Home » , » Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς πανικοβάλει κυβέρνηση - "κοράκια" (Βίντεο)

Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς πανικοβάλει κυβέρνηση - "κοράκια" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 | 2:01 μ.μ.

H πρόεδρος του συλλόγου συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση- Χρουσαλά και η οποία πρωτοστατεί στην διενέργεια πλειστηριασμών είναι γνωστή για τις προκλητικότατες δηλώσεις της.

Στην ανάρτηση του μπλογκ μας που τιτλοφορούσαμε «Πλειστηριασμοί: Η αντιδραστική μικροαστική αντίληψη του Αδωνη σε γυναικείο σπικάζ» είχαμε ασχοληθεί αναλυτικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις που είχε κάνει αναφερόμενοι σε όσους/ες δραστηριοποιούνται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενώ η ίδια στοχοποίησε τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο που δραστηριοποιείται στο να μην περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια κράτους –τραπεζιτών, για να λάβει αυτή την απάντηση.

Και ενώ σήμερα ελπίζουμε ότι η δυναμική παρέμβαση στα δικαστήρια όλης της χώρας θα ματαιώσει για μια ακόμα φορά τους πλειστηριασμούς που έχουν προγραμματιστεί, η τηλεόραση του Αλαφούζου επέλεξε στο σχετικό ρεπορτάζ της να αναφερθεί με προβοκατόρικο τρόπο, εστιαζόμενη στο ψέμα ότι «κινδυνεύουν οι ζωές των συμβολαιογράφων που συμμετέχουν στην διαδικασία –με το αζημίωτο φυσικά- να καταλήξει η λαϊκή περιουσία στα «κοράκια».

Αφορμή κάποια συνθήματα που γράφτηκαν από αντιεξουσιαστές έξω από το γραφείο της προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης στην οποία αναφερθήκαμε αρχικά.


Από το indymedia αντιγράφουμε:

 Παρέμβαση στο γραφείο της προέδρου του συλλόγου συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης

Σήμερα, τρίτη 1/11 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο γραφείο της προέδρου του συλλόγου συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννας Μπιλίση- Χρουσαλά.

Ενώ το γραφείο λειτουργούσε και βρισκόταν κόσμος μέσα, δεν μας άνοιξαν.

Γράψαμε συνθήματα σε όλο τον όροφο των γραφείων, αλλά και στην είσοδό τους, πετάξαμε τρικάκια σχετικά με το δικαίωμα στην στέγαση και φωνάξαμε συνθήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς, κράτος και κεφάλαιο.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να θυμίσουμε στην εν λόγω πρόεδρο (η οποία με διάφορα παραπλανητικά τρικ "αποχής- μη αποχής" και "κρυφτού" προσπάθησε να παραδώσει στα χέρια τράπεζας ένα χωράφι, μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ενός ανθρώπου, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεγελάσει το κίνημα και τον αλληλέγγυο κόσμο), ότι δεν θα αφήσουμε να αγγίξουν αυτή, οι παρατρεχάμενοί της και όσοι άλλοι είναι μέρος των πλειστηριασμών ούτε σπίτι, ούτε αγροτεμάχια, όπως τα αποκαλούν, ούτε τρίχα από τους καταπιεσμένους.

Να θυμίσουμε ότι όσοι συμβάλλουν στην διαιώνιση του καθεστώτος εξαθλίωσης και εκμετάλλευσης που οι κυρίαρχοι μας επιφυλάσσουν, τόσο θα μας βρίσκουν μπροστά τους.

Όσο για το αίτημά της αλλά και του συλλόγου συμβολαιογράφων για καλύτερη αστυνόμευση κατά την διεξαγωγή των πλειστηριασμών, εμείς λέμε καλώς την ζήτησαν, μιας και όταν συντελούν στην φτωχοποίηση των από τα κάτω και αυγατίζουν τα κέρδη των αφεντικών, τόσο θα χρειάζονται ένστολους να τους προστατεύουν (μιας και σήμερα βρεθήκαμε απ'έξω), αυτή και το σινάφι της, γιατί οι από τα κάτω αντιδρούν.

ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΠΙΛΙΣΗ-ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 2/11 ΣΤΙΣ 15.30

Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό "Μαύρο και Κόκκινο", μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης -Ο.Σ-

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger