Home » , » Κοίτα ποιοι παρουσιάζονται αυτόκλητοι υπερασπιστές του Παπαντωνίου!

Κοίτα ποιοι παρουσιάζονται αυτόκλητοι υπερασπιστές του Παπαντωνίου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 | 11:00 μ.μ.

Το ότι εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσιαζόταν και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., να αναλαμβάνει αυτόκλητος υπερασπιστής του Γιάννου Παπαντωνίου, προβάλλοντας τις απόψεις που διατύπωνε το σημερινό προφυλακισμένο στέλεχος των κυβερνήσεων Σημίτη, το λες και αναμενόμενο.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει εμπλοκές με Προανακριτικές Επιτροπές που εξετάζουν την πιθανές εμπλοκές του σε σκάνδαλα, στο διάστημα της υπουργικής του θητείας, οπότε είναι κατανοητό να προβλέπει ενδεχόμενες δυσάρεστες δικαστικές περιπέτειες και για τον ίδιο, και έτσι έριχνε γέφυρες σε κάθε κατεύθυνση.

Με τον τυχάρπαστο, εξυπνάκια, φαφλατά, καιροσκόπο, πολιτικό γυρολόγο, Γρηγόρη Ψαριανό, που κι αυτός θεώρησε σήμερα ότι πρέπει να υπερασπιστεί με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του στο twitter το προφυλακισμένο στέλεχος των κυβερνήσεων Σημίτη, συμβαίνει κάτι διαφορετικό.


Ο τύπος έχει γλυκαθεί αφάνταστα από την παχυλή βουλευτική αργομισθία που λαμβάνει και κάνει τα πάντα για να μην καταντήσει ένα «προοδευτικό» καθεστωτικό απόβλητο. Αντιλαμβάνεται ότι με το "Ποτάμι" δεν έχει κανένα μέλλον, αφού το κόμμα του Σ. Θεοδωράκη πάει για εκλογική συντριβή και τα βουλευτικά έδρανα -καθώς και τα προνόμια που του προσφέρουν- σύντομα θα του είναι παρελθόν.
Στο μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι η φημολογούμενη ένταξη του στους εκλογικούς συνδυασμούς της Ν.Δ και στο να βρεθούν ηλίθιοι ψηφοφόροι να τον προτιμήσουν,


Τον έπιασε, λέει, "ευαισθησία" γιατί προφυλακίστηκε ο Παπαντωνίου, ενώ "ακόμα δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του και δεν είναι ύποπτος φυγής".

Τι μας λες ρε μεγάλε; Δηλαδή δεκάδες αναρχικοί και αντιεξουσιαστές -χαρακτηριστικό δείγμα οι περιπτώσεις της Ηριάννας και του Περικλή- που όντως θύματα μπατσάδικης σκευωρίας προφυλακιζόταν είχε αποδειχθεί η ενοχή τους;

Για το άλλο συμπέρασμά του επίσης, ότι ο Γιάννος προφυλακίστηκε με κυβερνητική εντολή ή με "οδηγία Πολάκη" τι να πεις; Απλώς να του θυμίσουμε ότι την εποχή που προφυλακιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, ο Πολάκης δεν είχε κανένα υπουργικό πόστο και κυβέρνηση ήταν η Ν.Δ.

Τέσπα. Πιθανόν να του δίνουμε αξία που ασχολούμαστε μ' αυτό το εξευτελισμένο ανθρωπάκι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger