη λέξη μπροστά! Την λέξη όχι τον πλήρη ορισμό. Μπροστά στο γκρεμό εννοεί ή μπροστά στο γερμανικό εκτελεστικό απόσπασμα.

Για τους υπόλοιπους, ΑΝΕΛ - Ποτάμια, μην ασχοληθούμε, δεν μπαίνουν άλλωστε στη βουλή. Καραγκιόζηδες υπάρχουν, δεν χρειάζονται άλλοι στο κοινοβούλιο. Την Κυριακή των εκλογών θα ακούσουν είδηση από το αστυνομικό κι όχι το πολιτικό ρεπορτάζ "Το Καμένο πτώμα βρέθηκε στο ξεροπόταμο με τα σκουπίδια μόλις άνοιξαν οι κάλπες". Μόνη καλή στιγμή ηθοποιίας όταν τσακώθηκαν στα ψέματα o Καμμένος με το Μεϊμαράκη. Όλη το υπόλοιπο έργο ήταν βαρετό. Καλύτερα να έβλεπα την Πέππα παρά αυτά τα γουρούνια.

Τι χάλι ήταν το χθεσινό; Αυτοί διεκδικούν την ψήφο μας; Καήκαμε! Τι φτώχεια, τι έλλειψη κοινής λογικής, τι έλλειψη αξιοπρέπειας! Σαν να έκανε εταιρεία συμβούλιο, πως θα κλείσει το μαγαζί θα πάρουν τα φράγκα και θα την κοπανήσουν. Κακόμοιρε εργαζόμενε τι σε περιμένει.

Δε φτάνει η χθεσινή απόλυτη ξεφτίλα των "καταλληλότερων" έχουμε και τα δολώματα: Θα πάρουν κόσμο λένε, 110.000 ανέργους με προγράμματα. Θα τους απολύσουν άραγε και με προγράμματα; Γιατί το Μνημόνιο, που ψήφισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στη χθεσινή παράσταση (πλην ΚΚΕ), μιλάει για νέες απολύσεις. Εκτός αν λένε, ότι θα πάρουν εκατό χιλιάδες με πεντάμηνα, και θα διώξουν μισό εκατομμύριο. Άλλο αυτό. Τρέχουν για τα ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής.

Τι γύρευε το ΚΚΕ στα απόβλητα των καναλιών; Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να πάει καν. Θα μου πεις, έπρεπε να πει τη γνώμη του, σωστά, αλλά όταν οι κανίβαλοι παπαγάλοι που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι σε κόβουν όλες τις άλλες μέρες, χες τους, μην πας καθόλου. Κατήγγειλε τους και κάνε μια πορεία διαμαρτυρίας έξω από το κανάλι.

Είχε ο κόσμος ευκαιρία να τους ασπρίσει με τα γιαούρτια πριν τους μαυρίσει στις κάλπες, αφού ήταν όλοι μαζεμένοι. Φερέφωνα - υποτακτικοί - κηφήνες.

Όσοι δεν παρακολούθησαν κι ήταν πάρα πολλοί έκαναν την καλύτερη δουλειά. Δεν ήταν debate αυτό το πράμα, βασανιστήριο ήταν,. Να μην αξιωθώ να ξαναδώ τέτοια αηδία. Δεν είχα και δραμαμίνες. Οι μόνοι που ευχαριστήθηκαν ήταν όσοι είχαν τάσεις κοπρολαγνείας.

Έχω σύνθημα που τους εκφράζει όλους: Αστική Δημοκρατία: Χέσε ψηλά κι αγνάντευε.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:20 μ.μ.

Αν αληθευει μπραβο και μόνο μπραβο στην Ζωη που δεν ανανεωνει τις συμβασεις παραθυρου των "συμβασιουχων" της βουλής γαλαζοπρασινων παιδιων στην πλειοψηφία τους. Ας βγουν οι κουτσουμπες να παρουν το μερος τους. Ξερουμε οτι δεν πηραν ποτε το μερός των συμβασιουχων του ΑΣΕΠ και της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ των παιδιων της εργατικής τάξης, που δεν επιχειρησαν να βολευτουν απο τα πολτικά γραφεία και τα δικαστικά κλυκλώματα. Ξέρουμε ποιοι ειναι οι δισπαστες της εργατικής τάξης αυτοί που την χωρίζουν στους εχοντες μεσο και ειδικα προνομια και κοινωνικο status εφαμιλο των μικρομεσαιων μαγαζατορων και στους αποκλεισμενους που θα ειναι φτηνοι για να κανουν τα χαμαλίκια και αυτούς τους κύκλους της γραφειοκρατιας θα τους ξεμασκαρευουμε συνεχώς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger