Home » , , » Ομοφοβία και φασισμός από βουλευτές των ΑΝΕΛ (Βίντεο)

Ομοφοβία και φασισμός από βουλευτές των ΑΝΕΛ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 | 7:24 μ.μ.

Εχει κάτι «σάπια φρούτα» το περιβόλι που ονομάζεται Κοινοβουλευτική Ομάδα ΑΝΕΛ που η μπόχα που αποπνέουν είναι αβάσταχτη,

Πριν καιρό σχολιάζαμε τα λεγόμενα και γραφόμενα στα οποία είχε προβεί ένας άθλιος τύπος, ένα τομάρι ένας φασίστας, ομοφοβικός και αγράμματος που λογικά  θα έπρεπε να βρίσκεσαι στα περιττώματα της πολιτικής ζωής κι όμως για κάποιες ώρες χρημάτισε υφυπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα μέχρι που οι οργισμένες λαϊκές αντιδράσεις τον «ξήλωσαν από το πόστο του. Μιλάμε φυσικά για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο.

Σήμερα πάλι ένας βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος, ο Κ. Κατσίκης, από το βήμα της βουλής και κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ίση μεταχείριση προσώπων, ασχέτως φυλετικής και εθνοτικής καταγωγής, κυρίως στον χώρο εργασίας, ξέσπασε σε ένα παραλήρημα ομοφοβίας.  Όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε έφτασε στο σημείο να διερωτηθεί «αν μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ ή ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός».
Η απάντηση στους αναλογισμούς του είναι αυτονόητη. Όπως αυτονόητο είναι ότι τέτοιες αντιλήψεις εκτός του ότι είναι ομοφοβικές είναι και το επιστέγασμα του φασισμού.

Δυστυχώς ένα σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα σαν αυτό που έχουμε είναι επόμενο να το στελεχώνουν άτομα της δικής τους ποιότητας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger