Home » , » Λεφτά υπάρχουν για τα "δικά" τους παιδιά (Βίντεο)

Λεφτά υπάρχουν για τα "δικά" τους παιδιά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 | 8:49 μ.μ.

Εχουν γίνει αδίσταχτα τα κυβερνητικά στελέχη στο να προκαλούν βάρβαρα τα χειμαζόμενα απ’ την αντιλαϊκή τους πολιτική λαϊκά στρώματα.
Αφού όμως καθόμαστε και παρακολουθούμε μοιρολατρικά να κάνουν το κράτος βιλαέτι τους, να ανταμείβουν πλουσιοπάροχα τα «δικά τους παιδιά» και τα χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού να τα χρησιμοποιούν για ρουσφετολογικές προσλήψεις όσων έχουν «μπάρμπα στου Μαξίμου» …

Το παρακάτω βίντεο απ’ το σημερινό δελτίο ειδήσεων του Σταρ μας δίνει μια σχετική εικόνα του τι συμβαίνει. Εκτός από την τροπολογία - πρόκληση -για την οποία γράφαμε χτες- με την οποία αυξάνονται κατά 80% οι μισθοί της ηγεσίας του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, δηλαδή από 4.631 έφτασαν στα 8.315 ευρώ τον μήνα, (χωρίς να περιλαμβάνονται και τα διάφορα επιδόματα), μαθαίνουμε και άλλες κυβερνητικές "επιδόσεις".
Την στιγμή που είναι απλήρωτοι για 5 μήνες οι εργαζόμενοι στα Hot Spot η νέα διευθύντρια των λεγόμενων "Κέντρων υποδοχής" με απόφαση του Γ. Μουζάλα πήρε αύξηση 50% και έτσι από 2.604 ευρώ σήμερα ο μισθός της έφτασε στα 3. 950 ευρώ.  

Επίσης μαθαίνουμε για τις δεκάδες νέες προσλήψεις συμβούλων -οι οποίες μάλιστα θα έχουν αναδρομική ισχύ- και θα κοστίσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Το έχουμε ξαναγράφει. Οσο ο λαϊκός παράγοντας δεν βγαίνει στο προσκήνιο αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger