Home » , , » Ο Ν. Μπογιόπουλος κάνει "ψιλό γαζί" τον Αμβρόσιο (Ηχητικό)

Ο Ν. Μπογιόπουλος κάνει "ψιλό γαζί" τον Αμβρόσιο (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 | 8:50 μ.μ.

Θα ήταν ψέμματα αν ισχυριζόμαστε ότι δεν απολαύσαμε το χοντρό δούλεμα που έκανε στον φασιστοπαπά, ταγματάρχη επί χούντας και σημερινό δεσπότη, Αμβρόσιο, ο Νίκος Μπογιόπουλος στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος ξεφεύγοντας για λίγο από τα συνηθισμένα θέματα με τα οποία ασχολείται επικαλούμενος ένα δημοσίευμα της φυλλάδας Espresso, κάνει χοντρή πλάκα στον δεσπότη Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν κάποια τρανσέξουαλ, ονόματι Αφροδίτη Κωνσταντίνου, φέρεται να αποκαλύπτει τον «αγώνα» ενός «σοβαρού και υπεράνου υποψίας» Μητροπολίτη για να την κατακτήσει και τελικά να το κατορθώνει με την κοπέλα να "περιποιείται με κάθε δυνατό τρόπο τον καλεσμένο της".

Με ερέθισμα τα όσα αναγράφει η φυλλάδα, ο Ν. Μ. προσπαθεί να εντοπίσει που εστιάζεται η "περιποίηση" υποθέτοντας ότι  "προφανώς η κοπέλα θα κέρασε τον Μητροπολίτη νερατζάκι, γλυκό του κουταλιού, ενδεχομένως και υποβρύχιο".
Και καταλήγει ο Νίκος Μπογιόπουλος: "Ορμώμενος αφ' ενός από την απόφαση του δικαστηρίου να αθωώσει τον Αμβρόσιο και αφ εταίρου από την επιμονή του Αμβρόσιου να ανακαλύπτει τέτοιου τύπου αμαρτίες, δεν ξέρω, ίσως να ασχοληθούν και μ αυτά εδώ ..."

Απολαύστε το ηχητικό
   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

25 Μαρτίου 2018 στις 7:27 μ.μ.

καλο Τακη ποσα τετοια υπαρχουν αστα να πανε .περιμενε να δεις τι αλλα θα δουμε . Εδω εθτασε ο εμπορος ναρκοτικων να πει οτι ειναι σκευορια εμαθαν ολοι το ποιημα

25 Μαρτίου 2018 στις 7:32 μ.μ.

τακη δεξεια στην σελιδα εχει ενα κειμενο .Σαν σημερα πολυ καλο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger