Home » , , » Δημοσιογράφος έχει πάρει τραπεζικό δάνειο 900.000 ευρώ (!) με όρους αποπληρωμής όπως του Πολάκη

Δημοσιογράφος έχει πάρει τραπεζικό δάνειο 900.000 ευρώ (!) με όρους αποπληρωμής όπως του Πολάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 | 1:25 π.μ.

Αν εκτιμούμε σωστά ένα απ' τα επόμενα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας "Documento" θα αφορά δημοσιογράφο προσκείμενο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος έχει πάρει τραπεζικό δάνειο ύψους 900.000 ευρώ (!), με όρους αποπληρωμής παρόμοιους με αυτούς που εξοφλεί το καταναλωτικό του δάνειο ο Παύλος Πολάκης.

Και το αυθαίρετο αυτό συμπέρασμά μας, πηγάζει απ' αυτά που ακούσαμε να μας λέει ο Γιάννης Τριάντης, ένας δημοσιογράφος ο οποίος εργάζεται στο βδομαδιάτικο έντυπο του Κώστα Βαξεβάνη, στην μεταμεσονύχτια εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, στο τηλεοπτικό κανάλι "ΚΟΝΤΡΑ".
Κάνοντας μια γενικότερη αναφορά στο όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την τραπεζική δανειοδότηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο Τριάντης έκανε αναφορά σε άτομο απ' το επαγγελματικό του σινάφι, το οποίος "στα χρόνια της κρίσης έχει πάρει από τράπεζα 900.000 ευρώ", καθώς και για τεράστια δάνεια που έχουν πάρει βουλευτές, χωρίς όμως να γίνει συγκεκριμένος και να αναφέρει στοιχεία.

Οπως φαίνεται μέχρι της βουλευτικές εκλογές. αυτό που θα δεσπόζει στην πολιτική επικαιρότητα θα είναι η άκρατη σκανδαλολογία και οι πολιτικές μεταγραφές.
Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θα διαγωνίζονται για να πείσουν το εκλογικό σώμα ποιο απ' αυτά τα αστικά κόμματα στεγάζει τα λιγότερα διεφθαρμένα στελέχη.
Ετσι κι αλλιώς δεν έχουν άλλο πεδίο αντιπαράθεσης αφού οι πολιτικές τους είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger