Home » » Κάλεσμα σε συνέλευση αγώνα Παρασκευή 5 Μάη, 6μμ στο ΕΚΑ

Κάλεσμα σε συνέλευση αγώνα Παρασκευή 5 Μάη, 6μμ στο ΕΚΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Μαΐου 2017 | 11:30 μ.μ.


Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την συμφωνία με τους δανειστές, που ισοδυναμεί με νέο Μνημόνιο, την επόμενη της εργατικής πρωτομαγιάς. Ο εργοδοτικός γραφειοκρατικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ προκήρυξε με μεγάλη καθυστέρηση 24ωρη Γενική απεργία στις 17 Μάη.

Είναι ανάγκη να επιδιώξουμε την μέγιστη συσπείρωση των αγωνιζόμενων κομματιών στο εργατικό κίνημα και να οργανώσουμε πρωτοβουλίες για την επιτυχία της απεργίας καθώς και άλλα αγωνιστικά γεγονότα ενάντια στην ψήφιση των μέτρων.

Στην κατεύθυνση αυτή η Πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό καλεί σε πλατιά συνέλευση αγώνα κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο, αγωνιστική συλλογικότητα και αγωνιστή την Παρασκευή 5 Μάη στις 6μμ στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48 Β) για να διαμορφώσουμε από κοινού το αγωνιστικό σχέδιο της περιόδου απέναντι στην ψήφιση των μέτρων της 2ης αξιολόγησης.

Η Γραμματεία της Πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Μαΐου 2017 στις 11:58 μ.μ.

ΟΙ Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σε 80 πόλεις σε όλη την χώρα την 1η Μάη ήτανε ένα βήμα ενάντια στα νέα μέτρα σφαγής του λαού που υπογραψε η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με το 4ο Μνημόνιο. Ταυτόχρονα η Πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ήτανε πολύ σημαντική. Κλιμακώνουμε τον αγώνα με την Απεργία στης 17 ΜΑΗ. Ενισχύουμε παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ μακριά απο διασπαστικούς όρους δεξιός αριστερός. Εκει οι Κομμουνιστές βάζουμε για Ζύμωση την πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Δεν αποτελεί λύση για τον λαό η Επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό και η αλλαγή Ιμπεριαλιστικού οργανισμού με ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ. Το επιδιώκουνε Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχοι Φαρμακοβιομήχανοι Εφοπλιστές. Ολοι κάτω απο την Σημαια της Τάξης μας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger