Home » , » Εικόνες που παραπέμπουν σε εποχές όταν η χώρα μας βρισκόταν υπό ναζιστική κατοχή

Εικόνες που παραπέμπουν σε εποχές όταν η χώρα μας βρισκόταν υπό ναζιστική κατοχή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 | 5:52 μ.μ.

Άλλη μια δραματική είδηση συναντάμε σε ιστοσελίδα της Πάτρας η οποία σωστά επισημαίνει ότι το γεγονός που κοινοποιεί παραπέμπει σε σκηνές που συναντούσαμε την περίοδο που η χώρας μας βρισκόταν υπό ναζιστική κατοχή και η πείνα θέριζε την ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα, λοιπόν με αυτό το δημοσίευμα σήμερα το πρωί σε Λύκειο της Αχαϊκής πρωτεύουσας 17χρονη μαθήτρια, παιδί μιας τριμελούς οικογένειας της οποίας η μητέρα είναι άνεργη και του πατέρα αγνοείται η τύχη του, λιποθύμησε από την πείνα μπροστά στα μάτια της διευθύντριας του σχολείου.

Η παντελής απουσία της κρατικής κοινωνικής μέριμνας, στα πιο αδύναμα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας και τα οποία επλήγησαν περισσότερο από την καπιταλιστική οικονομική κρίση,  οδήγησε την εκπαιδευτικό, που αντίκρισε το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό, να απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες της για να σταθούν αρωγοί στο δράμα που αντιμετωπίζει αυτή η οικογένεια.

Υ.Γ. Για την κυβέρνηση φυσικά τέτοια περιστατικά είναι ανύπαρκτα. Αν αμφιβάλλετε ρωτήστε και τον Φλαμπουράρη, ο οποίος δεν συναντά πολίτες να ψάχνουν στα σκουπίδια για να εξασφαλίσουν την τροφή τους. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger