Home » , » Ο Μπογιόπουλος κάνει «ρόμπα» τον Ράπτη (Ηχητικό)

Ο Μπογιόπουλος κάνει «ρόμπα» τον Ράπτη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 | 5:05 μ.μ.

«Στον μπαξέ της δημοσιογραφίας υπάρχουν (κι όχι πάντοτε ευδιάκριτα) τα... εύοσμα άνθη: Προκλητικά νεόπλουτοι αυλητρίδες πάσης εξουσίας, "βαποράκια" της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, "παπαγαλάκια" των κερδοσκόπων, τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων, αργόμισθοι πολυθεσίτες, χυδαίοι εκβιαστές, ψυχογιοί των αφεντικών, θεραπαινίδες της πλουτοκρατίας, πράκτορες και χαφιέδες...». 

(Γ. Βότσης)

Εμείς το έχουμε ξαναγράψει. Στο χώρο της εκδοτικοδημοσιογραφικής αλητείας δεν κάνουν πιάτσα μαλάκες, αλλά λαμόγια περιωπής,  Άλλωστε έχει μείνει ιστορική η κουβέντα που είχε πει ο μακαρίτης ο Νίκος Κακαουνάκης αναφερόμενος στους μεγαλοδημοσιογράφους του σιναφιού του: «Ο καλύτερος από μας, έχει πουλήσει τη μάνα του την ίδια».

Δεν ξέρουμε αν ο Χρήστος Ράπτης, που παλιά σιτιζόταν από το ταμείο του κοσμιστή, εμπίπτει σε καμιά κατηγορία δημοσιογράφων απ’ αυτές που ανέφερε ο Γ. Βότσης όταν παρίστανε τον αντιεξουσιαστή μέσα από τις σελίδες της «Ελευθεροτυπίας».

Ούτε επίσης γνωρίζουμε αν στον εξευτελισμό που υπέστη σήμερα το πρωί από  τον Ν. Μπογιόπουλο βρισκόταν σε μια από «τις ελάχιστες ώρες που είναι νηφάλιος», όπως έγραφε ο Κ. Βαξεβάνης την εποχή που είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας iefimerida.

Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι δεν χρειάστηκε τίποτε άλλο παρά η νηφάλια και τεκμηριωμένη τοποθέτηση του  Νίκου Μπογιόπουλου για να κάνει ρόμπα και να διασύρει τον παρουσιαζόμενο σαν «λειτουργό της ενημέρωσης».

Σε τέτοιο σημείο εθίγη ο ραγιαδισμός του Ράπτη από την ανάλυση του Μπογιόπουλου για το ταξίδι του Τσίπρα στην Αμερική, που, αφού πρώτα τραύλισε τα γνωστά περί «Βόρειας Κορέας», κατόπιν ο υπόνομός του υπερχείλισε σε τέτοιο βαθμό που επιστράτευσε το εξής… «επιχείρημα»: Οτι όσα έλεγε ο ο κομμουνιστής δημοσιογράφος ήταν του… «κώλου».

Η ατάκα του Μπογιόπουλου στην περί «κώλου» προσέγγιση του εν λόγω δημόσιου γλίτσα, ήταν αρκετή για να επέλθει η πλήρης γελοιοποίηση του Ράπτη: «Ο καθένας ό,τι έχει δίνει. Κι εσείς αυτό έχετε», ήταν η απάντηση του Μπογιόπουλου.

Την σημερινή τηλεοπτική εκπομπή του Παπαδάκη στην οποία έγινε το παραπάνω σκηνικό μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ενώ εμείς φτιάξαμε ένα ηχητικό με τα επίμαχα σημεία της αντιπαράθεσης που αναφέραμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

20 Οκτωβρίου 2017 στις 8:43 μ.μ.

O Μπογιοπουλος τοκανε σαν την αγελαδα που σ αφηνει να την αρμεγεις
κι οταν εχεις τελειωσει το αρμεγμα της σου ριχνει μια κλωτσια και
σου χυνει τον κουβα με το γαλα Η αναφορα του στη Β Κορεα ηταν ενα
αντικομμουνιστικο παραληρημα που δειχνει οτι αυτος και το κομμα που
εκπροσωπει ειναι αντικομμουνιστες μεχρι το τελευταιο κυταρο τους.
Παρα τις φανφαρες και τις διακηρυξεις τους δεν εχουν εστω και την παραμικρη σχεση με την αριστερα και τους κομμουνιστες Οτι ειναι και
ο Συριζα ειναι και το ``Κ``ΚΕ γιατι την ιδια οπορτουνιστικη προελευση
και δεν λιγες οι φορες που συνεργαστηκαν χωρις κραδασμους η διαφωνιες

20 Οκτωβρίου 2017 στις 10:54 μ.μ.

Οτι είσαι Αντικομμουνιστής το γνωρίζουμε δεν χρειάζεται να το φωνάζεις. Οσο για την αριστερά δεν εχουμε καμμία σχέση την βλέπουμε στην Αμερική με τον τΣύριζα και στην Ρωσία με τους Λαφαζάνη και ανταρσύα σε παρασυναγωγή του ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ Πούτιν. Ολα για τον Καπιταλισμό. Ετσι είναι πάντα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger