Home » , » Η μαϊμού (Βίντεο)

Η μαϊμού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 | 9:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κλαίνε, χτυπιούνται στη ΝΔ, σπαράζουν στου Μαξίμου. Γιατί γνωρίζουνε καλά, πως οι δημοσκοπήσεις, που κάνουν τα κανάλια τους - παραγγελιά απ' τη Μέρκελ, ψέματα λένε ένα σωρό, κανένας δεν τσιμπάει.

Τον Κούλη πρώτο βγάζουνε, δεύτερο τον Αλέξη, να κάνουν Οικουμενική, να τρώνε όλοι αντάμα. Και τη ΛΑΕ, το ΚΚΕ, μα και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τους αδικούν κατάφωρα, τους δίνουν μόνο λίγο, απ' όσο έχουν πράγματι, γιατί μάλλον φοβούνται.
Αλήθεια ποιόν ερώτησαν; Τη θεία τους τη Μέρκελ; Που έγιναν τα γκάλοπ τους; Στο Σκάει, ή στον Αντένα; Σε Εκάλη 'καναν έρευνα ή μέσα στα γραφεία εταιριών και τραπεζών -αλλού, που να τολμήσουν;

Πηγαίνετε και στη Λαϊκή, στην αγορά, τους δρόμους, να ακούσετε τι γίνεται και να ξεστραβωθείτε. Τον Τσίπρα; Ναι, το βρίζουνε, τον λεν όλοι προδότη, μα και τον Κούλη σίχαμα, κάθαρμα, τον φωνάζουν. Ούτε 16 και οι δυο δεν παίρνουνε στο λέω. Αλλά τους βάζουν "ΦΠΑ" κοντά 10 μονάδες, μπας και τσιμπήσουν μερικοί και πάρουν κάνα ψήφο.

Τα μαξιλάρια πέθαναν, τα δεκανίκια πάνε. Όλοι τ' αναγνωρίζουνε, ως και αυτοί το βλέπουν. Η Ποταμιά ξεράθηκε, Λεβέντης πάει καλιά του, και ο Καμμένος κάηκε, πήρε την ψεκαστήρα και κόβει βόλτες για να βρει κανένα αεροσκάφος.

Αφού κανείς δεν απαντά στα ψεύτικα τα γκάλοπ, πείτε μας, είστε σίγουροι, ότι είναι όπως τα λέτε; Γιατί πολλές φορές και πριν τελείως πέσατε έξω. Αλλά η πλάκα ειν' καλή και χρήσιμη συνάμα. Γιατί καθώς τα λέτε αυτά, ο κόσμος από πείσμα, οργή και αγανάκτηση για όσα έχουν κάνει, ειν' έτοιμος να σηκωθεί, να αρχίσει τις σφαλιάρες.

Ρε σεις "τζιμάνια" κι "έξυπνοι" δεν θέλουμε Μνημόνιο. Νομίζετε, ότι θα βγουν ξανά πάλι οι ίδιοι; Με άλλη φάτσα ο Χάροντας, συντάξεις να θερίζει; Μισθούς να κόψει άπονα ο νέος ο Προκρούστης; Ορέ τους πήρε ο διάολος, θα πέσει πολύ φάπα. Κι ο Κούλης με την όρεξη θα μείνει να αγναντεύει, πως στην καρέκλα έχασε μαζί με τον Αλέξη.

Γιατί Μνημόνιο ξανά δεν θέλουμε να δούμε. Κι αποφασίσαν οι πολλοί να τους "μαυρίσουν" όλους. Απατεώνες της βουλής και τα αφεντικά τους, κανένα πια δεν πείθουνε, κανένας δεν ακούει. Ότι ρε και να κάνετε, όσα κουλά κι αν λέτε, σας γράφουμε μια χαρά στα υποδήματά μας. Δεν έχουμε άλλα, ούτε Σεντ, μας έχετε στεγνώσει. Τα πήρατε όλα λήσταρχοι, μέχρι τα σώβρακά μας.  Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα ...

<.center>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:50 μ.μ.

Μήτσο πάλι τα μπερδεύεις τα πραγματα και βάζεις μαζί πράγματα ανόμοια. Το ΚΚΕ δεν είναι Αντιμνημονιακό κόμμα. Το ΚΚΕ παλεύει για την Ενίχυση της λαικής συμμαχίας με Στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αντίθετα η ανταρσυα με την λαε παλεύουνε για επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό και στην Ιμπεριαλιστική Ρωσία μαζί με Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους Εφοπλιστές και τηξν χρυσή αυγή. Τι κοινό βλέπεις λοιπόν Μήτσο σε κόμματα με διαφορετικούς στόχους.......

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:07 μ.μ.

Είπα ότι ΛΑΕ ΑΝΑΡΣΥΑ και ΚΚΕ έχουν μεγαλύτερα ποσοστά. Οι υπόλοιποι μικρότερα. Μια εκτίμηση στο αποτέλεσμα έκανα, σύμφωνα με ότι βλέπω κι ακούω. Δεν αναφέρθηκα σε τίποτα άλλο, παρά μόνο σε ποσοστά. Πχ Βλέπω το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ πάνω - κάτω 16% αλλά δεν θα ήθελα να είχαν ούτε 0,0006%. mitsos175.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:00 π.μ.

ανώνυμος 09:50
και το παλεύει από τα μέσα το ΚΚΕ. Μέσα από το αστικό κοινοβούλιο θα ανατρέψει την αστική δημοκρατία, και μέσα από την ευρωβουλή την ΕΕ. Συνήθως βέβαια όποιος προσπαθεί να ανατρέψει κάτι από τα δυο καταλήγει σε κάποιο κελί. Οι καπιταλιστές όμως πληρώνουν μερικά χιλιάρικα το μήνα στους (ευρω)βουλευτές του Περισσού, για να βοηθήσουν την ανατροπή τους. Εσχάτως δε, γιατί λόγω της κρίσης υπήρξε αναταραχή στα πρόβατα, δίνουν μερικά χιλιάρικα και στον άλλο αντισυστημικό μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής. Γελάει ο κόσμος.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:54 μ.μ.

ανώνυμος 8.00 πμ
Γελάει αυτός που κερδίζει από την κρίση, που απολύει εργαζομένους, που χτίζει κολοσσούς (βλέπε Μαρινόπουλος-Σκλαβενίτης κ.α.)... Εσύ με αυτούς είσαι... Από το ΣΥΡΙΖΑ ως την ΧΑ. Καληνύχτα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger