Home » , » Ξαναπροκαλεί το συριζαίικο τραγελαφικό σούργελο Ελένη Αυλωνίτου

Ξαναπροκαλεί το συριζαίικο τραγελαφικό σούργελο Ελένη Αυλωνίτου

Από giorgis , Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 | 8:16 μ.μ.

Ξαναχτύπησε η ιδεολογική καθοδηγήτρια των "αριστερών" βλακών Ελένη Αυλωνίτου.
Δεν είναι απλώς ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι "περιορισμένων γνώσεων και πετά πατάτες", όπως της είχε αποδώσει τηλεοπτικός συνομιλητής της - ο εργατολόγος Γ. Ρωμανιάς- αλλά φτάνει στο σημείο με την αναίδεια της να εξοργίζει, πόσο μάλλον όταν αναφέρεται στα πρόσφατα θύματα των φονικών πυρκαγιών. 

Αυτό το συριζαίικο τραγελαφικό σούργελο, που τείνει να καταρρίψει κάθε ρεκόρ βλακείας και γελοιότητας, ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι ορισμένοι άνθρωποι που κάηκαν ζωντανοί .. ευθύνονται οι ίδιοι για τον φρικτό θάνατό τους γιατί ... στερούταν εκπαίδευσης!!!

«Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει. Δεν έχουμε εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που κάηκε μέσα στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι με το που θα μπει στο νερό, ότι όλα εντάξει;», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του Epsilon.

Αλήθεια, πώς θα ένιωσαν οι συγγενείς κάποιων νεκρών ακούγοντας την; Και πώς μπορείς να σχολιάσεις μια τέτοια τοποθέτηση μέσα σε "κόσμια" πλαίσια;

Επειδή εμείς αδυνατούμε να βρούμε "καθώς πρέπει" λέξεις, για να σχολιάσουμε την "ωραία και πολύ μορφωμένη γυναίκα η οποία διαθέτει  διδακτορικό κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί από την ΝΑΣΑ- όπως μας αυτοσυστήνεται η ίδια- για την σημερινή της τοποθέτηση, θα περιοριστούμε να αναφερθούμε στο παρελθόν της.

Πρόχειρα μας έρχεται στο μυαλό η απίστευτη τηλεοπτικής της δήλωση στην οποία ισχυριζόταν ότι  "..αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα μας οδηγούσαν να βγούμε κατ' ευθείαν έξω από το ευρώ...", ενώ για τα υπόλοιπα "κατορθώματά" της θα αφήσουμε να μιλήσει ο "Τσολιάς" της "Εληνοφρένειας". (Κανονικά μόνο οι σατιρικές εκπομπές πρέπει να ασχολούνται μαζί της)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger