Home » , » Κάτω τα χέρια από την ΒΙΟΜΕ. Οι εργάτες του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου συνεχίζουν τον αγώνα τους για την ματαίωση των πλειστηριασμών

Κάτω τα χέρια από την ΒΙΟΜΕ. Οι εργάτες του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου συνεχίζουν τον αγώνα τους για την ματαίωση των πλειστηριασμών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 | 11:43 μ.μ.


Τέλος δεν έχουν οι δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζουν οι εργάτες της ΒΙΟΜΕ. 
Για άλλη μια φορά κηρύχτηκε άγονος ο πλειστηριασμός μέρος του χώρου που στεγάζεται το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο.

Ας και η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού έχει πέσει κατακόρυφα, από 22,6 εκατομμύρια ευρώ σε μόλις 15,5, κανένας αγοραστής δεν παρουσιάστηκε για να διεκδικήσει τον χώρο. Προς το παρόν οι εργάτες της ΒΙΟΜΕ πήραν μια ανάσα, αλλά έχουν προσδιοριστεί άλλες τρεις ημερομηνίες - 8/11, 15/11 και 13/12- για να επαναληφθεί ο πλειστηριασμός.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτό το αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα, το μοναδικό που υπάρχει στην Ελλάδα και το οποίο ξεκίνησε από τον Φλεβάρη του 2013, θα εξακολουθεί να υπάρχει και το σύνθημα των εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕ και των αλληλέγγυων τους, το οποίο συνοδεύει κάθε ματαίωση πλειστηριασμού «Μπάτσοι, δικαστές, ακούστε το καλά, η ΒΙΟΜΕ θα μείνει, σε χέρια εργατικά», θα βρει την πλήρη δικαίωση του.

Η απόφαση των εργατών ότι «Η ΒΙΟΜΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ - EΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ», είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα γίνει πραγματικότητα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger