Home » , » Οι γυρολόγοι της πολιτικής ποτέ δεν χάνονται.

Οι γυρολόγοι της πολιτικής ποτέ δεν χάνονται.

Από giorgis , Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 | 9:49 π.μ.

Του Γ.Γ

Οσο θα προχωράμε προς τις βουλευτικές εκλογές και θα αρχίσουν να στελεχώνονται τα ψηφοδέλτια των αστικών κομμάτων και οι "μεταγραφές" των πολιτικάντηδων, είναι δεδομένο ότι θα έρχονται στο προσκήνιο περιπτώσεις που θα μας θυμίζουν... σκηνές από Δελφινάριο.

Οπως, διαβάζουμε το "κόσμημα της πολιτικής μας ζωής", ο πολιτικός ογκόλιθος που έγραψε ιστορία με τις βαθυστόχαστες ομιλίες του στην βουλή, από τα βουλευτικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του "Ποταμιού", σήμερα που προβλέπει ότι θα καταντήσει ένα πολιτικό απόβλητο και θα χάσει την παχυλή βουλευτική του αργομισθία ... κάνει το μεγάλο βήμα. Προφανώς μιλάμε για τον Γρηγόρη Ψαριανό.

Πληροφορούμαστε, λοιπόν, ότι "θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης" και δηλώνει διατεθειμένος να βρεθεί υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ για να παλέψει ώστε να απαλλαγούμε από τους "σταλινοφασίστες, δολοφόνους και λήσταρχους" που μας κυβερνούν σήμερα.
Υπάρχει όμως ένα προβληματάκι, αφού σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές υπάρχουν αντιδράσεις από ορισμένα νεοδημοκρατικά στελέχη "καραμανλικής προέλευσης".

Δεν ξέρουμε τι εξέλιξη θα έχει η πρόθεση του μεγάλου αυτού πολιτικού άντρα, αλλά αν δεν καρποφορήσει ας κοιτάξει προς την πλευρά του ΚΙΝΑΛ. Κι εκεί "όλοι οι καλοί χωράνε".
Είναι κρίμα να μας στερήσει την κοινοβουλευτική του παρουσία ένας τεράστιου διαμετρήματος πολιτικός άντρας.

Αλλά πέρα από την "τύχη" που θα έχει ο Γρηγόρης Ψαριανός, ένας άλλος πολιτικός γυρολόγος φαίνεται ότι μετά από μια μικρή απουσία επανέρχεται σαν εθνοσωτήρας. Ο Κώστας Κιλτίδης.
Τον θυμάστε; Υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ, του ΛΑΟΣ, για ένα φεγγάρι στέλεχος του κόμματος που είχε φτιάξει η Ντόρας Μπακογιάννη, και τώρα, όπως διαβάζουμε, πήρε το "πράσινο φως" από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να είναι υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., στο Κικλίς.

Μάλλον, οι γυρολόγοι της πολιτικής ποτέ δεν χάνονται. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger