Home » , » Κοκορομαχία για την κουτάλα

Κοκορομαχία για την κουτάλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 | 4:14 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Βρε τι πάθαμε! Ν' αφήνουμε τα σοβαρά, να ασχολούμαστε με τα τρολλ. Να αναλύουμε κάθε παραμύθι είτε της κυβέρνησης, είτε της αντιπολίτευσης, που θέλει να κάνει τα ίδια με την κυβέρνηση: Δηλαδή να φάει, να πιει και να μας κοιμίσει νηστικούς.

Απέφυγα ως τώρα να σχολιάσω το διαβόητο SMS του “ανελεύθερου ρύπου”, ή όπως αλλιώς ονομάζεται μια κίτρινη φυλλάδα της γαλάζιας στάνης. Κι αυτό γιατί νομίζω, πως είναι μία ακόμα προσπάθεια της ΝΔ να στηρίξει άθελά της το ΣΥΡΙΖΑ!

“Μα τον κατηγορεί”, θα πείτε. Ναι, αλλά όταν κατηγορείς κάποιον, λέγοντας ολοφάνερα ψέματα στην ουσία τον αθωώνεις. Άσε τον αποπροσανατολισμό.

Η ΝΔ λοιπόν νομίζει πως με ψεύτικες κατηγορίες θα δημιουργήσει κλίμα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τόσο ηλίθιοι; Και περισσότερο! Γιατί τα ψέματα έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα: Συσπειρώνουν τους οπαδούς, που αγανακτούν για τις συκοφαντίες. Ίσως λοιπόν η προσπάθεια της ΝΔ δεν απευθύνεται στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην ίδια!

Προσπαθεί να δημιουργήσει πόλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Γιατί ούτε η ΝΔ έχει ρεύμα, όπως θέλουν να μας πείσουν οι μαϊμού δημοσκοπήσεις. Φοβούνται λοιπόν πως ο κόσμος θα πάει πραγματικά Αριστερά αυτή τη φορά, οπότε θα μείνει πάλι με την όρεξη ο Μητσοτάκης, ενώ οι γαλάζιοι μετά τις εκλογές, αν δεν διαλυθούν, θα στήνουν ξανά κάλπικες κάλπες. 

Ένας άλλος λόγος είναι πως η ΝΔ θέλει να δείξει ότι διαφέρει από το ΣΥΡΙΖΑ. Όχι ότι είναι καλή, δεν πείθει ούτε τους ίδιους αυτό, αλλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος.
Κανονικά, μια πραγματική αντιπολίτευση, που έχει διαφορετικές πολιτικές θέσεις, δεν θα χρειάζονταν καμία ιδιαίτερη προσπάθεια να κατηγορήσει αυτή την κυβέρνηση και φυσικά δεν θα κατέφευγε σε φανταστικά ή ακόμα και πραγματικά γεγονότα, τα οποία όμως είναι εντελώς επουσιώδη και δεν ενδιαφέρουν κανένα.

Μια σοβαρή, αληθινή αντιπολίτευση θα μιλούσε κυρίως για την άδικη πολιτική που ακολουθείται. Στόχος της δε θα ήταν οι πρόσκαιρες εντυπώσεις, αλλά η ουσία.
Έλα όμως που η ΝΔ πιστεύει τα ίδια με το ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόζει την ίδια πολιτική! Μνημόνια ο Τσίπρας, Μνημόνια ο Μητσοτάκης. Χαράτσια ο ένας, χαράτσια κι ο άλλος. Περικοπές, απολύσεις, ξεπούλημα κλπ, κλπ. Είναι λοιπόν στην ουσία ίδιοι.

Για τις πυρκαγιές ειδικά ολόιδιοι. Το 2007 και το 2018 έκαναν τα ίδια ακριβώς λάθη, ενώ είπαν παρόμοιες κουταμάρες ως δικαιολογία. Επιπλέον οι γαλάζιοι κι οι πορτοκαλί δεν πήραν κανένα μέτρο πρόληψης όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά, αφού απαξιώνουν το δημόσιο τομέα, ενώ ταΐζουν τους τοκογλύφους.
Τι να πει λοιπόν η ΝΔ; Ότι θα κάνει τα ίδια; Γιατί αυτό θα κάνει.

Και τώρα ρωτάω: Γιατί να μπει το ΚΚΕ σε αυτή την ιστορία; Να σχολιάσει τι; Την κοκορομαχία για την κουτάλα; Το έχει κάνει ήδη.
Όσο για τον ανελεύθερο ρύπο, αυτή η πατσαβούρα ήταν τρολλ δεκαετιών. Ότι είναι σήμερα τα διάφορα site της δεξιάς. Όταν πχ ούτε λίγο ούτε πολύ υπονοούσε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, πως είχε σχέση με τη 17 Νοέμβρη, τι ήταν; Ψεύτες του κερατά! Πόσα ψέματα έχει πει; Τα μέτρησαν; Αμέτρητα! Για να πουλήσει φύλλα και να στηρίξει το κόμμα της ΝΔ κάνει τα πάντα. Όταν υποστήριζε και υποστηρίζει τις λαδιές του κάθε γαλάζιου στελέχους τι κάνει; Λέει αλήθειες; 

Προφανώς άνοιξε σχολή στη δεξιά. Σήμερα υπάρχουν ένα σωρό εργοστάσια παραμυθιών. Συκοφάντες, ρουφιάνοι, ψεύτες, απατεώνες, που όχι μόνο παραπλανούν, αλλά μπορεί να κάνουν ζημιά σε αφελείς που τους πιστεύουν. Όταν πχ αναφέρονται σε φάρμακα για σοβαρές παθήσεις. Προσοχή, ακούτε μόνο τους γιατρούς σας, όχι τους τσαρλατάνους. 

Να θυμηθώ και τι έλεγαν εν χορώ οι δεξιοί για τους δυο στρατιωτικούς που έχασαν το δρόμο και βρέθηκαν στην Τουρκία; Είχαν υιοθετήσει σενάρια νοσηρότατης φαντασίας, τόσο ψεύτικα, που νόμιζες πως λέγαν ανέκδοτα! Κι όμως επέμεναν!
Ας επιμένουν στα ψέματα. Κείνο που δεν καταλαβαίνουν στη ΝΔ, είναι πως τα πράγματα άλλαξαν. Δεν τους πιστεύει κανείς.
Είναι πιο καχύποπτος σήμερα ο κόσμος, δύσκολα κοροϊδεύεται. Το βλέπουμε στις αποτυχημένες μαζώξεις, που προσπαθεί να κάνει η δεξιά.

Αυτά που αρέσουν σε μια μερίδα κομπλεξικών κομματόσκυλων της ΝΔ, τους υπόλοιπους τους αηδιάζουν, τους εξοργίζουν.

Ας αυτοκτονούν λοιπόν... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger