Home » , » Αποπροσανατολιστικός σκυλοκαβγάς

Αποπροσανατολιστικός σκυλοκαβγάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 | 7:16 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τς τς τς... ερασιτέχνης. Δεν γίνεται έτσι, Πάνο μου. Επρεπε κάτι να έχεις μάθει από την θητεία σου στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, τότε που οργανωμένα έκανε μηνύσεις σε πολιτικούς της αντιπάλους.
Και ήταν τόσο καλά σχεδιασμένες, που πολύ σπάνια οι κατηγορούμενοι καταλάβαιναν πως ο πραγματικός λόγος της δίωξης ήταν για πολιτικούς λόγους και όχι γι αυτούς που αναφέρονταν στη μήνυση!
Αρκετές φορές, όταν ήθελαν στη ΝΔ να κάνουν ποινικές διώξεις, σε πολιτικούς τους αντιπάλους, έβρισκαν πιο ευφάνταστους τρόπους και δεν τις έκαναν απροκάλυπτα. Εστελναν το ΣΔΟΕ για έλεγχο, έβαζαν κάποιο κρατικό φορέα να ζητήσει δικαστική παρέμβαση ...
Εντάξει, υπήρχαν και περιπτώσεις όπως του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που φυλάκισε επτά εκδότες που δημοσίευσαν στα έντυπα τους προκηρύξεις της 17Ν ή του Σαμαρά που ζήτησε την δίωξη του Κ. Βαξεβάνη. Αυτές όμως ήταν εξαιρέσεις.

Βέβαια οι περισσότερες από αυτές τις ενέργειες δεν είχαν σπουδαία αποτελέσματα, αλλά ήταν η χαρά του διώκτη, του μηνυτή, η εξουσιαστική αλαζονεία που ωθούσε ορισμένους πολιτικούς να κάνουν τέτοιες βρομιές.

“Αλήτες - ρουφιάνοι - δημοσιογράφοι” λέει ο κόσμος και αναφέρεται ακριβώς στους “παπαγάλους” που λένε ότι τους κατέβει στο άδειο τους κεφάλι, ή ότι τους υποβάλουν να πουν τα αφεντικά τους.
Αυτούς λοιπόν τους άθλιους προπαγανδιστές, τους επαγγελματίες συκοφάντες, ο κομματικός μηχανισμός που υπηρετούν, τους προσέχει σαν κόρη οφθαλμού.
Αν κάποιος απ' το αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο τους θίξει, γίνεται χαμός. 
Ακόμα και στις αλλεπάλληλες αστείες περιπτώσεις του Αρη Πορτοσάλτε, αρκετά στελέχη της Ν.Δ. παρουσιάστηκαν για να υιοθετήσουν τις ασυναρτησίες του δημοσιογράφου του Αλαφούζου.. 

Ειδικά τώρα για τη μήνυση Καμένου. Είναι απλά ένας σκυλοκαβγάς.
Ομοϊδεάτης ο Πανούλης με αυτούς που μήνυσε, δεν έχει να χωρίσει τίποτε, εκτός από την κουτάλα της εξουσίας, που θέλουν τα αφεντικά των δημοσιογράφων του "Φιλελεύθερου".

Πιθανότατα, μάλιστα, να τα βρουν μετά τις εκλογές, αν η Ν.Δ έρθει πρώτο κόμμα, χωρίς αυτοδυναμία και κατορθώσουν οι ΑΝΕΛ να μουν στην βουλή, κάτι που προς το παρών φαίνεται από χλωμό μέχρι αδύνατο.
Κανείς όμως δεν ξέρει πώς θα διαμορφωθεί το μετεκλογικό σκηνικό. Καμιά εντύπωση δεν θα μας προκαλέσει να κάνει κυβίστηση ο Καμμένος και να συνεργαστεί με την Ν.Δ., που σήμερα βρίζει.
Μαζί τότε θα θυσιάζουν εργαζόμενους στο βωμό των δανειστών, όπως ακριβώς γίνεται σήμερα
Τώρα όμως είναι αντίπαλοι. 

Εδώ θα αναφερθώ στη νοοτροπία ολόκληρης της δεξιάς παράταξης. Θα βάλω μέσα τους ρεφορμιστές και τα υπόλοιπα δεκανίκια. Όντως οι μηνύσεις κατά του τύπου θυμίζουν άλλες εποχές. Ποιες εποχές όμως δεν μας διευκρίνισε η ΝΔ. Αυτές που ο Ριζοσπάστης ήταν παράνομος;
Αυτές που δημοσιογράφοι της Αριστεράς συλλαμβάνονταν, καταδικάζονταν και στέλλονταν εξορία;
Την εποχή της Χούντας; Του παρακράτους; Μήπως -πιο πρόσφατα- την εποχή της κυβέρνησης Σαμαρά που έκλεισε την κρατική Τηλεόραση, γιατί δεν τον κολάκευε αρκετά;

Προσωπικά είμαι εναντίον των μηνύσεων. Όχι μόνο γιατί είμαι πολύ καχύποπτος με την “ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη” - να πούμε και κάτι για να γελάσουμε - αλλά και επειδή πιστεύω στην Ελευθερία.
“Μα μερικές φορές, ειδικά οι ακροδεξιοί, δεν το παρακάνουν με τα ψέματα και τις ανυπόστατες ύβρεις”; Όχι απλά “πολλές”, συνέχεια. Αλλά υπάρχει η λογική. Υπάρχει η καταγγελία του φασισμού.

Σήμερα πχ δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένας συνάνθρωπος μας και τα κανάλια εν χορώ κάλυψαν τους δράστες!
Τι είναι χειρότερο; Μια απόπειρα ληστείας ή μια άγρια δολοφονία; Άραγε ποιος προωθεί την εγκληματικότητα; 

Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Μια συκοφαντία, όταν καταρρεύσει, γυρίζει εναντίον των εμπνευστών της. Επίσης, οι ψεύτες δεν χαίρονται πολύ. Στο τέλος δεν τους πιστεύει κανείς. Αυτό έπαθαν και πολλά ΜΜΕ χωρίς μηνύσεις, αγωγές, δικαστήρια.
 Με το να γίνουν εντελώς αναξιόπιστα, αχρηστεύτηκαν. Λύση σε κάθε ψέμα, είναι η αλήθεια. Με επιχειρήματα, με αγώνες για δικαιώματα και ελευθερίες.

Ο Καμένος και κατ' επέκταση αυτή η κυβέρνηση έχει την νοοτροπία όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Προτιμά την καταστολή, τη λογοκρισία και τις απειλές. Οι άλλες εποχές της ΝΔ είναι και δικές της εποχές, κυρίως δικές της.
Εποχές, μίσους, διχασμού, συκοφαντιών και διώξεων. Υπάρχει όντως συνέχεια του κράτους. Και του παρακράτους...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger