Home » » Η Χρυσή Αυγή σε συνέδριο φιλοπουτινικών εθνικιστών και ναζί στη Ρωσία

Η Χρυσή Αυγή σε συνέδριο φιλοπουτινικών εθνικιστών και ναζί στη Ρωσία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 | 10:28 μ.μ.

Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Σε κείμενο με τίτλο ''Γράμματα κάτω από το χιόνι'' το blog ''Our baba doesn't say fairy tales'', αναδεικνύει, με ρωσικά και αγγλικά links, το συνέδριο ναζιστικών, εθνικιστικών και άλλων φιλοπουτινικών κομμάτων στη Ρωσία που θα συμμετείχε η Χρυσή Αυγή. Το συνέδριο είχε οργανωθεί από το εθνικιστικό, αντισημίτικο πουτινικό κόμμα Πατρίδα. Αναδημοσιεύουμε το κείμενο χωρίς να συμφωνούμε σε πολλά με την ανάλυσή του των ''αριστερών'' χαρακτηριστικών που αποδίδονται στα κόμματα που αναφέρονται, θεωρούμε όμως ότι θέτει το ζήτημα των σχέσεων της Χ.Α με το ρωσικό κράτος, και το ζήτημα της ανίερης συμμαχία του εθνικιστικού λόγου δεξιών κομμάτιων με κομμάτια μιας ορισμένης αστικοποιημένης, στρατηγικά ρωσόφιλης αριστεράς.


Σήμερα στην Αγ.Πετρούπολη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος.

Το εθνικιστικό, σοβιετικόφιλο, πουτινικό κόμμα Rodina(Πατρίδα) καλεί σήμερα στην Αγ. Πετρούπολη της Ρωσίας διεθνές συνέδριο εθνικιστικών και συντηρητικών κομμάτων. Η συγκεκριμένη οργάνωση είναι ένα ψυχεδελικό μείγμα σοβιετικών, αριστερών, αντισημιτικών και ρωσικών εθνικιστικών ιδεών, και αποτελεί ουσιαστικά μια «εθνικιστική» εκδοχή του Κομμουνιστικού κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ). Υπενθυμίζουμε ότι και οι δύο οργανώσεις βρίσκονται μεταξύ των βασικών σταλινικών οργανώσεων που στηρίζουν «από τα αριστερά» τις ηγεσίες των κρατών της ανατολικής Ουκρανίας, ενώ το 2005 σάλος είχε προκληθεί όταν κατά  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:35 π.μ.

Εντάξει ας σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Αυτά τα μορφώματα ΚΑΜΙΑ σχέση με το Μαρξισμό-Λενινισμό δεν έχουν ούτε φυσικά με το Στάλιν. Δυστυχώς πολλοί τέτοιοι αυτοπροβαλλόμενοι "κομμουνιστές" και "σταλινικοί" τρομάρα τους υποστηρικτές της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας και τέτοιων ρωσόφιλων μορφωμάτων ευθύνονται για αυτήν την ταύτιση και λερώνουν την ιδεολογία και φτάσαμε τώρα ο ΜΛ και το όνομα του Στάλιν να ταυτίζονται μρ εθνικισμό-ρατσισμό-ιμπεριαλισμό.

V For Viva La Revolution

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger