Home » , » Τάσεις ανθρωποφαγίας.

Τάσεις ανθρωποφαγίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Μαΐου 2019 | 2:34 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

153 Ναι. Η πρόταση δυσπιστίας απορρίφθηκε, η κυβέρνηση δέχτηκε με χαρά τα δώρα του Μητσοτάκη. Λέω δώρα, κι όχι δώρο, αφού ο Πρόεδρος της ΝΔ στην προσπάθειά του να κάνει σπέκουλα και φυσικά να καθυστερήσει τα αναμενόμενα προεκλογικά μέτρα, έκανε απανωτές γκάφες. Στο τέλος ζήτησε και συγνώμη για τον Κεφαλογιάννη, αντί να ζητήσει ο Πρωθυπουργός για τον Πολάκη! 

Προς τι η συγνώμη κύριε Μητσοτάκη; Η βλακεία τέτοιου μεγέθους είναι ασυγχώρητη. Ο βουλευτής σου σε γελοιοποίησε μεν, αλλά πρόλαβες και γελοιοποιήθηκες μόνος σου! Εξέτασε, όσα σου λένε. Βέβαια ο Μητσοτάκης ήξερε πως έλεγε - κι αυτός και ο Κεφαλογιάννης - ψέματα.
Δεν κατάλαβε όμως πόσο γρήγορο είναι το ιντερνέτ στην Ελλάδα, πως ακόμα κι αν δεν ξέρουν όλοι κομπιούτερ, κάθε σπίτι σχεδόν έχει ένα υπολογιστή κι ένα νέο άνθρωπο, που θα ενημερώσει τη γιαγιά και τον παππού για το τι ισχύει και τι όχι. Αυτό προσπαθούν τώρα να "διορθώσουν" κάνοντας νόμους που επιβάλουν λογοκρισία στα site.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα ενισχύθηκε. Μάλιστα τον ψήφισε κι ένας "λεβεντάνθρωπος", ο Σαρίδης, που προφανώς δεν πολυπιστεύει γκάλοπ και σου λέει "αφού ο Κούλης θα ξαναβγάλει τον Αλέξη, κορόιδο είμαι να βρεθώ με τους ηττημένους"; 

Όμως ο Πολάκης έχει όντως άδικο. Το άδικο δεν είναι που τα έβαλε με τον Κυμπουρόπουλο. Ο υποψήφιος της ΝΔ και ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ λένε τα ίδια ακριβώς. Στηρίζουν νεοφιλελεύθερη πολιτική. Εκεί είναι το άδικο, γιατί είναι πολιτική που σίγουρα καταστρέφει καθημερινά πολλούς φτωχούς ΑΜΕΑ. Που αφανίζει τους οικονομικά ασθενέστερους. Τι λέει ο νεοφιλελευθερισμός; "Επιβιώνει μόνο όποιος έχει λεφτά! Οι υπόλοιποι αφήνονται στην τύχη τους"! 

Για να το δώσω με παράδειγμα: Εκρήγνυται ένα ηφαίστειο κι έρχεται η λάβα. Κάποιοι μπαίνουν στα ελικόπτερα, άλλοι στα κότερα, άλλοι στα αμάξια, άλλοι πάνε με τα πόδια και κάποιοι, που δεν μπορούν να κινηθούν, αφήνονται στην τύχη τους. Προφανώς αυτοί, που έχουν μέσο τη γλυτώνουν, τα θύματα είναι από κείνους που δεν μπορούν να τρέξουν αρκετά γρήγορα. Αυτό γίνεται στην Κοινωνία. Οι φτωχοί μένουν πίσω. Οι φτωχοί ΑΜΕΑ ακόμα πιο πίσω. 

Ήταν λοιπόν επόμενο να μην μπορέσει η ΝΔ να αρθρώσει μια σοβαρή πρόταση κατά της κυβέρνησης. Να πει έστω κι ένα πειστικό επιχείρημα. Έτσι κατέφυγε σε ψέματα, που ούτε καν έκανε τον κόπο να ελέγξει κατά πόσο έχουν καταρριφθεί, ή πόσο γίνονται πιστευτά. Όμως η πολιτική είναι ίδια στα δυο κόμματα με ελάχιστες επιμέρους διαφορές.
Μνημόνιο στην Οικονομία, υποτέλεια στο εξωτερικό, καταστολή, ίδιοι ακόμα και στην αντιμετώπιση των προσφύγων.

Αλήθεια, για τους πρόσφυγες ΑΜΕΑ, υπάρχει κάτι που κάνουν; Τους πνίγουν ευκολότερα στα νερά του Αιγαίου! Αυτοί είναι! 
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής εκτός από ΑΜΕΑ είναι εύπορος. Που θα πει, πως θα επιβιώσει από αυτό που έρχεται. Πολλοί ΑΜΕΑ δεν έχουν χρήματα και θα βρεθούν σε ακόμα χειρότερη θέση από ότι είναι σήμερα.

Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, πιστοί στις υπογραφές τους προς τους τοκογλύφους θα συνεχίσουν τις περικοπές. Ερωτήματα "γιατί παίρνουν επιδόματα οι φτωχοί, γιατί ενισχύονται τα ΑΜΕΑ" δείχνουν τάσεις ανθρωποφαγίας. Είναι ερωτήματα που έκανε το ναζιστικό κόμμα, που θεωρούσε "βάρος" τους συνανθρώπους μας και που προσπάθησε να τους αφανίσει. 

Ο φασισμός λειτουργεί ως εξής: Για ένα πραγματικό πρόβλημα όπως πχ η ανεργία, η εξαθλίωση προσπαθεί να βρει εξιλαστήριο θύμα για να αθωώσει τους πραγματικούς ενόχους: Τους πλούσιους καπιταλιστές. Και αυτό κύριε υπουργέ, είναι όντως φασισμός, άσχετα αν τον έχουν και άλλοι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger