Home » , » Λέτε να δούμε υπουργούς σε ενδεχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ τα "ορφανά του Σημίτη";

Λέτε να δούμε υπουργούς σε ενδεχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ τα "ορφανά του Σημίτη";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Απριλίου 2018 | 5:36 π.μ.


Παλιά λέγαμε ότι κανένας δημοσιογράφος που θήτευσε στην «μεγάλη σχολή του «Ριζοσπάστη» δεν πάει χαμένος (Βλέπε από Τρέμη και Βερύκιο μέχρι Τσίμα).
Σήμερα πια μπορούμε να ισχυριστούμε ότι κανένα από τα στελέχη που του πάλε ποτέ ΠΑΣΟΚ δεν θα βρεθεί στα αζήτητα.
Αφού η  κολυμπήθρα του Σιωλάμ που χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια του προεκλογικού του συνθήματος «ξεμπερδεύουμε με το παλιό», αναβάπτισε αρκετά στελέχη του παλιού φθαρμένου πολιτικού κατεστημένου (βλέπε από Σπίρτζη και Τόσκα μέχρι Κουρουμπλή), ήρθε η ώρα που τα «ορφανά του Σημίτη» να τα δούμε υπουργούς σε μια πιθανή κυβέρνηση του σημερινού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κι αυτό το ισχυριζόμαστε γιατί αν έχουν βάση τα πρωτοσέλιδα δυο σημερινών Κυριακάτικων εφημερίδων -"Κυριακάτικη Δημοκρατία" και "Νέα Σελίδα"- ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να έχει "στρατιές συμβούλων του σημιτικού μπλοκ στον στενό πυρήνα του", ενώ παράλληλα υποσχέθηκε στην Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ότι στην ενδεχόμενη κυβέρνησή του θα του «αναθέσει το υπουργείο Δημόσια Τάξης -σ.σ καλά ακόμα δεν πήραν πρέφα σ' αυτή την εφημερίδα ότι εδώ και χρόνια έχει αλλάξει όνομα αυτό το υπουργείο;- για να "καθαρίσει" τα Εξάρχεια».

Προφανώς και δεν ξέρουμε αν ισχύουν αυτές οι δημοσιογραφικές πληροφορίες το δεδομένο όμως είναι ότι η ακροδεξιά φυλλάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό στήριζε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -κλείνοντας και το μάτι στην "Νέα Δεξιά" του Φαήλου Κρανιδιώτη- τώρα έχει ανοίξει μέτωπο με την Ν.Δ.

Το σχετικό σκηνικό ξεκίνησε όταν η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη ισχυρίστηκε ότι η εφημερίδα "Δημοκρατία" «που διατείνεται ότι εκπροσωπεί την παράταξη υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, οι εκδότες τρώνε τα βράδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες που στηρίζουν τη ΝΔ να το γνωρίζουν αυτό».
Ακολούθησε η οργισμένη απάντηση από την διεύθυνση της φυλλάδας: «Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θυμούνται πολύ καλά τον πόλεμο που έκανε η κα. Μαρία Σπυράκη στο κόμμα μέσα από τα παράθυρα του MEGA. Όπως θυμούνται ότι λαμβάνει τον παχυλό της μισθό για να μας εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο».

Αλλη μια πινελιά για την "ωραία ατμόσφαιρα" που υπάρχει στην εκλογική βάση της Ν.Δ., έρχεται να βάλει και ο πρόσφατα διαγραμμένος, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ευάγγελος Αντώναρος, βάζοντας κι αυτός στο στόχαστρο του την Μ. Σπυράκη, με ανάρτησή του στο facebook: «Αυτό έλειψε δα να μας δίνει μαθήματα ελευθεροτυπίας και δημοκρατίας η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα εκπρόσωπος της ΝΔ. Λες και δεν την ξέρουνε από που κρατάει η πολιτική της σκούφια! Λες και δεν ξέρουμε τι βρισιές εκστόμιζε κάτω από τις νεραντζιές του Μαξίμου εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πριν βγει στον αέρα.  Λες και δεν ξέρουμε γιατι διατηρει τη θεση της ευρωβουλευτού παραλληλα με τα καθήκοντα που είναι χρονικά ασύμβατα! Λες....λες...λες...

Εμεις φυσικά θα εξακολουθούμε να διαβάζουμε τη δημοκρατια, τα Νεα, τη Καθημερινη, την Εφημερίδα των συντακτών κι ο,τι άλλο επιλέγουμε.

Και το εν λόγω πρόσωπο θα είναι ντροπή ως εκπρόσωπος στην παράταξη που ιδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλης. Ο Τάκης Λαμπρίας, ο Αθανάσιος Τσαλδάρης, ο Βύρων Πολύδωρας, ο Βασίλης Μαγγίνας, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος κι ο υποφαινόμενος δεν έχουν καμμιά σχέση μαζί της».  


Να ευχηθούμε ότι αυτός ο πόλεμος στο εσωτερικό της Ν.Δ., να συντηρηθεί και να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger