Home » » Ποιος δουλεύει ποιον με την υπόθεση Φιλιππάκη;

Ποιος δουλεύει ποιον με την υπόθεση Φιλιππάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Μαΐου 2017 | 10:51 π.μ.

Μας δουλεύουν οι μπάτσοι; Κάτι άλλο συμβαίνει; Πάντως όση προσπάθεια και να κάναμε δεν μπορέσαμε να μάθουμε αν είναι κρατούμενος και πού ο Γ. Φιλιππάκης. Οι μπάτσοι με όλους τους τρόπους βεβαιώνουν ότι ο Γ.Φ δεν είναι κρατούμενος, ενώ λένε ότι δεν ξέρουν αν εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μετά από μήνυση του Στουρνάρα.

Τότε πώς διάολο ο ίδιος έγραψε στο f/b ότι τον συνέλαβαν;

Επίσης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ερτοπεν ο δικηγόρος του Φιλιππάκη Γιάγκος Λαμπίρης, δήλωσε ότι ότι σε βάρος του εντολέα του δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης και φυσικά δεν είναι κρατούμενος. (Προφανώς δεν μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις αυθαίρετα, χωρίς να έχει γνώση γεγονότων).

Η ολοκληρωμένη δήλωση του δικηγόρου όπως την διαβάζουμε στο news247 έχει ως εξής: "Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει".

Δεν θέλουμε να κάνουμε αυθαίρετες εκτιμήσεις, αλλά σίγουρο είναι ότι κάτι δεν πάει καλά μ' αυτή την υπόθεση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Ιουνίου 2017 στις 6:11 μ.μ.

Ποινικοποίηση της σκέψης, εξαναγκασμός σε σιωπή και "καθεστώς έκτακτης ανάγκης" στα Social Media
<a href="http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2017/06/social-media.html#more>http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2017/06/social-media.html#more</a>

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger