Home » , » "Θεόπνευστα" κηρύγματα από τον δεσπότη Ανθιμο

"Θεόπνευστα" κηρύγματα από τον δεσπότη Ανθιμο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 | 3:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτή η χριστιανική αγάπη! Πώς το είπε ο Ιησούς; Αγάπα τον πλησίον! Ο Άνθιμος το κάνει πράξη. Πλησίον είναι μέχρι τα σύνορα. Από κει και πέρα είναι μακριά. Οι Σκοπιανοί τι είναι; Κατά τα 2/3 ορθόδοξοι, αλλά για τον Άνθιμο 100% εχθροί.

"Προδότης όποιος αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία". Γεμίσαμε προδότες. 133 χώρες έτσι τα λένε. Κι οι ΗΠΑ μέσα. Κι η ΕΕ στην οποία ο "Παναγιότατος" ήθελε να μείνουμε. Άλλο προδότης, άλλο δοσίλογος.

"Είμαι αντίθετος στη φιλοξενία των διαφόρων μεταναστών κλπ, δεν ήθελα στη Θεσσαλονίκη". Δεν μου κάνει εντύπωση. Αν έρχονταν ο Ιησούς, ο Άνθιμος θα τον έδιωχνε, γιατί είναι Εβραίος. Έλληνας πάντως δεν ήταν. Φαντάσου να είχαν Άνθιμο στην Αίγυπτο, όταν τον κυνηγούσε ο Ηρώδης!

"Μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για πλείστους όσους λόγους, εγώ προσωπικά σαν επίσκοπος και εκπρόσωπος τη τοπικής εκκλησίας που έχει ιστορία 2.000 χρόνων, δεν θα ήθελα να εγκατασταθούν, διότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς στη συνέχεια θα επακολουθήσει".

Τι θα επακολουθήσει ρε Άνθιμε; Θα φανεί πόσο κομματόσκυλο κι αντίχριστος είσαι; Πόσο υποκριτής; Γιατί ενώ λέει το Ευαγγέλιο για φιλανθρωπία, εσύ θα δίνεις μίσος; "Συγχαρητήρια" μόλις έριξες νερό στο μύλο των ισλαμιστών. Αλλά εδώ χάνεσαι. Στο ISIS πρέπει να πας. Και στα τσακίδια.

Χριστιανός παιδί μου. Φαίνεται. Μες στον καλό το λόγο και τα σωστά τα έργα. Να δεις τι έλεγε ο Απόστολος Παύλος για κάτι τέτοιους "ὁ οὖν διδάσκων ἕτερον σεαυτὸν οὐ διδάσκεις; ὁ κηρύσσων μὴ κλέπτειν κλέπτεις;... τὸ γὰρ ὄνομα τοῦ Θεοῦ δι᾿ ὑμᾶς βλασφημεῖται ἐν τοῖς ἔθνεσι, καθὼς γέγραπται".

Έτσι είναι, όταν είσαι υποκριτής, όταν άλλα διδάσκεις ενώ κάνεις τα αντίθετα, δεν βρίζουν μόνον εσένα αλλά και τα όσα υποστηρίζεις. Η Εκκλησία λοιπόν τι λέει για τις παραπάνω δηλώσεις; Τις επικροτεί; Αν όχι μια ξυριστική μηχανή με μπόλικο αφρό θα ήταν ότι έπρεπε για δώρο στον υβριστή των αδερφών μας. Λοιπόν Ιερώνυμε; .

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger