Home » , » Θλιβερό ατόπημα του Ριζοσπάστη

Θλιβερό ατόπημα του Ριζοσπάστη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 | 4:03 μ.μ.

Πηγή: "Πριν"

Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ ποτέ δεν υπήρξε ιδιαίτερα ανεκτικό στην κριτική, ιδιαίτερα όταν αυτή προέρχεται από τα αριστερά και υπογραμμίζει τις αντιφάσεις του. Άλλο όμως η κριτική -έστω και κακοπροαίρετη- σε ένα πλαίσιο αρχών και αριστερού πολιτισμού και άλλο ο λίβελος και η συκοφαντία που εμπνέεται από τις χειρότερες παραδόσεις της εκφυλισμένης σοβιετικής γραφειοκρατίας.

Την Πέμπτη ο Ριζοσπάστης, σε ένα κείμενο με τίτλο «Συναντιούνται» φτάνει στο σημείο να τσουβαλιάσει με χυδαίο τρόπο την αντικαπιταλιστική Αριστερά, το Πριν αλλά και τη σελίδα Ίσκρα με ...τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Το δημοσίευμα αναφέρεται ειρωνικά σε «συνάντηση μεγάλων πνευμάτων στη «αντι-ΚΚΕ επίθεση». Το σχόλιο της εφημερίδας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ...επιβεβαιώνεται η θέση του ΚΚΕ ότι η «υιοθέτηση των θέσεων του αστικού ευρωσκεπτικισμού, της θέσης για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα εντός του καπιταλισμού, από δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστερές ή αντικαπιταλιστικές, οδηγεί σε περίεργους εναγκαλισμούς, υπό τη σκέπη τμημάτων του κεφαλαίου...».

Ο Ριζοσπάστης βασίζει τον προσβλητικό και απαράδεκτο συσχετισμό σε άρθρο ιδεολογικής κριτικής που δημοσιεύτηκε στο Πριν της περασμένης Κυριακής και στο οποίο υπάρχει αναφορά -όπως και στην 'Ισκρα-ότι στην ιστοσελίδα του 902.gr δημοσιεύτηκαν όλες οι ερωταπαντήσεις από συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα πλην αυτών που αφορούσαν το θέμα της εξόδου από το ευρώ.

Το Πριν ασκούσε επίσης κριτική στον ετεροχρονισμό από το ΚΚΕ του στόχου της εξόδου από την ΕΕ μετά την λαϊκή εξουσία.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τις μεθόδους της λάσπης στις οποίες καταφεύγει η ηγεσία του Περισσού απέναντι σε όσους ασκούν κριτική, ούτε θα ταυτίζαμε ποτέ το ΚΚΕ με τα φασιστοειδή επειδή δεν επιθυμούμε να ανοίξει μια συζήτηση που δεν μας βολεύει.

Από την ίδρυση του το ΝΑΡ (που ο Ριζοσπάστης εντάσσει στις δυνάμεις του τρέντι και δεξιόστροφου «ευρωσκεπτικισμού»), έχει την ίδια αταλάντευτη στάση απέναντι στην ΕΕ προτάσσοντας το στόχο της αντικαπιταλιστικής αποδέσμευσης πάντα απ' τη σκοπιά των συμφερόντων της εργατικής τάξης και της νεολαίας και του συνολικού αγώνα για την επαναστατική απελευθέρωση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 64 σχόλια

5 Μαρτίου 2017 στις 4:42 μ.μ.

Οποιος θέλει να διαβάσει την Συνέντευξη του Κουτσούμπα υπάρχει στον 902. Το ΝΑΡ το γνωρίζουμε απο την ίδρυση του το 1989 και τι ρόλο έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια σαν ουρά του Συνασπισμού Σύριζα. Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχοι Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι έχουνε στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και αλλαγή ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ οργανισμού με Ρωσία Κίνα. Αυτό το γνωρίζουνε πολύ καλά σε ανταρσύα Λαε. Οποιος λοιπόν δεν θέλει να ταυτιστεί με Εθνικιστές και Φασίστες ένα δρόμο έχει. Στο ΠΑΜΕ και στην Λαική Συμμαχία συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωρίς να χρειαζεται να είναι Κομμουνιστής. Μέσα στον καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές βάζουμε για ζύμωση την δική μας για ΕΞΟΔΟ απο την Ε.Ε με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Ανοιχτή Ιδεολογική διαπάλη μπροστά στον λαό που θα κρίνει. Ετσι κάνει όποιος δεν θέλει να ταυτιστεί με ΤΡΑΜΠ ΛΕΠΕΝ ΦΑΡΑΤΖ Μιχαλολιάκο Μπαλτάκο Καρατζαφέρη. Ιδού η Ρόδος.

5 Μαρτίου 2017 στις 7:24 μ.μ.

Θλιβερή είναι -για μια φορά ακόμη-η κακομοιριά σας,καημένοι!

5 Μαρτίου 2017 στις 7:34 μ.μ.

Μου αρέσει η εισαγωγική αυταρέσκεια: "...ιδιαίτερα όταν αυτή προέρχεται από τα αριστερά "! Χάγιος κερνάει, χάγιος πίνει. Αστε ρε παιδιά να σας το πεί κανάς άλλος! Το ξέρουμε πως κατσικώνεστε "στα αριστερά του ΚΚΕ". Αλλά κι εμείς ...βλέπουμε!
---------
Επί της ουσίας: Δε σας είπε κανείς να υιοθετείτε όποια μ@λ@κ#α σας σερβίρει η ....Ισκρα!
Την πατήσατε, θα τα ακούσετε!
Σας βγάζει στην σέντρα, τρία κείμενα, με σχεδόν τις ίδιες εκφράσεις, και κυρίως με ταυτόσημο περιεχόμενο, ως προς την ουσία, που αποδείχνεται σκέτη συκοφαντία πριν αλέκτορα φωνήσαι!
Στηρίξατε τους τΣυριζορουφιάνους μέ τα μπούνια μέχρι και τον Αύγουστο '15 - έπρεπε να σουτάρει την ΛΑΕ για να ..σβήσουν οι ελπίδες(;) σας και να κάνετε την κωλοτούμπα.
Είσαστε ένα μόρφωμα, που εδώ και 27 χρόνια έχει υπαρξιακό στόχο την διάλυση του ΚΚΕ μετερχόμενοι ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, και μοναδική αναστολή τον φόβο μη σας πάρει χαμπάρι το ακροατήριό σας.
Δεν καταλαβαίνετε πως θα σας λιανίσει;
Και πολύ ευγενικά σας φέρεται.....

5 Μαρτίου 2017 στις 7:51 μ.μ.

Και, για την ιστορία, είχε προηγηθεί, από την προηγουμένη Πέμπτη 23/2 τούτο το δημοσίευμα,
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=9251479
που ξεσκέπαζε την "Ισκρα", και θα μπορούσε να σας προφυλάξει....
...ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ να προφυλαχτείτε!
Προφανώς και το γνωρίζατε - το ΠΡΙΝ κυκλοφόρησε 25/2. Υπήρχε χρόνος!
Αλλά, είπαμε, είς οιωνός άριστος: "Διαλύστε το ΚΚΕ"!
Αμ, δε....

5 Μαρτίου 2017 στις 9:52 μ.μ.

Σεχτάρ. Με τον καημό θα μείνουνε.... Τώρα αν τους αδικούμε και θέλουνε να έρθουνε Χάγιος και Λαφαζάνης στην Λαική Συμμαχία αυτό γίνεται. Το ότι δεν ήτανε ποτέ κομμουνιστές δεν μας πειράζει. Η Ταξική βάση μετράει. Συμφωνείς..

5 Μαρτίου 2017 στις 10:58 μ.μ.

αν θεωρεις οτι το νομισμα (κοινο ευρωπαικο, εθνικο) δεν αποτελει σημαντικο παραγοντα
τοτε αναγνωριζεις το χρεος οπως γινεται αυτο απαιτητο απο τους τοκογλυφους
το κκε αναγνωριζει;
η παρατηρηση οτι υπαρχει συμπτωση λαε, "πριν", και νεοναζι δεν ειναι επιχειρημα. και δεν ειναι εξυπνο. θυμιζω την συμπτωση κκε, νεοναζι στην ψηφοφορια του συμφωνου συμβιωσης που βεβαια δεν κανει το κκε πιο δεξιο ουτε κατα ενα εδρανο
επισης στο δημοσιευμα του "ριζοσπαστη" αναφερεται κατακριτικα η "επιστροφή στο «εθνικό νόμισμα» εντός του καπιταλισμού".
το κκε περιμενει να πεσει ο καπιταλισμος με ευρω και μετα...

5 Μαρτίου 2017 στις 11:24 μ.μ.

10.58. Τα πράγματα είναι απλά. Το πρόβλημα είναι ποιός έχει στην ιδιοκτησία του τα μέσα παραγωγής και όχι αν θα είμαστε στην Ε.Ε η με τους Ιμπεριαλιστές Ρωσίας Κίνας. Αυτό παλεύουμε οι Κομμουνιστές για ζύμωση μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που συμμετέχει σε ταξική βάση όποιος θέλει. Εκει γίνεται η Αντιπαράθεση των απόψεων και ο λαός θα κρίνει. Μόνο έτσι δεν μπαίνεις κάτω απο την Σημαία τμημάτων της Αστικής Τάξης Αγκαλιά με ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Διαλέγεις και παίρνεις.

6 Μαρτίου 2017 στις 1:00 π.μ.

Ρε Τζαμαρία, γαμώτο μου. ΟΛΑ σου τα σχόλια λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα (το οποίο τυγχάνει να είναι και καραμπινάτη βλακεία). Δεν μπορείς να γράψεις κάτι άλλο, ή να γράψεις κάτι με διαφορετικό τρόπο; Έχεις ένα βλακώδες σχόλιο και το κάνεις copy-paste πενήντα φορές την ημέρα. Το λεξιλόγιό σου στην ελληνική περιορίζεται σε αυτές τις εκατό λέξεις; Σχολείο καθόλου πήγες ή σταμάτησες στο νηπιαγωγείο;
(Απορίες απλού ανθρώπου που χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο με αυτά που διαβάζει εδώ...)

6 Μαρτίου 2017 στις 9:31 π.μ.

πολυ ασυλια ο γραψας στο βαθυ κοκκινο

6 Μαρτίου 2017 στις 11:28 π.μ.

. Aπο τον Ριζοσπαστη το καταλαβανε το ατοπημα μια μερα μετα την αναρτηση που κανανε, από το κραξιμο που φαγανε στο ιντερνετ, αλλαξανε το αρθρο, και βαλανε ολη την ομιλια Κουτσουμπα, και αυτό το αρθρο δειχνουν όλα τα πληρωμενα τομαρια του ΚΚΕ που γυρνανε στο ιντερνετ, και προσπαθουν με αυτό να κατακεραυνοσουν αυτους που τους τη λενε. Λες και δεν ξερουν ολοι οι αγωνιστες πλεον πως λειτουργει η σεχτα στο πουλημενο στους αμερικανους πλεον κκε. Περιμενουν ποτε θα προκηρυξει συγκεντρωση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για να προκηρυξουν και αυτοι, και βγαινουν με θρασσος τα πληρωμενα τους σκυλια στο ιντερνετ να πουν ότι πρωτοι αυτοι προκηρυξαν συγκεντρωση. Λες και ο κοσμος είναι ηλιθιος σαν και αυτους και πιπιλαει το δαχτυλο, και δεν καταλαβαινει τι αληταραδες είναι.

6 Μαρτίου 2017 στις 1:11 μ.μ.

11.26. Το ξέρουμε οτι είσαι σε πανικό. Η Ομιλία του σ.Κουτσούμπα ήτανε απο την 1η μέρα στον 902 με τις ξεκάθαρες θέσεις του κόμματος. Γνωρίζουμε και τον Βρώμικο ρόλο σας εδω και 28 χρόνια. Αβανταδόροι του Συνασπισμού Σύριζα και ο Χάγιος φωτογραφίες το 2012 με τσίπρα και ...γλέζο... Μαζί πανηγυρίζατε στις 25 Γενάρη του 2015. Μαζί και στο Δημοψήφισμα ΤΣΙΡΚΟ Αγκαλιά με Εθνικιστές και Φασίστες. Οτι είσαστε πουλημένοι στον Καπιταλισμό το γνωρίζουμε

6 Μαρτίου 2017 στις 1:13 μ.μ.

1.00. Λαική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής

6 Μαρτίου 2017 στις 1:19 μ.μ.

11.28 Τα έχεις πραγματικά χαμένα. Το ΚΚΕ δεν έκανε καμμία συγκέντρωση. Η Συγκέντρωση ήτανε του ΠΑΜΕ και της Λαικής Συμμαχίας που συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική βάση. ΟΙ Εργάτες δεν θα πάρουνε την άδεια απο τους Κολαούζους του Σύριζα για το πότε θα κάνουνε συγκέντρωση. Τον Διασπαστικό σας ρόλο τον γνωρίζουνε. Αλλα όταν φοβάσαι την Ανοιχτή Ιδεολογική Αντιπαράθεση μπροστά στον λαό κάνεις διασπαστικές ενέργειες ΛΟΓΙΚΟ.....

6 Μαρτίου 2017 στις 1:30 μ.μ.

9.31 Γράψας Δελαστικ Χάγιος Μπιτσάκης Ρούσης Κοτζιάς Βαλαβάνη κ.α διαφωνήσανε το 1989 με την δημιουργία του Συνασπισμού και την συμμετοχή σε δυο κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού με βάση το τότε πρόγραμμα του ΚΚΕ με τα Στάδια..... Κοτζιάς ΥΠΕΞ του Σύριζα Βαλαβάνη υπουργός του Σύριζα και τώρα του ...Λαφαζάνη... Ολα τα χρόνια το ΝΑΡ ουρά του Συνασπισμού Σύριζα πανηγυρίζανε για την Κυβέρνηση σύριζα στο έδαφος του Καπιταλισμού που το 1989.... τάχα διαφωνούσανε και μετά το ξεβράκωμα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Κυβέρνηση συνεχίζουνε το ίδιο παραμύθι. Αντίθετα το ...κακό.... ΚΚΕ στο 15ο Συνέδριο το 1996 κατάργησε τα Στάδια...... ΜΑΛΙΣΤΑ..

6 Μαρτίου 2017 στις 1:47 μ.μ.

Συγκοινωνούντα δοχεία οι δύο Φράξιες μέσα στο ΚΚΕ 1989 1991 εκμεταλευόμενοι το χάος απο το λανθασμένο πρόγραμμα του κόμματος με τα ...ενδιάμεσα Στάδια....Η Τροτσκιστική του ΝΑΡ χτύπησε πρώτη για να παρασύρει έξω όσους διαφωνούσανε με την δεξιά Συμμορία του ...φαράκου... ωστε να μπορέσει να διαλύσει το ΚΚΕ. Ελα όμως που σπάσανε τα μούτρα τους. Ο σ.Κάππος και πάρα πολύ άλοι απο το 1992 πήρανε χαμπάρι τον βρώμικο ρόλο τους. Τσιράκια της Εκληματικής ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβέρνησης που καθημερινά σφάζει τον λαό.

6 Μαρτίου 2017 στις 2:56 μ.μ.

@e-hΤαξικό ναυάγιο,μπορείς τώαρ να συνεχίσεις την ομφαλοσκόπηση,κωλοφασίστα του κερατά!Και να προσέχεις την ελπίδα που έρχεται μην σε πατήσει,ρουφιανάκο!
Ένα πληρωμένο τομάρι του ΚΚΕ
ΑΛΗΤΑΡΑΣ

6 Μαρτίου 2017 στις 3:14 μ.μ.

Ρε e-h, κάποιο μεγάλο κακό πρέπει να σούχει κάνει το ΚΚΕ εσένανε!
Δεν το βγάζεις να ξαλαφρώσεις; Αειντε, σε ακούμε!
Και πούσαι, χτές το ΚΚΕ "αθώωσε τον Μητσοτάκη", (Πρωτοσέλιδο "ΕΣΤΙΑ")!
Ακούω σχόλιο...., αλλά το θέλω πιπεράτο, όχι σαν κι αυτό το ...ξενέρωτο!

6 Μαρτίου 2017 στις 4:37 μ.μ.

Έχω προλάβει τότε που Κουτσούμπας, Παπαρήγα, Ανδρουλάκης, Δαμανάκη, Μπαλάφας, Δραγασάκης, Λαφαζάνης, Αλαβάνος ήταν μαζί αγκαλίτσα στην ΚΕ του ΚΚΕ και κατακεραύνωναν όσους διαφωνούσαν με τον Κύρκο, τον Γκορμπαρτσώφ και τον Τζαννετάκη (σχόλιο στο facebook του αγωνιστή και κομμουνιστή γιατρού Παναγιώτη Παπανικολάου).

6 Μαρτίου 2017 στις 4:37 μ.μ.

Το ΚΚΕ όποτε το συμφέρει κατακεραυνώνει τη θεωρία των δύο άκρων (π.χ. στην ταύτιση Χίτλερ-Στάλιν) και όποτε το βολεύει την υιοθετεί πλήρως και λέει τα ίδια με Τζίμερο, Άδωνι, Μαραντζίδη και άλλους παρόμοιους, όπως σε αυτό το δημοσίευμα. Μιλάμε για τον ορισμό του Οπορτουνισμού. Και να μην ξεχνάμε ποιοι χειροκροτούσαν τον Κασιδιάρη στη Χαρυβουργία πριν κάτι χρόνια...

6 Μαρτίου 2017 στις 5:58 μ.μ.

4.37. Παλιό το Αντικομμουνιστικό κόλπο δεν πιάνει. Στα Κ.Κ υπάρχει δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός. Και οι Κομμουνιστές τον εφαρμόζουνε πάντα. Γιάννης. Νέα μέτρα σφαγής του λαού έρχονται απο την Εγκληματική ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Πες κάτι για αυτά.....

6 Μαρτίου 2017 στις 6:18 μ.μ.

Γιάννης. Πες μας κάτι για τις Πλατείες με τους ...αγανακτισμένους... αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Για το Καστελόριζο δεν θα πεις κάτι.....

6 Μαρτίου 2017 στις 6:37 μ.μ.

4.37 Χαίρομαι που διαφωνείς με τις δύο Κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού που συμετείχε ο Συνασπισμός. Αρα Συμφωνείς όπως και ο Γιατρός με το ΚΚΕ που στο 15ο Συνέδριο το 1996 κατάργησε όλα αυτά. Ολα Αναλυτικά στην Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την ΑΝΟΙΧΤΗ Αστική Δικτακτορία του 1967. Υπάρχει στον Ριζοσπάστη να κοιτάξεις το σημείο 15 που γράφει για το Προβληματικό πρόγραμμα με τα ...ΣΤΑΔΙΑ... Του 9ου Συνεδρίου που παρά τα Θετικά βήματα δεν μπόρεσε να ξεφύγει απο το 8ο του ..1961...που δημιουργήσανε όλα αυτά το 1989 1991. Χαιρομαι που συμφωνείς όπως και ο Γιατρός.

6 Μαρτίου 2017 στις 7:17 μ.μ.

Τζαμαρία, με αυτά που γράφεις σίγουρα με δουλεύεις! Ελπίζω ο Κουτσούμπας να σου κόβει ένσημα...

6 Μαρτίου 2017 στις 7:47 μ.μ.

Κυρ Γιάννη (4:37), αυτή η συκοφαντία δε σε τιμάει, και μάλλον ξεσκεπάζει την ποιότητά σου σαν ανθρώπου!
Από ότι ξέρω, μέσα στη Χαλυβουργία υπήρχε μόνο ένα κομμ. μέλος, ενώ οι ομοϊδεάτες σου ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! Ο κομμουνιστής δε ...χειροκρότησε(!) τον φασίστα, που εμφανίστηκε, η σουπιά, σαν ...υποστηριχτής(!) της απεργίας, από ανάγκη γιατί ήθελε να μην έρθει σε αντίθεση με εργάτες που είχε επιρροή! Πήγε ακριβώς ελπίζοντας πως ο κομμουνιστής, είτε θα τον πέταγε με τη βία έξω, για να τινάξει στον αέρα την απεργία, είτε θα ανάγκαζε το ΠΑΜΕ να αποσύρει την υποστήριξή του, οπότε πάλι ..πάπαλα η απεργία, είτε να περιοριστεί μόνο σε αυτό, που πέτυχε: Να κλονίσει μερικούς αμφιταλαντευόμενους αντικομμουνιστές σαν κι εσένα.
Η προβοκάτσια ξεφούσκωσε άδοξα, χάρη στην ψύχραιμη στάση του κομμουνιστή κύρια (αλλά και άλλων, που αν δεν τους ξέρεις ...τότε μη μιλάς - υπήρχε Δ.Σ. και απεργιακή επιτροπή!), η απεργία συνεχίστηκε απτόητη, οι φασίστες δεν ξαναεμφανίστηκαν, και η γάνα του φασίστα δεν κατάφερε να μαγαρίσει παρά μόνο εκείνους, που είχαν ήδη μειωμένες αντιστάσεις, λόγω αντικομμουνισμού, και γίνανε (γίνονται) ...διεκπεραιωτές του φασιστικού αντικομμουνισμού, καληώρα!
Τους ήδη μαγαρισμένους, δηλαδή.....

6 Μαρτίου 2017 στις 7:50 μ.μ.

7.17 Μη τα αλλάζεις τώρα συμφώνησες. Καμμία κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού

6 Μαρτίου 2017 στις 10:52 μ.μ.

Παναγιώτης εδώ κρίνουμε το ΚΚΕ και το δημοσίευμα του Ριζοσπάστη, πάλι εκτός θέματος είσαι. Στις Πλατείες ήταν όλος ο λαός χωρίς κομματική σημαία και ταυτότητα, και τους αγανακτισμένους τους καταδίκασε και η ΧΑ όπως το ΚΚΕ (άλλη μια σύμπτωση). Στο δε Καστελόριζο προηγήθηκε η Χαλυβουργία, το ΚΚΕ έδειξε το δρόμο.
Σεχτάρ για τη Χαλυβουργία υπάρχει βίντεο και όλοι είδαν τι έγινε, οπότε ότι και να λες δε μετράει. Μας λες δηλαδή πως αν το ΚΚΕ πέταγε έξω τη ΧΑ θα ερχόταν σε αντίθεση με τους εργάτες και θα τιναζόταν στον αέρα η απεργία! Μπράβο φασιστάκο, μεγαλύτερη δυσφήμηση του εργατικού κινήματος δεν μπορεί να υπάρξει από τον ισχυρισμό ότι οι εργάτες ήθελαν τους φασίστες υποστηρικτές. Δυστυχώς το μόνο που ξεφούσκωσε άδοξα ήταν η ίδια η απεργία υπό τη διαχείριση του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Τέτοια υπηρεσία στον αντικομμουνισμό σαν κι αυτή που προσφέρεις με αυτό που μόλις έγραψες ούτε ο Άδωνις δε θα την περίμενε. Άξιος ο μισθός σου.

6 Μαρτίου 2017 στις 11:30 μ.μ.

Γιάννης. Στις πλατείες είσαστε αγκαλιά με τους Φσίστες. Το ίδιο και στο Καστελόριζο. Στην Χαλυβουργία ήτανε το ΠΑΜΕ στο εξηγήσανε. Στημένη προβοκάτσια για να διαλυθεί η Απεργία. Θα μου πεις οτι αυτό ήθελες ...ντάξει. Το βλέπουμε οτι κάνεις Αντικομμουνισμό. Μη το φωνάζεις κιόλας

6 Μαρτίου 2017 στις 11:31 μ.μ.

Γιάννης. Και βέβαια μιλιά δεν βγάζεις για τα καθημερινά εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που σφάζει τον λαό. ΛΟΓΙΚΟ.....

6 Μαρτίου 2017 στις 11:37 μ.μ.

Γιάννης. Μια Συμβουλή. Το να βρίζεις είναι σημάδι αδυναμίας. Ειναι λογικό βέβαια όταν έχεις στηρίξεις την Εγκληματική πορεία της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που σφάζει τον λαό ο οποίος βλέπει ξεκάθαρα τι σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί απόλυτα. Σε καταλαβαίνω.....

7 Μαρτίου 2017 στις 12:30 π.μ.

Γιάννης. Λες στις πλατείες ήτανε ΟΛΟΣ ο λαός χωρίς κομματική Σημαία και ταυτότητα. Συμφωνούμε απόλυτα. Χωρίς την ΤΑΞΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Ολα χύμα μαζί Εθνικιστές Φασίστες και τμήματα της Αστικής Τάξης. Αθελά σου Συμφώνησες.

7 Μαρτίου 2017 στις 12:49 π.μ.

Ξέρεις, κακομαθημένε μικροαστέ, το βίντεο το είδαμε κι εμείς, αλλά πολύ περισσότερο τη ΖΗΣΑΜΕ την απεργία με άπειρες ώρες συμπαράστασης, οικονομικής στήριξης, δίπλα στους ανθρώπους, που αγωνίζονταν, γιατί εμείς δίνουμε το χέρι σε όποιον θέλει να αγωνιστεί, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.
Και, κυρίως, ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ....ΒΙΝΤΕΟ!
Αυτές τις βρωμιές τις έχεις πει στους ομοϊδεάτες σου, που ήταν τότε και εκλεγμένοι στο Δ.Σ. και στην απεργιακή επιτροπή;
Κι αν έχει επιρροή το φασισταριό στην εργατιά, η ντροπή δεν ανήκει σε αυτούς, που έχουν τα μάτια ανοιχτά και το παλεύουν αλλά σε αυτούς, που το θρέψανε με τον αντικομμουνισμό τους, και τις συμπαρατάξεις ...."έξω από ...κόμματικές σημαίες(!) και ταυτότητες(!), γιατι έτσι γουστάρανε οι ..."σύντροφοι" φασίστες!
Θάταν καλύτερα νάσασταν περήφανοι για την πολιτική σας ένταξη και όχι για τον αντικομμουνισμό σας, που αυτόν δε χάνετε ευκαιρία να τον δείξετε!
Αλλά σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος, παρά την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ, και έχετε γίνει ...τρείς κι ο κούκος!
Γι αυτό έχετε σκυλιάσει. Ξύδι.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2017 στις 10:14 π.μ.

Αυτοί που γράφουν εδώ παριστάνοντας οτιυπερασπίζουν τις θέσεις του κκε είναι εκτός γραμμής του κόμματος που απαγορεύει στους δικούς του να παρακολουθούν κ να γράφουν στα social media ποσο μάλλον σε σελίδες που το κόμμα θεωρεί προβοκατόρικες καλή ώρα όπως εδώ.Εκτός κ αν είναι επίσημοι κομματικοί με γραμμή οπότε αλλάζει το πράγμα..

7 Μαρτίου 2017 στις 1:36 μ.μ.

Σαμιωτάκης. Εχεις να μας πεις κάτι για την Σφαγή του λαού απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα έκανε τους Καπιταλιστές να χορεύουνε πεντοζάλι..... Ο Καλύτερος υπηρέτης του Καπιταλισμού.

7 Μαρτίου 2017 στις 2:03 μ.μ.

Κόλπο είναι, Σαμιωτάκη!
Κάνουμε τους "αντικομματικούς" για να πάμε στο Γκουλάγκ τάχατες σαν κρατούμενοι, αλλά στην πραγματικότητα για να σας παρακολουθούμε και ενίοτε να σας δέρνουμε!
Κρυφογκαγκεμπίτες είμαστε.

7 Μαρτίου 2017 στις 2:11 μ.μ.

το ατόπημα μάλλον το διέπραξαν οι « σύντροφοι» ( να μην χαλάμε και τις μόδες του «ΓΓ» ( που τάχα μου δήθεν υπερασπίζεται και το ΚΚΕ εδώ στο ιστολόγιο ως αρθρογράφος) ) από το ΝΑΡ, οι οποίο καταρχάς, πριν την κριτική τους, δεν κοιτούν δεξιά ( κυρίως ) και « αριστερά», να δουν τι γράφεται και από ποιους ( και αυτό γίνετε χρόνια, όχι τώρα)… είχαν νομίζω το περιθώριο να ενημερωθούν για τις απόψεις της χα γύρω από αυτό το θέμα… φυσικά δεν είναι το μοναδικό ατόπημα του ΝΑΡ αυτό… και φυσικά αφού θέλουν ορισμένοι να μιλήσουμε από το 1989 έως και σήμερα για την πορεία αυτού πολιτικού ρεύματος, καλό είναι να μας εξηγήσουν πρώτα απ όλα, πάνω σε ποια βάση υπερασπίζονται σήμερα το « ISKRA.GR» του οπορτουνιστή αναθεωρητή ( από τότε ) Λαφαζάνη, από πού πρόεκυψε ξαφνικά αυτή η ξαφνική τους « αγάπη» ( μήπως από την κοινή τους πλέον επιθυμία για την διάλυση του ΚΚΕ; );… είναι ντροπιαστικό για το ΝΑΡ, το οποίο κατά καιρούς έχει συμπορευτεί με προσωπικότητες του κομμουνιστικού κινήματος ανά τους καιρούς, να κάνει τόσο φτηνή κριτική, παρόμοια με αυτή τον ναζιστών της χα, στο ΚΚΕ ( από κάτι τέτοια καταλαβαίνουμε και γιατί όλοι αυτοί οι σοβαροί κομμουνιστές μετά από κάποιον ( μικρό) χρόνο « αποχώρησαν» ακόμα και ως συμπαθούντες του ΝΑΡ, και το κατηγόρησαν πως αναθεωρεί τον μαρξισμό, κλπ )…

7 Μαρτίου 2017 στις 10:28 μ.μ.

Παναγιώτης Τζαμαρία είσαι γελοίος φασίστας, είσαι ο ορισμός του αντικομμουνισμού γιατί παριστάνεις τον κομμουνιστή. Και βέβαια δεν τολμάς να απαντήσεις σε τίποτα επί της ουσίας. Και μόνο που απαντάς με τέσσερα σχόλια σε εμένα δείχνει τον πανικό σου. Εδώ το μεροκάματο θα σου βγει από τη μύτη.
Σεχτάρ δεν τολμάς να γράψεις καν όνομα και επικαλείσαι σε συζήτηση μεταξύ αγνώστων και ανωνύμων το "τι έζησες"; Το μόνο που βλέπω είναι έναν επαγγελματία σχολιαστή στο ίντερνετ οπότε το "τι έζησες" να το πεις αλλού. Το ΒΙΝΤΕΟ είναι το μόνο αντικειμενικό δεδομένο που μπορούν να δουν όλοι και να καταλάβουν ξεκάθαρα. Αν το φασισταριό έχει επιρροή στη συγκεκριμένη εργατιά που έκανε αγώνα ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο από το ΠΑΜΕ (δηλαδή το ΚΚΕ), αυτό δείχνει ποιος είναι πιο κοντά στους φασίστες και ποιος όχι. Το ΚΚΕ με την "υπερεπαναστατικότητα" και τις "ταξικές σημαίες" και λάβαρα είναι ο Νο 1 παράγοντας που τροφοδοτεί τον αντικομμουνισμό. Αυτό αποδεικνύεται από τη Χαλυβουργία και από αυτά που γράφεις. Το ποιος έχει σκυλιάσει φαίνεται από τους διαδικτυακούς τραμπουκισμούς που κάνουν κάτι σαν κι εσένα και τον άλλο τον Τζαμαρία που γράφει 40 σχόλια την ημέρα μόνο στο ΒΚ. Το ξύδι δικό σου λοιπόν.

8 Μαρτίου 2017 στις 12:05 π.μ.

Γιάννης. Το ΠΑΜΕ δεν είναι ΚΚΕ συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Στους Φασίστες κοντά είναι οι Πλατείες το Καστελόριζο κ.α. Καταλαβαίνω τον πανικό και την πίκρα σου αλλά πρέπει να μας πεις για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ την σφαγή του λαού. Περιμένω.

8 Μαρτίου 2017 στις 12:17 π.μ.

Γιάννης. Μερδεύτηκες. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν έχει καμμία σχέση με τους Κομμουνιστές. Μπροστά σου σφάζει τον λαό σε μισθούς Συντάξεις Νοσοκομεία Σχολεία δεν το βλέπεις. Θα σε μαλώσω......

8 Μαρτίου 2017 στις 10:00 π.μ.

Γιάννης.Ο Δήμας της ΝΔ το 2014 που διεκδικούσε την προεδρία της Δημοκρατίας είχε δηλώσει οτι δεν επιθυμεί τις ψήφους της Χρυσής αυγής. Αντίθετα η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με τον Βούτση για τον εκλογικό νόμο είχε πει οτι μεσα στο κουτί οι ψήφοι δεν έχουνε χρώμα.....Ποιός είπαμε είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ......

8 Μαρτίου 2017 στις 11:03 μ.μ.

Παναγιώτης πανικός σε έχει πιάσει εσένα με τα τρία σχόλια που κάνεις για κάθε ένα δικό μου. Στις πλατείες, στη Βουλή και στο Καστελόριζο είναι όλα τα κόμματα και ψηφίζουν κατά βούληση. Στη Χαλυβουργία η κατάσταση ήταν υπό τον έλεγχο ΜΟΝΟ του ΠΑΜΕ (δηλαδή ΜΟΝΟ του ΚΚΕ που το ελέγχει απόλυτα) και εκεί πήγαν οι φασίστες και τους χειροκρότησαν. Αυτό δείχνει ποιοι είναι πραγματικά κοντά στους φασίστες. Στην Αριστερά είναι και οι Κομμουνιστές, και η σημερινή κυβέρνση είναι μόνο κατ' όνομα "αριστερή", όπως το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με κομμουνισμό. Εσύ τα έχεις χαμένα...

9 Μαρτίου 2017 στις 1:28 π.μ.

Γιάννης. Στις Πλατείες ήτανε αγκαλιά η Αριστερά με τους Φασίστες όπως και στο Καστελόριζο. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ σφάζει καθημερινά τον λαό και οι Κομμουνιστές δεν έχουνε καμμία σχέση με αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ.

9 Μαρτίου 2017 στις 1:41 π.μ.

Γιάννης. Βλέπω ΜΟΥΓΚΑ για τον Δήμα της Ν.Δ και τον Βούτση του Σύριζα. Οπως και για όλα τα εγκλήματα της Αριστερής κυβέρνησης. Τι να πεις άλλωστε Σε καταλαβαίνω....

9 Μαρτίου 2017 στις 10:09 π.μ.

Γιάννης. Συμφωνούμε απόλυτα. Η Κυβέρνηση είναι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και οι Κομμουνιστές είναι στο ΚΚΕ και δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ που καθημερινά σφάζει τον λαό. Εχεις δίκιο.

9 Μαρτίου 2017 στις 3:44 μ.μ.

Το περασμένο Σάββατο εκπρόσωποι του Σύριζα του ΠΑΣΟΚ της Ενωσης Κεντρώων της ΛΑΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του ΕΠΑΜ της Πλεύσης Ελευθερίας συμμετείχαν σε ...ημερίδα.... της ΠΕΝΕΝ του Αντώνη Νταλακογιώργου της ...ΛΑΕ....σε πολυτελές ξενοδοχείο του Πειραια. Η Διοίκηση της Ενωσης παραπονέθηκε γιατί δεν παραβρέθηκαν εκπρόσωπο της ΝΔ και ΑΝΕΛ που είχανε προσκληθεί. Συζητήσανε την σχέση των Εφοπλιστών με την χώρα την συμβολή τους στην οικονμία τα προβλήματα του Ναυτεργατικού κόσμου και την εναλακτική ριζοσπαστική επιλογή μας ενημερώνει δελτίο τύπου της Ενωσης του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ προέδρου Νταλακογεώργου. Συμπέρασμα. Θα ζήσουμε όλοι μαζί με αγάπη Εφοπλιστές και Ναυτεργάτες σύμφωνα με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Σύριζα ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ..... ΑΞΙΟΙ..

9 Μαρτίου 2017 στις 10:41 μ.μ.

Παναγιώτης, άλλη μια γιατί τα πιάνεις δύσκολα. Βλέπω ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΣ για τη Χαλυβουργία που ήταν πράγματι αγκαλιά οι ΧΑ με το ΚΚΕ! Τα αδέρφια σας οι χρυσαυγίτες που του χειροκροτούσε ο σ. Σιφωνιός, θυμάσαι; Αφωνία ε φασιστάκο; Η βουλή και οι πλατείες (που πήγαιναν όλοι ελεύθερα) δε συγκρίνεται με τη Χαλυβουργία που έλεγχε ΑΠΟΛΥΤΑ το ΠΑΜΕ (δηλ. το ΚΚΕ). Δίκιο έχεις: ούτε αριστερή κυβέρνηση έχουμε, ούτε η ηγεσία του ΚΚΕ έχει καμία σχέση με κομμουνιστές. Τελείωνε τώρα....ακόμα να βγει το μεροκάματο;

9 Μαρτίου 2017 στις 11:05 μ.μ.

Γιάννης. Ο Δήμας της ΝΔ είπε δεν θέλω τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για Πρόεδρος. Αντίθετα ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Βούτσης τις ήθελε για τον Εκλογικό νόμο. Ποιός είπαμε είναι Φασίστας..... Στις πλατείες όπως και στο καστελόριζο αγκαλιά ήτανε με τους Φασίστες. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική Βάση. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχουμε 100%.

10 Μαρτίου 2017 στις 10:03 μ.μ.

Παναγιώτης. Στη Χαλυβουργία ήταν απόλυτα ελεγχόμενη κατάσταση από το ΠΑΜΕ(ΚΚΕ) και ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΙΦΩΝΙΟΣ χειροκροτούσε τον Κασιδιάρη. Δεν πήγαινε όποιος ήθελε, όπως στις πλατείες, ούτε ήταν πολλά κόμματα (όπως στη Βουλή). Το ΠΑΜΕ είναι παράρτημα του ΚΚΕ και η Κυβέρνηση δεν είναι αριστερή.

10 Μαρτίου 2017 στις 10:56 μ.μ.

Γιάννης. Είπαμε η Κυβέρνηση είναι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και σφάζει καθημερινά τον λαό. Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και συμμετέχει όποιος θέλει. Στο Καστελόριζο και στις Πλατείες ήτανε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρέα με τους Φασίστες. Για Δήμα και Βούτση βλέπω ΜΟΥΓΚΑ...ΛΟΓΙΚΟ.

11 Μαρτίου 2017 στις 9:59 μ.μ.

Παναγιώτης. Είπαμε δεν είναι κυβέρνηση ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Το ΠΑΜΕ είναι παράτημα του ΚΚΕ. Στη Χαλυβουργία ήταν το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ αγκαλιά με Χρυσή Αυγή, ΜΟΥΓΚΑ βλέπω... Λογικό, καιρός λοιπόν να τελειώνεις. Ακόμα το μεροκάματο να βγει;

11 Μαρτίου 2017 στις 10:15 μ.μ.

Γιάννης. Η Κυβέρνηση είναι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που συμμετέχει όποιος θέλει και αγκαλιά με την Χρυσή Αυγή στις Πλατείες και στο Καστελόριζο ήτανε άλλοι.... Για τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ Βούτση βλέπω Μούγκα....ΛΟΓΙΚΟ

12 Μαρτίου 2017 στις 9:59 μ.μ.

Παναγιώτης. Θα μας πεις κάτι για το Σιφωνιό που χειροκροτούσε τον Κασιδιάρη στη Χαλυβουργία; Μούγκα; ΛΟΓΙΚΟ. Βίντεο με τον Κασιδιάρη να τον χειροκροτεί άλλος αριστερός δε θα βρεις ούτε στις πλατείες ούτε πουθενά... Τελείωνε είπαμε...

12 Μαρτίου 2017 στις 10:22 μ.μ.

Γιάννης. Στις πλατείες και στο Καστελόριζο αγκαλιές με τους Φασίστες. Ο Βούτσης ήθελε τα ψηφαλάκια τους για τον Εκλογικό νόμο. Ο Δημας της ΝΔ το 2014 είπε ΟΧΙ. Σε αυτά ΜΟΥΓΚΑ....ΛΟΓΙΚΟ....

13 Μαρτίου 2017 στις 10:12 μ.μ.

Παναγιώτης, για δείξε βίντεο από πλατείες με αγκαλιές με φασίστες. Έλα, σε προκαλώ αν τολμάς να μας το δείξεις! Γιατί το βίντεο με το Σιφωνιό να χειροκροτεί τον Κασιδιάρη υπάρχει. Ούτε βουλή ήταν ούτε κοινοβουλευτική επιτροπή. Ήταν μόνο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ με ΧΑ! ΜΟΥΓΚΑ Ε; ΛΟΓΙΚΟ...

13 Μαρτίου 2017 στις 10:50 μ.μ.

Γιάννης. Για τον Αριστερό Βούτση που έψαχνε τα Φασιστικά Ψηφαλάκια στον Εκλογικό νόμο και το ΔΗΜΑ της ΝΔ που τα αρνήθηκε το 2014 ΜΟΥΓΚΑ. Οπως για τις Πλατείες και το Καστελόριζο. ΛΟΓΙΚΟ....

13 Μαρτίου 2017 στις 11:01 μ.μ.

Το ΠΑΜΕ δεν είναι Πολιτικό κόμμα ούτε Συνδικαλιστική παράταξη. Είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Πες μας κάτι και για τα καθημερινά εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΜΟΥΓΚΑ......ΛΟΓΙΚΟ....

14 Μαρτίου 2017 στις 10:06 μ.μ.

Παναγιώτης, περιμένω το βίντεο από πλατείες με αγκαλιές με φασίστες. Έλα, σε προκαλώ αν τολμάς να μας το δείξεις! Γιατί το βίντεο με το Σιφωνιό να χειροκροτεί τον Κασιδιάρη υπάρχει. Ούτε βουλή ήταν ούτε κοινοβουλευτική επιτροπή. Ήταν μόνο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ με ΧΑ! ΜΟΥΓΚΑ Ε; ΛΟΓΙΚΟ...

15 Μαρτίου 2017 στις 12:05 π.μ.

Γιάννης. Στις πλατείες ήταν Αγκαλιά η Αριστερά με τους Φασίστες όπως και στο Καστελόριζο. Για τον Βούτση που ήθελε τα ψηφαλάκια των Φασιστών ΜΟΥΓΚΑ. ΛΟΓΙΚΟ.... Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

15 Μαρτίου 2017 στις 10:31 μ.μ.

Παναγιώτης, περιμένω το βίντεο από πλατείες με αγκαλιές με φασίστες. Βίντεο με το Σιφωνιό να χειροκροτεί τον Κασιδιάρη υπάρχει. Ούτε βουλή ήταν ούτε κοινοβουλευτική επιτροπή, όπως το Καστελόριζο. Ήταν μόνο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ με ΧΑ! ΜΟΥΓΚΑ Ε; ΛΟΓΙΚΟ...

16 Μαρτίου 2017 στις 12:26 π.μ.

Γιάννης. Αγκαλιά με τους Φασίστες στις ΠΛΑΤΕΊΕΙΕΣ ήτανε η Αριστερά όπως και στο Καστελόριζο. Ο Δημας της ΝΔ το 2014 είπε δεν θέλει τα ψηφαλάκια τους. Ο Βούτσης για τον Εκλογικό νόμο τα ήθελε. ΜΟΥΓΚΑ....ΛΟΓΙΚΟ.... Το ΠΑΜΕ είναι ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ

17 Μαρτίου 2017 στις 10:06 μ.μ.

Παναγιώτης, περιμένω το βίντεο από πλατείες με αγκαλιές με φασίστες. Βίντεο με το Σιφωνιό να χειροκροτεί τον Κασιδιάρη υπάρχει. Ούτε βουλή ήταν ούτε κοινοβουλευτική επιτροπή, όπως το Καστελόριζο. Ήταν μόνο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ με ΧΑ! ΜΟΥΓΚΑ Ε; ΛΟΓΙΚΟ...

18 Μαρτίου 2017 στις 1:30 μ.μ.

Γιάννης. Λογικό να κάνεις ΜΟΥΓΚΑ. Τι να πεις Πλατείες Καστελόριζο Βούτσης για τον Εκλογικό νόμο. Απλά ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ.

18 Μαρτίου 2017 στις 10:28 μ.μ.

Παναγιώτης. Λογικό είναι να το βουλώνεις, τι να πεις για Χαλυβουργία και χειροκροτήματα από Σιφωνιό. Για βουλή, πλατείες και Καστελόριζο μίλησα αλλά ΜΟΥΓΚΑ κι εκεί, καιρός να το βουλώσεις μια και καλή... Απλά ΦΑΣΙΣΤΑΣ..

18 Μαρτίου 2017 στις 11:43 μ.μ.

Γιάννης. Καστελόριζο Πλατείες Βούτσης για Εκλογικό νόμο Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αγκαλιά με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΛΟΓΙΚΟ..................

19 Μαρτίου 2017 στις 9:52 μ.μ.

Παναγιώτης. Λογικό είναι να το βουλώνεις, τι να πεις για Χαλυβουργία και χειροκροτήματα από Σιφωνιό. Για βουλή, πλατείες και Καστελόριζο μίλησα αλλά ΜΟΥΓΚΑ κι εκεί, καιρός να το βουλώσεις μια και καλή...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger