Home » , » Να μην μπορέσει το εθνικιστικό μίσος να δημιουργήσει προβληματικές καταστάσεις μετά τον θάνατο του Κ. Κατσίφα

Να μην μπορέσει το εθνικιστικό μίσος να δημιουργήσει προβληματικές καταστάσεις μετά τον θάνατο του Κ. Κατσίφα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 | 6:04 μ.μ.

Ναζί και ακροδεξιοί πολιτικάντηδες θεώρησαν ότι βρήκαν "χρυσή ευκαιρία" μετά τον θάνατο, από πυρά Αλβανών αστυνομικών του Κωνσταντίνου Κατσίφα, για να χύσουν το εθνικιστικό δηλητήριο τους και ίσως σχεδιάζουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αν κρίνουμε από τα καλέσματα που υπάρχουν για την σημερινή συγκέντρωση έξω από την Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην δήλωση του γραφικού Φαήλου Κρανιδιώτη, που σαν επικεφαλής του μορφώματος "ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ" ζήτησε "Η Ελληνική αεροπορία να ισοπεδώσει το διοικητήριο και το στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας αστυνομίας, να μην μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα".

Το ότι έχει προγραμματιστεί σήμερα το βράδυ συγκέντρωση με πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής και κάποιου Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, επικεφαλής του οποίου είναι ο ακροδεξιός -πρώην στέλεχος του Καρατζαφέρη, ο οποίος υπήρξε με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ υποψήφιος βουλευτής και αν δεν κάνουμε λάθος σήμερα είναι στέλεχος της Ν.Δ-  Μπάμπης Καραθάνος, είναι μια εξέλιξη που μπορεί να αποδειχθεί πολύ προβληματική.

Την ίδια στιγμή πάντως, έρχονται στην δημοσιότητα στοιχεία που μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο Κ. Κατσίφας.

Επικαλούμενο πηγές της ΕΛΑΣ, δημοσίευμα της ιστοσελίδας της "Καθημερινής" γράφει: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, φορώντας στολή παραλλαγής, ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ, αρχικά πυροβόλησε στον αέρα και μετά κατά διερχόμενου περιπολικού της αστυνομίας, το οποίο δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες (υπάρχουν και φωτογραφίες), ενώ στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Στη συνέχεια διέφυγε. Έγιναν αναζητήσεις και τελικά εντοπίστηκε σε μία βουνοπλαγιά, στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του. Η αλβανική αστυνομία διέταξε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην περιοχή. Σημειώθηκαν πυροβολισμοί με συνέπεια τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Δίπλα στον νεκρό βρέθηκαν οκτώ κάλυκες, μία τσάντα με περίπου 100 σφαίρες καλάσνικοφ, μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και θηλιά στρατιωτικού τύπου. 

Υ.Γ:  Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε συλληφθεί μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών το 2009 για συμμετοχή σε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά. Η σύλληψη είχε γίνει μετά από μεγάλη επιχείρηση στο Χαλάνδρι.
Είχε βρεθεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να έχει στην κατοχή του μισό κιλό χασίς και είχε ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger