Home » » Σήμερα στο Κ*ΒΟΞ υπάρχει Live (αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο) οικονομικής ενίσχυσης για ιατρικά έξοδα του συντρόφου Λ.Κ

Σήμερα στο Κ*ΒΟΞ υπάρχει Live (αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο) οικονομικής ενίσχυσης για ιατρικά έξοδα του συντρόφου Λ.Κ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 | 1:39 π.μ.

Στο Κ*ΒΟΞ (Θεμιστοκλέους & Αραχώβης πλατεία Εξαρχείων) σήμερα Παρασκευή 27 Οκτώβρη και στις 9.30, υπάρχει Live οικονομικής ενίσχυσης για ιατρικά έξοδα του συντρόφου Λ.Κ.- (αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο).

Με την ευκαιρία σας προτείνουμε να διαβάσετε αυτό το κείμενο μας που αναφέρετε σ’ αυτόν τον «ιδιόρρυθμο» καλλιτέχνη καθώς και να ακούσετε ένα σπάνιο σχετικό τραγούδι, που έγραψε ο Πάνος Τζαβέλας για τον Ν. Ασιμο

Επίσης μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο αναλυτικό αφιέρωμα «Για τον ανατρεπτικό Νικόλα, τον άνθρωπο που επέλεξε τρόπο ζωής και θανάτου, έξω από τα στάνταρ του κοινωνικού κατεστημένου, για τον καλλιτέχνη που δήλωνε πίστη στον…. Δωδεκάθεο και στο …χάος» το οποίο επιμελήθηκε  η Αργυρώ Κραββαρίτη και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας.
Είναι εκτεταμένο και βασίζεται στο βιβλίο του Γιώργου Αλλαμανή, «Βίος και Πολιτεία του Νικόλα Άσιμου, Δίχως καβάτζα καμιά», που κυκλοφορεί απ΄ τις εκδόσεις Λιβάνης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger