Home » , » Πλατιά απεύθυνση του "Ρουβίκωνα" στα λαϊκά στρώματα

Πλατιά απεύθυνση του "Ρουβίκωνα" στα λαϊκά στρώματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 | 5:14 π.μ.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια από την δημιουργία και την πολιτική δράση του "Ρουβίκωνα", η αναρχική ομάδα θεώρησε σκόπιμο να απευθυνθεί πλατιά στα λαϊκά στρώματα.

Ετσι, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες μέλη αυτής της συλλογικότητας μοιράζουν σε πολλές περιοχές τις Αθήνας, ένα μακροσκελέστατο κείμενο στο οποίο αναγράφεται τι πιστεύει ιδεολογικά και πολιτικά, αυτή η οργάνωση, και ποια είναι η στρατηγική και οι επιδιώξεις της.

Απ' ότι μας λένε μέλη του "Ρουβίκωνα" που συμμετέχουν σ' αυτή την διαδικασία, η ανταπόκριση που εισπράττουν από τους αποδέκτες του κειμένου τους, είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική, κάτι που τους γεμίζει αισιοδοξία.

Επιδίωξη τους είναι: "Να ακούσουμε και να ακουστούμε. Να αφουγκραστούμε τα τοπικά προβλήματα. Να δεχτούμε και να κάνουμε προτάσεις. Να ζητήσουμε ενίσχυση όχι μόνο των δικών μας γραμμών αλλά όλων των μαχόμενων πολιτικών σχηματισμών. Για εμάς το επίδικο δεν είναι μόνο η αύξηση των μελών του Ρουβίκωνα, αλλά το να συνειδητοποιήσουν πλατιές μάζες ανθρώπων ότι προκοπή από τον καναπέ δεν γίνεται", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προκήρυξη την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger