Home » , » Τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλία. Για άλλη μια φορά το τέρας Φραγκεστάιν στρέφεται ενάντια στους κατασκευαστές του,

Τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλία. Για άλλη μια φορά το τέρας Φραγκεστάιν στρέφεται ενάντια στους κατασκευαστές του,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 | 2:47 μ.μ.

Άλλη μια τρομοκρατική επίθεση από ισλαμοφασίστα σημειώθηκε σήμερα στην πόλη Τρεμπ της Νότιας Γαλλίας. Ενοπλος ο οποίος φέρεται να δηλώνει «μαχητής του Ισλαμικού κράτους», εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να  σκότωσε δυο πελάτες του, να τραυμάτισε δέκα και να κρατάει αρκετούς ομήρους.

 Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Γαλλία δέχεται τρομοκρατική επίθεση από το ISIS ( Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το Ισλαμικό Κράτος ανέφερε πως ένας «στρατιώτης του χαλιφάτου» πραγματοποίησε την επίθεση. Ο δράστης φέρεται να ήταν 30 ετών, Μαροκινός και να ήταν υπό παρακολούθηση από τις αρχές για τη μεταστροφή του στον ριζοσπαστικό ισλαμισμό). Να θυμίσουμε την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι στα μέσα Νοέμβρη του 2015 που οι νεκροί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμοφασιστών είχαν ξεπεράσει τους 160.

Να επαναλάβουμε όμως και μια "λεπτομέρεια". Το Ισλαμικό κράτος δημιουργήθηκε και εξοπλίστηκε και από καπιταλιστικά κράτη και πριν στραφεί όπως το τέρας Φραγκεστάιν  ενάντια στους κατασκευαστές του, εξυπηρετούσε με απόλυτη αφοσίωση τους δημιουργούς του, βάζοντας στο στόχαστρο του τα Κουρδικά κινήματα αντίστασης, όπως και των Λιβανέζων και των Παλαιστινίων. Ολων δηλαδή εκείνων που η Δύση θεωρεί «τρομοκράτες».

Μήπως στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η ρήση «έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες»;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger