Home » , » Εμπρός για νέες μίζες.

Εμπρός για νέες μίζες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Μαΐου 2019 | 7:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η ΝΔ θα είναι επόμενη κυβέρνηση, όταν γίνουν οι εκλογές. Από τις 8 Ιούλη η κουτάλα αλλάζει χέρια. Οι δεξιοί λιγούρηδες θα αντικαταστήσουν τους δήθεν αριστερούς. Οι προοπτικές για μάσα προδιαγράφονται λαμπρές.
Ήδη ράβουν κουστούμια, μοιράζουν τη λεία, κι ακονίζουν μασέλες. Οι ανθρωποθυσίες των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων, θα γεμίσουν τα πιάτα των αδίστακτων απατεώνων.
Ας μην αυτοκτονούσε ο λαός, να μην τον φάνε τα κοράκια. Ήδη τα αφεντικά πανηγυρίζουν. Να ξέρεις αγαπητέ εργαζόμενε, πως όταν εσύ και ο βιομήχανος, ο εφοπλιστής, ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο αφεντικό, ψηφίζετε τα ίδια, κάποιος κάνει μεγάλη κουταμάρα.

Γλυτώσαμε μεν από τον γραφικό Λεβέντη, πέσαμε όμως στα νύχια του Βελόπουλου. Κι αυτός κερδαίνοντας τις γνησιότατες επιστολές του Ιησού, θα πάρει την Κωνσταντινούπολη, όπως είναι γραφτό στα δικά του βιβλία.
Μπορεί βέβαια με τους βλαμμένους ακροδεξιούς, που θα κυβερνούν μέσω του Μητσοτάκη, να πάρουμε όλοι τον πούλο, αλλά έχουν ξαναγίνει βλακείες. Δεν θα είναι πρώτη φορά.

"Που 'σαι ρε Παπαδόπουλε", να κάνεις μια νέα Κύπρο;
Στη ΝΔ, στη Χρυσή Αυγή και στα άλλα ακροδεξιά κομμάτια το σατανικό του πνεύμα ζει κι αυτό τους οδηγεί.

Ευκαιρία λοιπόν να καταργηθεί η Κυριακή αργία, για να δουλεύουν οι σκλάβοι περισσότερο για λιγότερα.
"Να έχει ασφάλεια και υγεία όποιος πληρώνει, οι φτωχοί γιατί να έχουν; Αφού τους αρέσει η μιζέρια είναι μαζοχιστές". Είμαστε; Τι να σου πω καρδία μου; Εγώ πάντως όταν πονάω, δεν μ' αρέσει. Για τους άλλους δεν ξέρω.
Που θα πηγαίνει το παραπάνω κέρδος; Στους λογαριασμούς λαμογιών, γαλάζιων, γαλαζοπράσινων και καφέ (απόχρωσης φασιστικού σκατί) στο εξωτερικό. Γιατί οι πλούσιοι δεν είναι μαζόχες, σαδιστές μπορεί, μαζοχιστές όμως όχι. Να μην τους κάνουμε πλουσιότερους;

"Τα λεφτά στα λεφτά" λέει η παροιμία. "Και μείς"; Τι εμείς; Συμφωνήσαμε να φαγωθούμε, για να την κάνουν ταράτσα οι λίγοι.
Δεν προσέχεις τι κάνεις, καλέ μου ψυχοφθόρε. Τουλάχιστο το 99% ας αισθάνεται καλύτερα, που κάνει με τη θυσία του, το 1% ευτυχισμένο. 

Θα πάρουμε επιτέλους τα αόρατα παλτά. "Δεν θέλουμε ρε βούτυρο, αυξήσεις στους μισθούς, δεν θέλουμε συντάξεις, θέλουμε κανόνια".
Βέβαια οι Γερμανοί που το είπαν παλιά, το μετάνιωσαν, καθώς μπήκαν κάτι μεγάλα και χοντρά Σοβιετικά κανόνια στα οπίσθια τους. Αλλά εμείς δεν είμαστε Γερμανοί, είμαστε αποικία των Γερμανών και των Αμερικάνων. Πρώτο μέλημα λοιπόν οι μίζες από τα εξοπλιστικά. Γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι. Υπάρχει περίπτωση να πάρουν τα νησιά, που έχουμε μοσχοπουλήσει στους τοκογλύφους, άλλοι, και να μας χαλάσουν τη δουλειά. Οπότε να οπλιστούμε σαν αστακοί. 

Κι ο αστακός οπλισμένος είναι, αλλά στο πιάτο καταλήγει, στο τραπέζι κάποιου πλούσιου. Ειρωνεία: Από αλλού φυλάγεται ο καημένος ο αστακός, από πλούσιο χαραμοφάη το βρίσκει. Όμως εμείς θα γίνουμε ξανά αστακοί. Βραστοί με λαδολέμονο, με μακαρόνια, θα σας γελάσω. Πάντως σε πιατέλα θα μας βάλει ο Κούλης.
Ο Κούλης, που μόλις βγήκε πρώτος στην πυραμίδα της τροφικής αλυσίδας. Αυτός και το σόι του.

Ξέρεις τι θα πει αυτό για 'μας τους από κάτω; Απλά να εύχεσαι να του κάτσουμε στο λαιμό. Τουλάχιστο με αυτά που θα κάνει, η ΝΔ θα φτάσει σύντομα το ΚΙΝΑΛ σε ποσοστά.
Καλέ μου ψυχοφθόρε, το ξέρω πως θα το μετανιώσεις, πως θα μάθεις. Όμως να σου πω μια ακόμα παροιμία: Οι έξυπνοι μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων, οι ηλίθιοι από τα δικά τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger