Home » , » Έχετε αμπράτη* κι αντρειά να ξανακατεβείτε στην Κρήτη γκεσταμπίτες του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο);

Έχετε αμπράτη* κι αντρειά να ξανακατεβείτε στην Κρήτη γκεσταμπίτες του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο);

Από askordoulakos , Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 | 2:33 μ.μ.

Η αγροτική (κι όχι μόνο) Κρήτη «βράζει» και βρίσκεται επί ποδός πολέμου, μετά την πρωινή επίδειξη αστυνομικής βίας από το δοσολογικό αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στους εξαθλιωμένους Κρητικούς (κι όχι μόνο) αγρότες

Οι εποχές του καρότου, ήτοι των εξαγορασμένων συνειδήσεων –μέσω ρουσφετιών κλπ-στην Κρήτη τελείωσε οριστικά κι αμετάκλητα! Τώρα, σειρά έχει το μαστίγιο, αλλά οι αμόρφωτοι και τυχοδιώκτες δοσίλογοι της...Αριστεράς και της Προόδου δε διαθέτουν, ούτε τις στοιχειώδεις ιστορικές γνώσεις, ώστε να γνωρίζουν τι συνέβη, κάθε φορά που κάποιος προσπάθησε να ταπεινώσει με τη βία το δημοκρατικό-εξεγερτικό χαρακτήρα των Κρητών.

Αρκεί να θυμηθούμε (όσοι το γνωρίζουν βέβαια), ότι το χιτλερικό Σώμα Αλεξιπτωτιστών του Πτεράρχου Student, διαλύθηκε λόγω των βαρύτατων απωλειών, που υπέστη στην Κρήτη το 1941.

Αυτή ήταν και θα είναι η τύχη των πάσης φύσης γκεσταμπιτών στην Κρήτη! Αργότερα θα επανέλθουμε με περισσότερες αναλύσεις.
                             
*Αμπράτη (το θάρρος, η μαγκιά και σε πιο...slang εκδοχή, τα @ρχι@@)

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

8 Μαρτίου 2017 στις 3:23 μ.μ.

Το θράσος και η Αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Η Αριστερή Κυβέρνηση χτύπησε το πρωί αγρότες απο την Κρήτη. Αυτοί που θα σκίζανε τα μνημόνια με ένα νόμο και θα κάνανε τους Καπιταλιστές να χορεύουνε πεντοζάλι... Σφάζουνε αδίστακτα τον λαό σαν Εγκληματίες. Η Δικαίωση για το ΚΚΕ είναι απόλυτη. Τώρα μπορεί καθένας να δει ξεκάθαρα τι θα είχε συμβεί αν είχε λυγίσει το ΚΚΕ το 2012. Η Καταστροφή θα ήτανε απόλυτη. Καμμιά απελπισία καμμιά απαγοήτευση ψηλά το Κεφάλι σε όλους. Δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται. Ενισχύουμε παντού την Λαική Συμμαχία για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.

9 Μαρτίου 2017 στις 1:11 μ.μ.

Ακόμα και η γελοιότητα έχει κάποιο όριο , αν δεν μπορούν οι δικοί του μάζεψε τον εσύ ρε Γιώργη έλεος πια επί τέλους

9 Μαρτίου 2017 στις 6:00 μ.μ.

Καταλαβαίνω τα Ζόρια. Ερχονται μειώσεις Μισθών και Συντάξεων απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που σφάζει καθημερινά τον λαό. Οποτε δικαιολογημένα τα νεύρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger