Home » , » Ποτέ δεν θα νικήσεις κουφάλα Μητσοτάκη. (Βίντεο)

Ποτέ δεν θα νικήσεις κουφάλα Μητσοτάκη. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 | 3:23 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Η ΝΔ επιτίθεται στο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της απεργίας, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει σε αντιλαϊκότητα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος της έχει πάρει την μπουκιά απ’ το στόμα με την προσήλωσή του στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής". (Ανακοίνωση του ΚΚΕ).

Πράγματι υπάρχει ένας ανταγωνισμός μεταξύ των δυο ποιός είναι πιο "δήμιος", πιο "ανθρωποφάγος". Είναι δύσκολο να διαλέξεις το χειρότερο, είναι εντελώς χάλια κι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ...
Γι αυτό ο Κούλης προσπαθεί να πείσει ότι αυτός είναι ο πιο αδίστακτος δοσίλογος που πέρασε ποτέ. Δεν θέλει να πείσει εμάς, όχι. Δίνει εξετάσεις στους τοκογλύφους και τα αφεντικά στο μάθημα "νεοφιλελέ κανιβαλισμός". Το ξέρουμε το μάθημα αυτό και με άλλα ονόματα: Καπιταλισμό, μνημόνιο, φασισμό...

Αλλά Κούλη γιατί δεν λες αυτό που πραγματικά νιώθεις; Οι δηλώσεις σου όσο κυνικές, υποκριτικές, απάνθρωπες κι αν είναι, δεν αναδεικνύουν όλη τη μπόχα σου, τα πιστεύω σου. "50 + 1 για να γίνει απεργία"... Επειδή ξέρω πως θα υπερασπιστούν τα γαλάζια γίδια το τσοπάνη (είναι παλιό το όνειρο του βρικόλακα, η μάλλον ο εφιάλτης), να πω δυο κουβέντες:

Ο Μητσοτάκης έχει κληρονομική αλλεργία στη Δημοκρατία. Ο μπαμπάς του έκανε ότι ήταν δυνατό να φέρει τη χούντα και τα κατάφερε. Αυτό που εννοεί είναι ακόμα χειρότερο. 50+1; κάτι σαν δημοψήφισμα δηλαδή; Μα ο Μητσοτάκης δεν θέλει δημοψήφισμα, θεωρεί πως "ο κόσμος πρέπει να καθοδηγείται από πορφυρογέννητους" σαν ελόγου του. Από βασιλιάδες που θα χτίζουν παλάτια στην άμμο αναμιγνύοντας τσιμέντο με αίμα σκλάβων.
Ο Κούλης έχει σκοπό να τα δώσει όλα στις πολυεθνικές. Το έχει πει κατ' επανάληψη, όταν μιλάει για "επενδύσεις" για καταστροφή δηλαδή του Περιβάλλοντος, ξεπούλημα των φυσικών πόρων και εξαθλίωση των εργαζομένων.

Ο Μητσοτάκης δεν απευθύνεται προς εμάς. Ξέρει ότι οι εργαζόμενοι ψηφίζουν και συμμετέχουν σε απεργίες με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Βέβαια όταν και το Δημόσιο πουληθεί στους ξένους και θα πληρώνουμε πολλαπλάσια απ' ότι σήμερα για να ταλαιπωρούμαστε, όταν κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις κι αγοραστούν από Πολυεθνικές, τότε θα πρέπει να περιμένουμε τους Κινέζους να ψηφίσουν, γιατί τα άλλα εργοστάσια η εταιρία θα τα έχει στην Κίνα ή οπουδήποτε αλλού υπάρχουν τζάμπα εργατικά χέρια. Αλλά εμείς θα παίρνουμε λιγότερα από Κινέζους, από οποιοσδήποτε άλλους κι από... μυρμήγκια! "Μυρμήγκια", αυτό μας θεωρεί. Θέλει να δουλεύουμε όλη την ώρα να θρέφουμε τη βασιλική οικογένεια - το σοι του, αδιαμαρτύρητα.
Και φυσικά φροντίζει τη μοναδική σταθερή πελατεία της Νέας Δικτατορίας, τα Αφεντικά.


Προεκλογικό λόγο κάνει, στους οπαδούς του απευθύνεται. Θέλει τόσο πολύ να κάτσει στην καρέκλα που έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Ξέρει όμως ότι τα γκάλοπ που δήθεν τον δείχνουν ισχυρό, είναι πιο ψεύτικα κι από τα παραμύθια που μας έλεγαν παιδιά για να κοιμηθούμε. Στην πραγματικότητα η ΝΔ φυλλοροεί, διαλύεται. Όσο μένει μακριά από την εξουσία που την τρέφει, όπως τρέφεται ένα παράσιτο, αδυνατίζει. Κι η επιμονή του Μητσοτάκη να τα φάει όλα μόνος του χωρίς να αφήσει τίποτα στους άλλους "λωποδύτες", του δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα.
Γι αυτό καίγεται για εκλογές, για να προλάβει διάλυση της ΝΔ. Τάζει στους τοκογλύφους περισσότερα.

Κάτι μου λέει πως αυτό που σήμερα λέει ο (υ)ιός του Επίτιμου αύριο θα το ζητάν προαπαιτούμενο οι τοκογλύφοι. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο Κούλη, δεν θα κάνουν καμία απεργία, όταν θα σε δέρνουν τα θύματα της λεηλασίας... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Μαρτίου 2017 στις 1:29 μ.μ.

Δεν έφερε την Δικτακτορία ο Μητσοτάκης Μήτσο. Η Δικτακτορία ήτανε συνειδητή επιλογή της Αστικής Τάξης για να λύσουνε τις διαφορές τους με το Παλάτι και των Συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ. Την απεργία θα την καταργήση η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Σύριζα σαν ο καλύτερος υπηρέτης του Καπιταλισμού. Και βέβαια πριν το 1967 το ΚΚΕ παράνομο ήτανε Μήτσο άσχτα αν η ...ΕΔΑ... με την στάση της πρόσφερε Νομιμοποίηση στο Αστικό Κράτος. Για να μη ξεχνόμαστε Μήτσο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger