Home » , , » Κάτι τέτοιες στιγμές δεν νιώθετε εθνικά υπερήφανοι;

Κάτι τέτοιες στιγμές δεν νιώθετε εθνικά υπερήφανοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 | 6:59 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Κοιμήσου και σου πήρανε οι κλέφτες τα λεφτά σου. 
Στη Γερμανία έστειλαν μέχρι τα σώβρακα σου.

“Εξαφανίστηκε ο τραπεζίτης, Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, που είναι υπόδικος στην Ελλάδα για τα εξοπλιστικά και τη «Siemens», σπάζοντας το «βραχιολάκι» με το οποίο είχε τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.
Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών η προσωρινή κράτηση του Όσβαλντ στην Ελλάδα, είχε αντικατασταθεί με κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση.
 Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά την παρουσία του σε δίκη σήμερα το μεσημέρι, παραβίασε τους όρους του κατ' οίκον περιορισμού και αναζητείται από την ελληνική αστυνομία”. (902)

Τα σιγανά ποταμάκια και τους τραπεζίτες να φοβάσαι. Ειδικά τους δεύτερους. Είναι αδίστακτοι. Όχι σαν τον Κουφοντίνα, που γυρνάει πίσω στην ώρα του μόλις λήξει η άδεια. Να τα λέμε κι αυτά.

Άλλος ένας της Siemens που την κοπάνησε. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Χριστοφοράκος! Μόνο ο Κούλης θα μείνει από την εταιρεία αυτή, θα το δείτε. Έχει ασυλία γι αυτό. Πάντως έχει δίκιο ο Μητσοτάκης να διαμαρτύρεται για φυγή «επιχειρηματιών».

«Μάθαμε ότι έγινε δίκη από τη δραπέτευση» είπαν πολλοί. Για να γίνει δίκη, πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα αυτή είναι μια άγνωστη λέξη.
Να ρωτήσω με ποιο σκεπτικό βρέθηκε από το κελί στο σπίτι του; Και μάλιστα όταν κατηγορούνταν για σοβαρότατες κατηγορίες σε μια υπόθεση που αφορά και πολιτικούς;

«- Ήταν τραπεζίτης, άρα "σοβαρός", επομένως μπορούσε να πάει όπου ήθελε». Αυτό έκανε. Μάλλον πετάχτηκε στο εξωτερικό, εκεί που είναι τα φράγκα, αλλά ίσως επιστρέψει κάποτε. Σε καμιά πενηνταριά χρόνια.
Πάντως δραπέτευσε όταν ακούστηκε το όνομα Σημίτης. Τυχαίο; Αν δεν τον πιάσουν, δεν θα το μάθουμε. Θα τον πιάσουν; Εξαρτάται. Έχουν παραγραφεί τα αδικήματα των κηφήνων; Αν ναι, μπορεί να τον τσιμπήσουν. Αν όχι, ξεχάστε τον.

Αυτό όμως που έβγαλε το βραχιολάκι μόνος του και ξέφυγε από την αστυνομία ξεπέρνα και παραγωγή του Hollywood. Ποιος «φυγάς»; «Ο τραπεζίτης» αυτό είναι σενάριο.
Πλοκή, αγωνία, ηθοποιούς. Προπάντων ηθοποιούς. Για Όσκαρ.
Ώρα να βγουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κατηγορήσουν την κυβέρνηση, γιατί τους ξέφυγε εκείνος, που θα μπορούσε να στείλει παρέα στον Άκη νεοδημοκράτες και πασόκους.

Κάτι μου λέει πάντως ότι ψήνεται συμψηφισμός. Οι λαδωμένοι βγάζουν λάδι ο ένας τον άλλο.
«Σε αθωώνω εγώ τώρα έλλειψη στοιχείων, παραγραφών κοκ, δώσε άφεση αμαρτιών, αν τυχόν έρθεις εσύ στα πράγματα». Και η λεηλασία συνεχίζεται.

Άλλη μια επιτυχία των δικαστών και των μπάτσων. Δεν ειρωνεύομαι. Εδώ ολόκληρη Σαουδική Αραβία και δεν μπόρεσε να εξαφανίσει ένα δημοσιογράφο, ενώ οι δικοί μας εξαφάνισαν στο φτερό τραπεζίτη, επιχειρηματίες, μαζί με τους λογαριασμούς και όλα τα στοιχεία που θα έδιναν για να γλυτώσουν το τομάρι τους! Μαγικό! Αθάνατη Ελλαδάρα!

Κάτι τέτοιες στιγμές δεν νιώθετε εθνικά υπερήφανοι;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger