Home » , » O Αδόλφος Σόιμπλε και η Ίλσα Μέρκελ έχουν κυριεύσει την Ευρώπη.

O Αδόλφος Σόιμπλε και η Ίλσα Μέρκελ έχουν κυριεύσει την Ευρώπη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 | 10:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι οπωσδήποτε εξοργιστική, προκλητική, ψευδής κι ανήθικη. Αλλά απολύτως αναμενόμενη κάθε προσπάθεια των ναζί που επανήλθαν στην εξουσία μέσω της ΕΕ, να αντιστρέψουν την Ιστορία, να ξεπλύνουν τα απάνθρωπα σαδιστικά εγκλήματα των δολοφόνων παππούδων τους, ρίχνοντας την ευθύνη στα θύματά τους.

O Αδόλφος Σόιμπλε και η Ίλσα Μέρκελ έχουν κυριεύσει την Ευρώπη. "Η αντίσταση θα έχει αντίποινα". Αυτό δεν είναι το σλόγκαν κάθε τρομοκρατικής δικτατορίας; Αυτό έκαναν το 40 αυτό κάνουν και τώρα αλλά με άλλα μέσα. Αν και οι ναζί δεν έχουν μπέσα, σε εκτελούν έτσι κι αλλιώς.

Στη δίκη της Νυρεμβέργης τα κτήνη, οι ναζίδες, προσπάθησαν να σώσουν (ανεπιτυχώς) το άθλιο τομάρι τους. Τα έριξαν όλα στο νεκρό Χίτλερ λέγοντας πως "ακολουθούσαν" διαταγές. Αν δηλαδή ο Χίτλερ τους έλεγε να πάνε να πνιγούν κι αυτοί και οι οικογένειες τους, θα το έκαναν; Ο Χίτλερ προφανώς και ήταν υπεύθυνος. Περισσότερο από όλους σίγουρα, αλλά όχι ο μόνος. Γιατί όλοι τους πίστευαν τα ίδια, ήταν μικροί Χίτλερ.

Το λέω, γιατί δικαιολογίες ακόμα και για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, μπορεί να βρεθούν. Βέβαια δεν μπορεί να πείσουν ΚΑΝΕΝΑ λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο. (Αν θέλει κάποιος να βιώσει τις τακτικές των ναζί σήμερα, ας πάει σε μέρη που κατέχουν οι ισλαμιστές μισθοφόροι των ΗΠΑ).
Η ναζιστική Γερμανία επανέφερε τη δουλεία, διαχωρίζοντας τους ανθρώπους. Κάθε φορά που ένα ανώμαλο κάθαρμα με σαδιστικές διαθέσεις θέλει να εκμεταλλεύεται τους άλλους, ή του αρέσει η ανθρωποφαγία, θα κοιτάξει να καλυφθεί πίσω από θρησκεία, έθνος κοκ. Θα θελήσει να πείσει, πως δεν είναι "καρκίνωμα" στην Ανθρωπότητα αλλά κάτι "φυσικό".

Αναρωτιέμαι πάντα, τι διάλογο να κάνεις με φασίστες; Τι πιθανότητα υπάρχει, κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας να αποκτήσει ανθρωπιά; Καμιά! Γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Ο διάλογος προϋποθέτει, αμοιβαίο Σεβασμό. Όταν κάποιος σε θεωρεί "κατώτερο", περιμένεις από αυτόν επιχειρήματα... ή εντολές; Με τους φασίστες δεν συζητάς τους, κρεμάς ανάποδα, όπως πολύ καλά έκαναν στο Μουσολίνι.

Για τα παλιοτόμαρα λοιπόν που ήθελαν να κατακτήσουν τον κόσμο, ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας και τους "πηδήξανε". Ας τους άφηναν ήσυχους, δεν πήγαν οι πρόγονοι μας στα δικά τους σπίτια να τα καταστρέψουν, ούτε έκαναν πλιάτσικο αφήνοντας τον κόσμο να πεθάνει από πείνα και κρύο, ούτε έκαψαν ζωντανούς μέσα σε Εκκλησιές. Δεν βίασαν ακόμα και μωρά, δεν ξεκοίλιασαν εγκύους, δεν βασάνισαν, δεν εκτέλεσαν άμαχους. Ούτε έκλεισαν σε στρατόπεδα (ας το προσέξουμε αυτό εμείς οι τωρινοί) κανένα αθώο. Κοντολογίς δεν έκαναν τίποτα από αυτά που έκανε η "μάνα" και ο "πατέρας" του Σόιμπλε και του κάθε κερατά ναζί.

Μια προσωπική ιστορία. Στο χωριό μου πρόλαβαν κι έφυγαν οι κάτοικοι πριν μπουν οι Γερμανοί. Αφού έκαναν πλιάτσικο τα καθάρματα (ότι είχαν αφήσει πίσω οι άμαχοι) κατέστρεψαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν μαζί. Δυο άμαχους που βρήκαν στο δρόμο τυχαία, τους εκτέλεσαν οι δολοφόνοι. Χωρίς λόγο, έτσι. Μετά από αυτό οι κάτοικοι αποφάσισαν, να βρουν όπλα να υπερασπίσουν ζωές και βιος.

Ξέρω ότι τσούζει πολύ που είχαν τόσες απώλειες στην ηρωική Κρήτη και την Ελλάδα γενικότερα. Αυτοί όμως το ξεκίνησαν. Έχασαν τους πιο φανατικούς, τους πιο καλά εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους στρατιώτες τους. Οι Γερμανοί αλεξιπτωτιστές είχαν χρησιμοποιηθεί σε επιχειρήσεις με μεγάλη επιτυχία. Στην Κρήτη έσπασαν τα μούτρα τους και τους, χάλασαν τα μελλοντικά σχέδια.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους Γενναίους Ανθρώπους Αντιστάθηκαν. Σας οφείλουμε τη ζωή μας. Ακόμα πονάνε οι λυκάνθρωποι, ακόμα φοβούνται..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2016 στις 2:20 μ.μ.

Αφού δεν τα κατάφερε ο Ιωσήφ Λαφαζάνης, η Ρόζα Κωνσταντοπούλου και ο Καρλ Βαρουφάκης, αφού το ΚΚΕ είναι ανίκανο να πείσει για την ορθότητα των αντιλήψεών του.......
(Αν θέλει κάποιος να βιώσει τις τακτικές των ναζί ας πάει να ζήσει στην Β. Κορέα και την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, και παλιότερα στην ΕΣΣΔ η την Αν Γερμανία...)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger