Home » , » Τ. Θεοδωρικάκος: "Λαμπρή" καριέρα με όχημα την ιδιότητα «πρώην κομμουνιστής»

Τ. Θεοδωρικάκος: "Λαμπρή" καριέρα με όχημα την ιδιότητα «πρώην κομμουνιστής»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Μαΐου 2016 | 7:06 μ.μ.

Όπως έχουμε ξαναγράψει η  ιδιότητα «πρώην κομμουνιστής» φαίνεται ότι σε αρκετές περιπτώσεις σου εξασφαλίζει … λαμπρό μέλλον. Πόσο μάλιστα αν έχεις θητεύσει σε ανώτατα κομματικά όργανα. Ο λόγος αυτή την φορά για τον δημοσκόπο «πολιτικό αναλυτή» Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο τύπος που στο διάστημα 1990-1991 υπήρξε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, «αξιοποίησε» το παρελθόν του για να βρεθεί αρχικά συνεργάτης του Mega και στενός προσωπικός φίλος του Πρετεντέρη και να καταλήξει πλέον σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Να προσπεράσουμε το εμετικό γλείψιμο που έριξε στο νέο αφεντικό του μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι  Action24. («Με έπεισε ότι έχει όραμα, έχει σχέδιο για την Ελλάδα, πιστεύει στην αξιοκρατία … θέλει να ενώσει τους Έλληνες …»).

Υπάρχει όμως ένα αναπάντητο ερώτημα που έχει τεθεί από την εφημερίδα «Χωνί» στον αρχηγό της Ν.Δ και αφορά τον νέο στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα η εφημερίδα τον εμπλέκει και στο κύκλωμα των εκβιαστών – δημοσιογράφων που πρόσφατα ήρθε στην δημοσιότητα θέτοντας το καίριο ερώτημα: «Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, αληθεύει ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των εκβιαστών συνομιλούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση (και πολλές φορές την ημέρα) με το στενό σας συνεργάτη, δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο της GPO;».

Μήπως αυτές τις επιδόσεις του εκτίμησε ο Κ. Μητσοτάκης και του ανέθεσε το κομματικό πλουσιοπάροχα αμειβόμενο πόστο;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Μαΐου 2016 στις 7:56 μ.μ.

Αυτο το καθαρμα,μαζι με τους αλλους βρωμιαρηδες ( Δαμανακη, Ανδρουλακης και λοιπα τομαρια) ειχαν το θρασος να διαγραψουν το '89 χιλιαδες συντροφους της ΚΝΕ και του ΚΚΕ! Ο Θεοδωρικακος γραμματεας της ΚΝΕ!!! Τι καταντια για το ΚΚΕ!

18 Μαΐου 2016 στις 1:52 π.μ.

Ακόμα ένας στον μακρύ κατάλογο των πρώην. Κατρούγκαλος , Κύρτσος , Ανδρουλάκης… ,δεν εχουν τελειωμό τα ορφανά του ΚΚΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger