Home » , , » Κανένα έλεος για τους αθώους.

Κανένα έλεος για τους αθώους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 | 10:43 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια νέα μαζική δολοφονία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της δήθεν πολιτισμένης Δύσης, έγινε για μια ακόμα φορά.
Ένα μικρό πλοίο γεμάτο απελπισμένους πρόσφυγες βυθίστηκε ανοικτά της Λιβύης. Εκατό και πλέον αθώοι συνάνθρωποι μας φαίνεται πως πνίγηκαν, αφού αφέθηκαν αβοήθητοι από 'κείνους που δήθεν κόπτονται για τ' ανθρώπινα δικαιώματα, που κάνουν επεμβάσεις στο όνομα της Δημοκρατίας!

Η χθεσινή σύνοδος του Γερμανικού Ράιχ και των αποικιών για την τελική λύση όσον αφορά τους φτωχούς μετανάστες, είχε απόλυτη επιτυχία, πράγμα που φάνηκε αμέσως από τα πτώματα των ανθρώπων, τα οποία ξεβράζονται στις Ευρωπαϊκές ακτές.
Η Ευρώπη είναι ένα στρατόπεδο και σε αυτή δεν μπορεί να μπαινοβγαίνει κανείς όποτε θέλει. Οι Ευρωπαίοι πάντως διατηρούν το δικαίωμα να παρεμβαίνουν σε οποιαδήποτε άλλη ήπειρο μαζί με τα αμερικανικά καθάρματα.

Έτσι οι Ιταλοί φασίστες πχ δεν θέλουν κανένα μετανάστη ή πρόσφυγα ακόμα και από τη Λιβύη την οποία όμως είχαν κατακτήσει κάποτε. Αυτοί μπορούν ακόμα και να λεηλατούν μια αφρικανική χώρα, οι Αφρικανοί όμως δεν έχουν καν το δικαίωμα να ζήσουν! Η Ιταλική και άλλες κυβερνήσεις είπαν στη Σύνοδο “Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, οι άλλοι είναι μαύροι”.

Πως φτάσαμε στο έγκλημα; Η ιστορία ξεκινά από πολύ παλιά, από την εποχή της αποικιοκρατίας, όπου οι ιμπεριαλιστές ρήμαξαν την Αφρική, την Ασία και τους ιθαγενείς της Αμερικής.
Τα χρόνια πέρασαν, οι αποικίες έγιναν κράτη, δήθεν ανεξάρτητα, η καταστροφή όμως που άφησαν πίσω τους οι λευκοί αφέντες, τόσο στην φύση και την οικονομία, όσο και την κοινωνία, τα ντόπια ήθη και έθιμα, εμπόδισε την πρόοδο και την ανάπτυξη. Χώρια που πολλές χώρες έμειναν εξαρτημένες από τους Ευρωπαίους δυνάστες, ενώ η τακτική διαίρει και βασίλευε, που εφαρμόστηκε, αφάνισε κάθε ελπίδα ανασυγκρότησης, γεννώντας επιπλέον διαφθορά, αδικία, καταπίεση και νέους πολέμους. 

Σαν να μην έφταναν τα παλιά, οι Ευρωπαίοι μαζί με τους Αμερικάνους σφαγείς επενέβησαν σε πολλά κράτη με διάφορα προσχήματα. Στη Λιβύη με αφορμή το δικτάτορα Καντάφι, στην πραγματικότητα όμως για να εκμεταλλευτούν καλύτερα τη χώρα, έκαναν ένα πόλεμο.
Ο Καντάφι παρά την προσπάθειά του να τα βρει με το ΝΑΤΟ, έπεσε, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε.
Οι σύμμαχοι των Αμερικάνων όμως ήταν τρις χειρότεροι, όπως αποδείχτηκε. Σφαγείς, βασανιστές, βιαστές, πλιατσικολόγοι, κλασικοί μισθοφόροι των ΗΠΑ δηλαδή, επιδόθηκαν σ' ένα όργιο καταστροφής, μιας βομβαρδισμένης χώρας.

Από το χάος ξεπήδησαν διάφορες ομάδες που προσπαθούν, πολεμώντας ή μια την άλλη, να κυβερνήσουν τη Λιβυκή. Φυσικά συμμαχούν με τις μεγάλες δυνάμεις, για να έχουν υποστήριξη σε όπλα και χρήματα, ώστε να επιβληθούν στον πληθυσμό, που προσπαθεί με αγωνία να επιβιώσει.

Σήμερα υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και τους υποτακτικούς της, από τη Ρωσία, οι δήμιοι του ISIS και διάφορες άλλες συμμορίες, που πολεμούν καθημερινά.
Φόνοι, βιασμοί, απαγωγές, βασανισμοί, εμπρησμοί, λεηλασίες, βομβαρδισμοί, αποτελούν μια “συνηθισμένη μέρα” στη Λιβύη, όσο κι αυτό ακούγεται τραγικό. Και πείνα, πολύ φτώχεια, δυστυχία, αρρώστιες, όπως συμβαίνει σε κάθε πόλεμο. 

Τι να κάνουν λοιπόν οι άνθρωποι, οι οποίοι δεν ξέρουν, αν θα ζουν την επόμενη στιγμή; Θα πάνε από νάρκη, σφαίρα, βόμβα, θα πεθάνουν από μόλυνση, ή βασανιστικά από την πείνα και τη δίψα;
Τι θα κάνετε εσείς στη θέση τους; Δεν θα προσπαθούσατε να φύγετε με κάθε δυνατό τρόπο; Έστω κι αν αυτός ο τρόπος είναι πολύ επικίνδυνος;

Οι πρόσφυγες είναι απελπισμένοι, θύματα των Ευρωπαίων, δεν έχουν καμία όρεξη για φασαρίες. Φεύγουν για να γλυτώσουν από μια Κόλαση. Μια φρίκη που τη δημιούργησε η ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Αυτά όμως δεν τα υπενθυμίζουν, όπως όφειλαν, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αλλά υποκριτικά δήθεν λυπούνται για τα πτώματα. Ταυτόχρονα όμως λεν “τα βουλιάζουν οι ίδιοι” λες και θέλει προσπάθεια να βουλιάξει ένα υπερφορτωμένο σαπιοκάραβο.

Η δε αποικία Ελλάδα παίζει σήμερα τον πλέον βρόμικο ρόλο. Γινόμαστε, έναντι κάποιας ελάχιστης αμοιβής, ένα μαζικό στρατόπεδο συγκέντρωσης των σύγχρονων εξαθλιωμένων σκλάβων στην προσπάθεια των ισχυρών να μην αναλάβουν την παραμικρή ευθύνη των εγκλημάτων τους. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger