Home » , » Μπροστά στο Λαϊκό Δικαστήριο δεν θα ζητάνε απλά συγνώμη, θα εκλιπαρούν για έλεος.

Μπροστά στο Λαϊκό Δικαστήριο δεν θα ζητάνε απλά συγνώμη, θα εκλιπαρούν για έλεος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 | 1:20 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Το είδαμε κι αυτό! Ο τηλέμπορας βουλευτής και αντιπρόεδρος της Ν.Δ, Αδωνης Γεωργιάδης, ζητάει συγνώμη και κάνει αυτοκριτική γιατί  υποστήριξε και προώθησε το «υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη» και μάλιστα χαρακτηρίζει το ναζιστικό ολοκαύτωμα εναντίων των Εβραίων «το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμό»

Θα χαιρόμουν πολύ, αν ο μπουμπούκος έβλεπε έστω τώρα, μετά από πολλά χρόνια το αυτονόητο. Θα έλεγα κι εγώ να γίνει δεκτή η συγνώμη, αν υπήρχε φιλότιμο. Δηλαδή, αν ήταν ειλικρινής μεταμέλεια, χωρίς επανάληψη της ρατσιστικής βλακείας.
Δυστυχώς η συγνώμη είναι "μισή". Γιατί ο Άδωνης (όπως κι ο μπαμπάς του βουλευτού της ΝΔ) έχουν υβρίσει, συκοφαντήσει, απειλήσει, Κομμουνιστές, Αναρχικούς, Μετανάστες... γενικά δεν έχουν αφήσει άνθρωπο, που δεν έχουν προσβάλει. Κι αφού ο Άδωνης ζητάει συγνώμη, πρέπει να ζητήσει και προς όλους τους άλλους που έθιξε άδικα. Αλλιώς θα επιβεβαιωθούν όσοι λένε περί υποκρισίας προς άγραν ψήφων "κεντρώων", περί "τραβήγματος αυτιού" από κάποιους ισχυρούς, περί επικοινωνιακού κόλπου - "τούμπας"... κι όχι περί ειλικρινής μεταμέλειας.

Επίσης, δεν ζήτησε συγνώμη ούτε αυτός, ούτε το κόμμα στο οποίο βρίσκεται σήμερα (αύριο αρχίζει μια καινούρια μέρα), για το Μνημόνιο. Να δούμε, πότε θα ζητήσει συγνώμη γι αυτό; Διότι ο Άδωνης τα συνηθίζει κάτι τέτοια. Λέει πρώτα και μετά ξελέει. Καμία έκπληξη λοιπόν, βουλευτής είναι άλλωστε. Είναι θετικό πάντως, ότι ζητά συγνώμη γιατί φαίνεται πλέον ξεκάθαρα αυτό που λέμε: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ. Τουλάχιστο σε τόσους, όσους χρειάζεται για να εκλεγεί. Εδώ, ξέρω ένα "μυστικό".

Ο Άδωνης προσπαθεί να διασκεδάσει κάποιες εντυπώσεις. Όχι, το ότι είναι ακροδεξιός, αυτό το ξέρουν κι οι πέτρες. Αλλά ο λόγος είναι πως οι Μητσοτάκηδες δεν ξεχνούν, όταν πρόκειται για εκδίκηση. Ο Κούλης θυμάται τι έλεγε ο μπουμπούκος, όταν έγλειφε το Σαμαρά. Πολλοί Μητσοτακικοί θεωρούν τον Άδωνη "βαρίδι" με όσα κατά καιρούς λέει, μάλιστα υποστηρίζουν πως "δεν είναι τόσο ανόητος, τα κάνει επίτηδες", να ροκανίσει τον νέο τσέλιγκα της γαλάζιας στάνης! Αν κάτι ξέρει το Σόι του Επίτιμου είναι η δολιοφθορά, το μαχαίρωμα πισώπλατα, η Αποστασία. Έτσι ο μπουμπούκος κινδυνεύει να χάσει την πολυαγαπημένη του καρέκλα. Διότι οι ίδιοι οι γαλάζιοι λένε ότι έχει τον ανθρωποδιώχτη, "κάνει ζημιά στο κόμμα". Τι κάνει λοιπόν; Προσπαθεί να σκεπάσει τη μπόχα του. Λέει μια "συγνώμη" και νομίζει ότι τελείωσε. Αμ δε! Γελοιοποιείται άλλη μια φορά.

Πάντως δεν περιμένω συγνώμη, επειδή μας έκοψαν τις συντάξεις, μας μείωσαν τους μισθούς, μας απόλυσαν, παίρνουν τα σπίτια μας, καταστρέφουν τη χώρα. Δεν έχω αυταπάτες. Περιμένω από τους δοσίλογους συνέχεια της λεηλασίας, των βασανιστηρίων, της Κατοχής. Όμως να το θυμάστε: Μπροστά στο Λαϊκό Δικαστήριο δεν θα ζητάνε απλά συγνώμη, θα εκλιπαρούν για έλεος. Άλλα τότε, όταν ο κόσμος Επαναστατήσει επιτέλους, θα είναι αργά για δαύτους... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Ιανουαρίου 2017 στις 9:21 μ.μ.

Δεν κατάλαβες, ρε Μήτσο, γιατί ζητάει "συγγνώμη";
Γιατί ήρθε η ώρα να καταλάβει ο χαζοφασιστάκος, ποιός είναι το αφεντικό!
Οι εβραίοι κεφαλαιοκράτες ξέρουν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο, που τρώγεται κρύο. Κι αυτοί, δεν ξεχνούν ποτέ, ούτε "σβήνουν" από τα κιτάπια τους. Χρησιμοποιούν τους φασίστες για να κουμαντάρουν καλύτερα τον εβραϊκό Λαό. Κι όταν τους ξεζουμίσουν από κάθε χρησιμότητα, τους πετάνε το κεφάλι στην Συναγωγή, σα στημένη λεμονόκουπα, συντηρώντας έτσι και τον μύθο του επίγειου "Γιαχβέ"....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger