Home » , , » Ψαριανός ο λιγούρης.

Ψαριανός ο λιγούρης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Μαΐου 2019 | 1:42 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Πόσο ταιριάζει ο Ψαριανός στη ΝΔ! Όλοι οι άχρηστοι μαζεμένοι. Κάθε καρυδιάς καρύδι: Ψεύτες, απατεώνες, παιδεραστές, χουντόφρονες, φασίστες, ανιστόρητοι, ανόητοι... Τώρα και κάγκουρες!

Ένα γκάλοπ πριν τις εκλογές:
Ψαριανός ή Άδωνης;
Ποιος είναι πιο κάγκουρας; Ποιος προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή με τη συμπεριφορά του, συνήθως όμως κατεξευτελίζεται;
Νομίζει ο Ψαριανός ότι η σεξιστική ανάρτηση εναντίον της υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ του δίνει πόντους. Σε μερικούς γαλάζιους ηλίθιους μπορεί να αρέσουν οι σεξιστικές αναρτήσεις. Άλλωστε αρκετοί από αυτούς ψηφίζουν με κριτήριο μπούτι - στήθος. Υπάρχουν και τα λιγούρια.

Ο Ψαριανός ήρθε να εκπροσωπήσει τους λιγούρηδες, τους σεξουαλικά πεινασμένους; Πρέπει κι αυτοί να έχουν τον εκπρόσωπό τους. Και ποιος είναι καταλληλότερος; Ο Ψαριανός φυσικά!

Οι κακές γλώσσες λένε πως πάει από κόμμα σε κόμμα, γιατί ψάχνει στοργή και σχέση. Αλλά τι σχέση να κάνεις με τον Ψαριανό; Τη μια μέρα είναι εδώ, την άλλη αλλού. Δεν στέκεται πουθενά, είναι άστατος κι αναξιόπιστος.

Ας τον δούμε όμως σαν άντρα. Τα έχει τα χρονάκια του. Γέρασε, αλλά μυαλό δεν έβαλε. Έχει βέβαια χρήματα, αλλά μόνο αυτά. Από υπόλοιπα προσόντα, τζίφος! Ούτε εμφάνιση, ούτε χαρακτήρα. Γενικά δεν είναι το αρσενικό που θα γύριζε να κοιτάξει μια γυναίκα ή ένας gay. Ούτε να τον φτύσει!

Τουλάχιστο μυρίζει. Δεν εννοώ ότι βρωμάει. Εντάξει, ζέχνει λίγο, αλλά μπορεί να μυρίσει σα σκύλος. Και να γαβγίσει το ίδιο καλά. Οπότε, όποιος έχει αλλεργία σε σκύλο, μπορεί να τον πάρει.
Φυσικά κάνοντας τα απαραίτητα εμβόλια, με το λουράκι του, το φίμωτρο - μη δαγκώσει κλπ.

Αυτό έκανε ο Μητσοτάκης. Τον πήρε για κατοικίδιο. Τον είχε πρήξει η γυναίκα του. "Να πάρουμε ένα ζωάκι, να το φροντίσουμε, να το ταΐζουμε"... Την έκανε το χατίρι. Σ΄ αυτό μπράβο του.

Όμως λερώνει! Δεν έχει μάθει ακόμα που να κάνει τα κακά του. Και τα αμολάει όπου βρει. Στη Βουλή, στα ΜΜΕ. Θέλει λίγη εκπαίδευση. Υπομονή Κούλη. Μην τον διώξεις, κρίμα είναι. Που θα βρεις χειρότερο;

Είναι δε άτακτος. Νομίζουν πολλοί πως έφυγε ο ίδιος από τα άλλα κόμματα. Λάθος! Έκαναν "αμάν" να φύγει. Γιατί όπου πήγε, έγινε ζημιά. Καταστροφή.
Δυο λέξεις μόνο: ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ. Μόλις πάτησε το πόδι του... Άντε, να ζήσουμε να τα θυμόμαστε.

Τώρα ευτυχώς πήγε στη ΝΔ. Λέω "ευτυχώς" γιατί τη ΝΔ δεν τη συμπαθώ καθόλου. Όχι μόνο θα χάσει αυτές τις εκλογές, δεν θα φτάσει καν στις επόμενες!
Και πως να γίνει διαφορετικά; Έχει μαζευτεί ότι χειρότερο. Η dream team της σαπίλας...

Λιγούρης καρδιά μου. Στερημένος είναι, έχει να δει γυναίκα πάρα πολύ καιρό (παρά τα φράγκα), κι έχει ξεφύγει.
Αυτό βέβαια δεν τον δικαιολογεί, όμως εξηγεί πάρα πολλά...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger