Home » , » Ο Ν.Μπογιόπουλος σχολιάζει μια τρολιά που έγινε είδηση για κυβερνητικό αξιωματούχο (Βίντεο)

Ο Ν.Μπογιόπουλος σχολιάζει μια τρολιά που έγινε είδηση για κυβερνητικό αξιωματούχο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 | 10:36 μ.μ.

Το ότι οι περισσότεροι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης δεν φημίζονται για την ευφυΐα τους, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Να υπάρχει όμως κυβερνητικός αξιωματούχος που με την συμπροφορά του προκαλεί γέλιο μέχρι και στα πλακάκια του Μαξίμου είναι κάτι που δεν μπορεί να το περάσουμε ασχολίαστο. Ο λόγος για τον υφυπουργό Εργασίας.

Κι αυτό γιατί ένα πολίτης που τον συνάντησε στον δρόμο του έκανε ολοφάνερο δούλεμα.
Ο υφυπουργός Εργασίας, Αναστάσιος Πετρόπουλος το πήρε στα σοβαρά και βγήκε στις τηλεοπτικές κάμερες για να δηλώσει ότι: «Επειδή συνηθίζω να περπατάω στον δρόμο και να μιλάω με τον κόσμο, πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε:"Σωθήκαμε, επιτέλους, τώρα θα πληρώνουμε τις εισφορές μας γιατί παλιά δεν μπορούσαμε, καθώς ήταν πολύ υψηλές"».

Κι όλο αυτό επειδή ένας πολίτης έκανε μια ολοφάνερη πλάκα στο κυβερνητικό στέλεχος. Εγραψε ο ίδιος  στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:  «Χτες συνάντησα τυχαία τον υφυπουργό εργασίας Πετρόπουλο. Σκέφτηκα να τον τρολάρω. Ο άνθρωπος προφανώς το πίστεψε και από το πρωί έχει ξεσκιστεί να επαναλαμβάνει στις δηλώσεις του αυτά που είπα».

Στο παρακάτω βιντεάκι που φτιάξαμε πέρα από την αρχική είδηση που παρακολουθούμε από την τηλεόραση του Αντένα, παραθέτουμε και την σχετική τοποθέτηση του Νίκου Μπογιόπουλου που έκανε στην ραδιοφωνική εκπομπή του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger