Home » , » Επιβεβαιώνονται οι "προφητείες" μας. Πεντακαθαρίδηδες και οι καλόγεροι του Λαμόγιου Ορους.

Επιβεβαιώνονται οι "προφητείες" μας. Πεντακαθαρίδηδες και οι καλόγεροι του Λαμόγιου Ορους.

Από giorgis , Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 | 6:37 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Με την δικαστική απόφαση που είχε δημοσιεύσει το μπλοκ μας από  τον Οκτώβρη του 2008 και αφορά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ασχολούνται σήμερα όλες οι ενημερωτικές ιστοσελίδες. Η είδηση παντού είναι πανομοιότυπη:

«Αθώωση όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση του Βατοπεδίου προτείνει η Εισαγγελία
Η εισαγγελική λειτουργός ανέφερε στους εφέτες ότι με βάση τα στοιχεία της πολύμηνης διαδικασίας θεωρεί πως για κανέναν από τους κατηγορουμένους δεν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της απιστίας, απάτης κ.ά., που κατά περίπτωση τους αποδίδονται.

Σύμφωνα με την B. Κρίνα δεν προέκυψε δόλος για κανέναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, μοναχούς, κρατικούς αξιωματούχους κ.λπ. καθώς θεωρούσαν όλοι ότι εκτελούν κυβερνητικές αποφάσεις και επομένως σύννομες ενέργειες. Αναφερόμενη στους δύο «πρωταγωνιστές», τον ηγούμενο Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο, η εισαγγελέας τόνισε ότι από κανένα στοιχείο δεν αποδείχτηκε ότι εξώθησαν κρατικούς λειτουργούς στην τέλεση αξιόποινων πράξεων»

Οι αναγνώστες του ιστότοπου μας φυσικά δεν χρειάστηκε να περιμένουν τόσα χρόνια για να δουν την δικαστική κατάληξη και αυτής της τεράστιας λαμογιάς. Ο ρόλος της ταξικής δικαιοσύνης είναι γνωστός. Σε κάποιους μικροδιάολους, μικροπαραβάτες είναι αμείλικτη –για τους πολιτικούς αντιπάλους που προσπαθούν ένοπλα να ανατρέψουν το καθεστώς και βρεθούν στο σκαμνί του κατηγορουμένου ας την το συζητάμε καλύτερα-  ενώ στους αρχιληστές μεγαλόσχημους απατεώνες στέκεται αλληλέγγυα. («Η δικαιοσύνη είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Τα μικρά έντομα συλλαμβάνονται, τα μεγάλα διαφεύγουν», που λέει και η ρήση).

Αν θέλετε να χάσετε το χρόνο σας δείτε αυτό το βίντεο για το πώς οι ρασοφόροι οι οποίοι εκδιώχθηκε από την Κύπρο από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου μετά και από καταγγελίες για παιδεραστία, βρήκαν στέγη στο «Αγιο» Ορος και έγιναν μπίζνεμαν. 

Λέγαμε, λοιπόν ότι εμείς είχαμε προεξοφλήσει –μαντικό χάρισμα δεν έχουμε, μια κάποια πολιτική αντίληψη την διαθέτουμε όμως- που θα κατέληγε όλο αυτό το καραγκιοζλίκι με την «δικαστική διερεύνηση» αυτού του καραμπινάτου σκανδάλου.
Αφού ξελάσπωσαν οι «παραπλανημένοι» πολιτικάντηδες, ήρθε και οι ώρα να βγουν πεντακαθαρίδηδες και οι καλόγεροι με πρώτον και καλύτερο τον Εφραίμ. Αλλωστε αυτός ο ρασοφόρος δεν είναι τυχαίο άτομο. Τόσα θαύματα έχουν γίνει με την μεσολάβηση του που χρειάστηκε να εκδώσει ένα ολόκληρο βιβλίο για να τα περιγράψει. Όπως αναφέρει στο σύγγραμμά του ο Εφραίμ καρκινοπαθείς γιατρευόταν οριστικά, στείρες γυναίκες έμειναν έγκυες αρκεί ο «άγιος» ηγούμενος να τους έδινε την ευχή του και να φορούσαν το πιο πολύτιμο εμπόρευμα που έχει το μοναστήρι του. Την «Αγία Ζώνη».

Ας δούμε τι γράφαμε στις 16 Οκτώμβρη 2008


Παράλληλα σήμερα εκκλησιαστικός συντάκτης που είναι χρόνια στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ έλεγε επί λέξει: «Ο Εφραίμ δεν πρόκειται να πάει "αδιάβαστος". Εχει στα χέρια του χαρτιά και ντοκουμέντα». 


Αν αυτό συνδυαστεί και με αυτό που έγραψε ο Γ. Κύρτσος (μην ξεχνάμε ότι είναι παράλληλα και υπάλληλος του Κοντομηνά κι αυτό έχει την σημασία του) ότι στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου δημιουργήθηκε «και μαύρο πολιτικό χρήμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ» μπορούμε να υποθέσουμε βάσιμα ότι ο Εφραίμ δεν θα δεχθεί να γίνει εξιλαστήριο θύμα για τις κυβερνητικές σκοπιμότητες.

Αναφέραμε σε ανάρτησή μας στις 25 Δεκέμβρη 2011


Δεν έχουμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε αναλυτικά με την δικαστική περιπετειούλα που περνάει ο καλόγερος – μπίζνεμαν Εφραίμ. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε.

Θα υπάρξει τέτοια μεθόδευση και θα βγει λάδι. Δεν γίνεται να υπάρχουν «παραπλανημένοι υπουργοί» με την βούλα μάλιστα του κοινοβουλίου τους οι οποίοι παίρνουν συγχωροχάρτι για την εμπλοκή τους στο τεράστιο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και να την πληρώσει ένας ηγούμενος του Λαμόγιου όρους.

Στην ίδια κατεύθυνση και το κείμενο μας στις 23 Δεκέμβρη 2011

Εμείς κάνουμε μια πρόβλεψη και είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε.
Ο ρασοφόρος μπορεί σήμερα να περνάει μια περιπέτεια –αυτό οφείλεται στις αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει μεταξύ της εξουσιαστικής κλίκας των δικαστών και του αστικού κράτους- αλλά σύντομα θα υπάρξει μεθόδευση και ο Εφραίμ θα εξακολουθήσει να επιτελεί το ..θεάρεστο έργο του … απαλλαγμένος από κάθε κατηγορία.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε τι έγραψε ο Θέμος Κορνάρος στο βιβλίο του «Οι "Αγιοι" χωρίς μάσκα» που είχε εκδοθεί το 1931.
Και σήμερα ελάχιστα έχει αλλάξει η κατάσταση όσο αφορά τον βίο και την πολιτεία των «υπηρετών του θεού» ειδικά των καλογέρων.
«Αλητόσκυλα» χαρακτηρίζει τους ρασοφόρους ο Θέμος Κορνάρος συμπληρώνοντας ότι σ’ «αυτούς ο χαρακτηρισμός «χτήνη» θα ήταν αλαφρός αν δεν προσέβαλε τα εργατικά ζώα».

«Μέσα στα 20 μοναστήρια του Άθω, θα βρούμε: εμπόρους ναρκωτικών, εμπόρους κι αγοραστές της... ανδρικής σάρκας, σχολειά του αλκοολισμού και συστηματικά εκπαιδευτήρια μισανθρωπίας κι αλληλοεξοντωμού. Κι ακόμα σπείρες απατεώνων που τις επιτυχίες τους θα ζηλεύανε κι οι πιο μοντέρνοι διεθνείς τύποι του είδους», υπογράμμιζε στο βιβλίο του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger