Home » , , » Τι γνωρίζει ο Κοντομηνάς για την Χ.Α και δεν μας το λέει;

Τι γνωρίζει ο Κοντομηνάς για την Χ.Α και δεν μας το λέει;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 | 11:35 μ.μ.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.
Κατά την κατάθεση Δημήτρη Κοντομηνά, ο Κασιδιάρης προσπάθησε να δώσει ένα απ’ τα γνωστά του σόου προκαλώντας την αντίδραση του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να ανακυκλώσουμε τα εμέσματα του νεοναζί βουλευτή και δεν θα σταθούμε στο συγκεκριμένο περιστατικό. Θα αναφέρουμε όμως κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

«Τηρούμε απαρεγκλίτως την πολυφωνία στο κανάλι. Έχουμε δημοσιογράφους όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Δεν παρεμβαίνω ποτέ στις ειδήσεις, δεν υποστηρίζω κανέναν», είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ο Κοντομηνάς. Την ίδια στιγμή σε ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ που υπογράφει ο Αλέξανδρος Μπελτές διαβάζουμε ότι ο ιδιοκτήτης του Alpha στα λεγόμενα του υποστήριξε απευθυνόμενος στον Κασιδιάρη: "Αν δείξουμε στις ειδήσεις αυτά που κάνετε, καήκατε"

Εδώ δεν προκύπτει ένα αυτονόητο ερώτημα; Αφού ο Κοντομηνάς μας λέει ότι είναι σε γνώση του ειδήσεις σε βάρος της χρυσής αυγής αλλά δεν τις προβάλλει για να μην κάνει πολιτική ζημιά στο νεοναζιστικό μόρφωμα, δεν σημαίνει ότι κάποιος επεμβαίνει για το ποιες ειδήσεις θα προβληθούν στον τηλεοπτικό του δίαυλο και ποιες όχι; Και αν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν επεμβαίνει ο ίδιος δεν συνεπάγεται ότι κάποιος ελέγχει την ειδησεογραφία που μεταδίδει η τηλεόραση του Alpha;

Θυμηθείτε κι αυτή μας την ανάρτηση για τον Κοντομηνά
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger