Home » , » Τοκογλύφος και υπουργός. Δυο επαγγέλματα σε συσκευασία ενός παλιοτόμαρου - Κρίμα, που δεν υπάρχει σήμερα η ΟΠΛΑ

Τοκογλύφος και υπουργός. Δυο επαγγέλματα σε συσκευασία ενός παλιοτόμαρου - Κρίμα, που δεν υπάρχει σήμερα η ΟΠΛΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 | 9:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Υπουργέ μου τοκογλύφε, απ’ το γλύφε, γλύφε, γλύφε, έχεις φάει την ψυχή μου, έχασα και το βρακί μου! 

Άλλος ένας εντιμότατος αποδείχτηκε μεγάλο κάθαρμα. Εμείς ξέραμε ότι είχε τα προσόντα για τρόφιμος φυλακής, αλλά η θεόστραβη αστική δικαιοσύνη έπρεπε να του δώσει ομόφωνα το πτυχίο του καθάρματος. Εύγε νέε μου!

Τοκογλύφος και υπουργός. Δυο επαγγέλματα σε συσκευασία ενός παλιοτόμαρου. Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και Οικονομίας, Γιάννης Ανθόπουλος, έφαγε 15 χρονάκια για τοκογλυφία. Παιδείας και Οικονομίας ε; Πιο κατάλληλο δεν έβρισκαν στο ΠΑΣΟΚ.

Καλέ, μη χαίρεστε για την απόφαση! Με αναστολή είναι. Αμέσως να πανηγυρίσετε. Γίνεται αυτοκάθαρση σε καπιταλιστικό βόθρο;
Πάντως το δικαστήριο διέταξε κατασχέσεις 1,7 εκατομμύριων από την περιουσία του υπουργού η οποία έγινε από το ευγενές άθλημα της ανθρωποφαγίας.
Τόκο – τόκο τα μάζευε, πανωτόκι – πανωτόκι, και ήρθαν τώρα να του τα πάρουν; Κρίμααα!

Πιο κρίμα, που δεν υπάρχει σήμερα η ΟΠΛΑ, να επισκεφτεί αυτά και άλλα τεφαρίκια, όπως έκανε στην προηγούμενη γερμανική Κατοχή, να τους κεράσει κονσερβοκούτι περιποιημένο και θήλεια στο λαιμό.
Γιατί, τι νομίζετε, πως έκαναν οι τύποι; Δεν πέρναγαν θηλιά στο λαιμό όταν ζήταγαν τα τοκογλυφικά δάνεια από όσους άτυχους βρέθηκαν στην ανάγκη τους; δεν τους έλεγαν «κόψτε το λαιμό σας να τα βρείτε»;

Στην προηγούμενη Κατοχή τουλάχιστο ξεπάστρευαν μερικούς, σήμερα όμως είμαστε κατά της βίας, και υπέρ του ομαδικού βιασμού μας. Ένας – ένας, μη βιάζεστε, όλοι θα μας πηδήξετε.

«Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο πρώην υφυπουργός μεσολάβησε το 2002 προκειμένου η εταιρία καπνού "Οδέττη Πετρίδη", να λάβει τοκογλυφικό δάνειο 17.600.000 € από μια εταιρία συγκατηγορουμένων του πολιτικού. Τα χρήματα καλύπτονταν με πλαστά παραστατικά αγοραπωλησίας καπνού. Έναντι της βοήθειας που παρείχε ο Ανθόπουλος φέρεται να έπαιρνε για κάθε παραστατικό το 10%». 

Καταλαβαίνεις τώρα καλέ μου ψυχοφθόρε γιατί έχουμε Μνημόνιο; Συναδελφική αλληλεγγύη. Όταν κάνει την ίδια δουλειά ο πολιτικός με το δανειστή, με ποιανού το μέρος νομίζεις ότι θα πάει;
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα αστικά κόμματα αποτελούνται από αδίστακτους και διεφθαρμένους εγκληματίες. Ταιριάζουν γάντι με την πολιτική που θέλει να εφαρμόσει το μεγάλο κεφάλαιο. Που σαν μεγάλο, θα φάει τα μικρότερα.

Ξαναψήφισε τώρα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και άλλες συμμορίες, να σου πάρουν και τα νεφρά. Μόλις πάρουν και τη συκωταριά θα μας κρεμάσουν στο τσιγκέλι, να μας πουλάν με το κιλό στους κανιβάλους.

Τα Μνημόνια είναι το όνειρό τους. Ότι και να λένε, θέλουν και τα κάνουν. Τα γουστάρουν, τα αγαπάνε, τα λιγουρεύονται και τα ζαχαρώνουν, όπως λέει και ο «αθώος» Άδωνις. 

Μια και το έφερε η κουβέντα, είχα πει κάποτε στους 299, που  (αν θυμούνται) τον αθώωσαν, να πάνε να γαμηθούν. Επαναλαμβάνω την ευχή μου...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger