Home » , » Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο: Αύριο πάρτι για τις ανάγκες της έμπρακτης πανελλαδικής αντιφασιστικής αλληλεγγύης

Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο: Αύριο πάρτι για τις ανάγκες της έμπρακτης πανελλαδικής αντιφασιστικής αλληλεγγύης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 | 6:59 μ.μ.


Το Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο (βρίσκεται Αλκιβιάδου 93 & Υγείας 1, Αγ. Παντελεήμονας και μπορεί να ρθει κάποιος σε επαφή με όσους/ες συμμετέχουν σ’ αυτό κάθε Σάββατο 18.00-20.00) οργανώνει αύριο, Παρασκευή 26/5  πάρτι για τις ανάγκες της έμπρακτης πανελλαδικής αντιφασιστικής αλληλεγγύης.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23.00 στο Αίθριο Παντείου. 

Από τον ιστότοπο αυτής της συλλογικότητας  αντιγράφουμε:

Το Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό Στέκι Δίστομο ξεκίνησε την λειτουργία του τον Νοέμβρη του 2014 στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο Άγιος Παντελεήμονας αποτέλεσε για πολλά χρόνια πεδίο συσπείρωσης και οργάνωσης φασιστικών-παρακρατικών συμμοριών, μια περιοχή που η Χρυσή Αυγή χρησιμοποίησε σαν προπύργιο αύξησης των ποσοστών της πάντα σε συνεργασία με το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Το Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό Στέκι Δίστομο ήρθε σαν συνέχεια αντιφασιστικών αγώνων τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και του μαχόμενου αντιφασιστικού κινήματος. Ο στόχος από την αρχή ήταν η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, η οικοδόμηση μιας αντιφασιστικής ζώνης ελευθερίας μέσα στην πόλη και η περιφρούρησή της με ταυτόχρονη γείωση της μαχόμενης αντιφασιστικής λογικής στο ευρύτερο ανταγωνιστικό κίνημα. Ακριβώς πάνω στην αντίληψη ότι ο φασισμός δεν δικάζεται, δεν εκδημοκρατίζεται, δεν απενεργοποιείται και δεν απομονώνεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger