Home » » Το "έξυπνο" προφυλακτικό ...

Το "έξυπνο" προφυλακτικό ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 | 2:24 π.μ.

Της  Ε. Χ.

Τι είναι αυτό; Όχι δεν είναι after save, είναι το νέο προϊόν που λανσάρει μια αγγλική εταιρεία και πρόκειται να βγει μαζικά εντός του έτους.
Είναι το I con smart condom, με λίγα λόγια το έξυπνο προφυλακτικό. Ουσιαστικά δεν είναι ακριβώς προφυλακτικό αλλά ένας δακτύλιος από ανθρακονήματα που προσαρμόζεται στην βάση του πέους και τίθεται σε λειτουργία με την έναρξη του session όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.

Αυτός λοιπόν ο δακτύλιος μετράει των αριθμό των διεισδύσεων, την ταχύτητα και την ένταση (μάλλον σε αμπέρ), ακόμα και τις θερμίδες που καίει ο χρήστης. Κατόπιν υπάρχει η δυνατότητα στις μετρήσεις οι οποίες καταγράφονται στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη (σύνεση WiFi - Bluetooth) να ανέβουν στα social media ακόμα και να συγκριθούν με άλλους χρήστες ίδιας συσκευής.

Πέραν του γελοίου του πράγματος και τη ματαιοδοξία του κάθε κακόμοιρου που πάει να καλύψει, οδηγεί ακόμα και τον έρωτα, μια τόσο προσωπική και ιδιαίτερη στιγμή να γίνει ευτελές συγκρίσιμο προϊόν.
Θα καμαρώνει λοιπόν ο κάθε βλαξ οτι πηδάει με τόση ταχύτητα, στα τόσα αμπέρ και έχει κάψει τόσες θερμίδες.

Πέραν της όποιας πλάκας άπειροι μαλάκες κρυφά ή φανερά θα τρέξουν να προπαραγγείλουν την συσκευή, στην αγωνία τους να αποδείξουν ότι είναι γαμήκουλες.

Πάντως η ευχαρίστηση στον έρωτα δεν μετριέται με απόλυτα μεγέθη πάρα μόνο από την αμέσως μετά την πράξη μορφή και διάθεση του άλλου.

Το πράγμα τείνει να ξεφτιλιστεί τελείως!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger