Home » , » Οι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες κάποιες φορές -όπως τώρα ο Μουζάλας- γίνονται τόσο κυνικοί που φτάνουν στα όρια της απανθρωπιάς.

Οι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες κάποιες φορές -όπως τώρα ο Μουζάλας- γίνονται τόσο κυνικοί που φτάνουν στα όρια της απανθρωπιάς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 | 3:19 μ.μ.

Σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό Der Spiegel ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πεθάνουν μετανάστες και πρόσφυγες στην Μόρια της Λέσβου, εξ αιτίας του χειμώνα και των άθλιων συνθηκών που βιώνουν εκεί.
Και εδώ αναρωτιέσαι: Πόσους τόνους παχυδερμισμού διαθέτει αυτό το κυβερνητικό στέλεχος για να μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις; 
(Λεπτομέρεια: Η ελληνική κυβέρνηση έχει προτείνει για τη θέση του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης τον Γ. Μουζάλα)

Αυτός και η κυβέρνησή του δεν είναι υπεύθυνοι που σε ένα χώρο που κατασκευάστηκε με υποδομές στέγασης για 2.000 άτομα και σε υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης για 800 άτομα αυτή στην στιγμή στοιβάζονται πάνω από 5.500 άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους είναι οικογένειες με πολλά παιδιά;

Επίσης να θυμίσουμε ότι όταν ο Μ. Τσίπρας είχε πάει σαν πλασιέ – ή μήπως σας μεσίτης;- στην Γαλλία για να βρει αγοραστές για την όποια κρατική περιουσία έχει απομείνει μας έλεγε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη διαδικτυακή τηλεόραση της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro: «Η κατάσταση στα νησιά δεν είναι το ίδιο καλή, ακριβώς επειδή υπάρχει μια υπερσυσσώρευση προσφύγων και μεταναστών. … Προσπαθούμε, όμως, να το αντιμετωπίσουμε (σ.σ αυτό το πρόβλημα) με όλες μας τις δυνάμεις. Και βεβαίως, έχουμε ήδη πάρει μέτρα και θα προβούμε άμεσα το επόμενο διάστημα σε μέτρα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του χειμώνα. Και ένα από αυτά είναι η ενοικίαση, από δικούς μας πόρους, καταλυμάτων, ξενοδοχείων, για να ξεχειμωνιάσουν άνθρωποι, που πραγματικά βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση».

Δεν φτάνει που είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες κάποιες φορές -όπως τώρα ο Μουζάλας- γίνονται τόσο κυνικοί που φτάνουν στα όρια της απανθρωπιάς. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger