Home » , , » Η "λησταρχίνα" Πόλα Ρούπα ή παπαγαλίζοντας τηλεοπτικά το δελτίο τύπου της ασφάλειας (Βίντεο)

Η "λησταρχίνα" Πόλα Ρούπα ή παπαγαλίζοντας τηλεοπτικά το δελτίο τύπου της ασφάλειας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 | 8:11 μ.μ.

Δεν είναι ζήτημα δημοσιογραφικής επάρκειας. Είναι θέμα συνειδητής συνειδητής επιλογής. Και αναφερόμαστε στο γεγονός ότι δημοσιογράφοι παπαγαλίζουν ό,τι ακριβώς τους σερβίρουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε» και στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου.

Αφού ο παρουσιαστής της εκπομπής μας είπε ότι «η αστυνομία θεωρεί δεδομένο ότι οι δράστες στην χθεσινή ληστεία σε υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας  είχαν επικεφαλής την καταζητούμενη Πόλα Ρούπα», έδωσε τον λόγο και στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ για να το εμπεδώσουμε.  Σ’ αυτό ανάμεσα στα άλλα παρακολουθούμε την «λησταρχίνα» Π. Ρούπα στην αποτυχημένη περασμένη προσπάθεια της να απελευθερώσει τον κρατούμενο σύντροφο της Ν. Μαζιώτη και ακούμε το σχετικό … δελτίο τύπου της ασφάλειας.

Δεν έχει νόημα να αναρωτηθεί κανείς αν στο μέλλον προκύψουν γεγονότα που θα διαψεύδουν τους δημοσιογραφικούς ισχυρισμούς, τι θα έχουν να πουν οι συγκεκριμένοι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης».
Σε μια τέτοια περίπτωση θα ακούσουμε ακριβώς τα ίδια που μας είπαν ότι αποδείχτηκε ότι ήταν η «στημένη» η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού του διοικητή της τροχαίας «από ομάδα κουκουλοφόρων αναρχικών» και πιθανόν να αναγκαστούν να ξαναομολογήσουν δημόσια ότι δεν είναι παρά παπαγαλάκια των μπάτσων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger