Home » , » "Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι"

"Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 | 7:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Μέσα δεκαετίας του 1980: Το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου έχει κερδίσει μια δεύτερη τετραετία, παρόλο που δεν άλλαξαν και πολλά, όπως περίμεναν οι ψηφοφόροι του.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναλαμβάνει την αρχηγία της ΝΔ και η πολιτική αντιπαράθεση οξύνεται.
Ο Καρατζαφέρης διακινεί στα video club μια κασέτα, την TV Press, που προπαγανδίζει τις θέσεις της δεξιάς δίνοντας έμφαση στη σκανδαλολογία. Σε μια από αυτές τις κασέτες ο μελλοντικός αρχηγός του ΛΑΟΣ είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν ανήλικο.
Ο μαθητής αντιμετώπιζε διώξεις, επειδή είχε γράψει υβριστικά συνθήματα κατά του τότε Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και υπέρ του Μητσοτάκη.
Πιο συγκεκριμένα έγραφε πως "ο Παπανδρέου είναι πούστης" και "ο Μητσοτάκης θα κερδίσει τις εκλογές".

Προς τιμή του ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ παρενέβη ο ίδιος, ζητώντας να μην υπάρξει καμία απολύτως δίωξη στον ανήλικο, στερώντας έτσι από τη ΝΔ μια ευκαιρία να τον καταγγείλει για αλαζονεία και διώξεις ακόμα και μικρών παιδιών. Το θέμα έληξε και ξεχάστηκε αμέσως.

Σήμερα τα ΜΜΕ της γαλάζιας συμμορίας μιλάνε για συνθήματα που γράφηκαν στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη. Η ΕΛΑΣ συνέλαβε 3 ανηλίκους 15 χρονών.
Ο ένας -αναφέρουν με χαρά - είναι γιος του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Λοιπόν νεοδημοκράτες, είστε σκουλήκια. Τα βάζετε με ανήλικα παιδιά. Αν συλλάβουν μαθητές για μερικά συνθήματα, τι πρέπει να κάνουν σε εσάς, τους ενηλίκους, που γράφετε συκοφαντίες, απειλές και ύβρεις πολύ χειρότερες; Τι πρέπει να κάνουν στα γαλάζια κομματόσκυλα; 
Πόσο μάλλον όταν δεν περιορίζονται σε λόγια, αλλά προβαίνουν σε τραμπουκισμούς, βανδαλισμούς, καταστροφές κλπ. Τότε κατηγορούσατε το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο βέβαια σήμερα συνεργάζεστε στενά. Είναι άλλο πράγμα το να πεις κάτι και άλλο να το κάνεις.

Φυσικά οι νεοδημοκράτες ως ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά λόγων και έργων, αλλιώς δεν θα ψήφιζαν τους ψεύτες, τους απατεώνες και τους εγκληματίες.
Να θυμίσω πως απειλούσαν με κρεμάλες, για να μείνουμε σκλάβοι στην Ευρώπη, μέχρι που έγινε το δημοψήφισμα και το βούλωσαν. Χάρη στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αναστήθηκαν. Πήραν θάρρος και βρήκαν ξανά το χειρότερο εαυτό τους.

Ας δούμε τώρα τα συνθήματα που σόκαραν τους δεξιούς. "Ντόρα το '89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν" "Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι".
Η ΕΟ 17 Νοέμβρη ήταν ή μόνη που τιμώρησε δήμιους, σαν το Μάλιο. Τότε πολλοί είπανε "καλά τους κάνανε". Γνώμη μου είναι πως, αν η αστική δικαιοσύνη έκανε σωστά τη δουλειά της και τιμωρούσε ως όφειλε τους βασανιστές, δεν θα υπήρχε λόγος να δράσουν έτσι κάποιοι άνθρωποι.

Λυπηρό να σκοτώνεται κάποιος, (για ανθρώπους μιλάμε και όχι για εγκληματικά υποπροϊόντα του Χίτλερ). 
Φυσικά καμία δουλειά δεν έγινε, ούτε καν η μισή από καμία τέτοια οργάνωση. Σκότωσαν πχ τον Μπακογιάννη και φορτωθήκαμε έτσι τη Ντόρα και τα παιδιά του, που είναι τρις χειρότεροι.
Είναι αυτό που έγραψε ο Bertolt Brecht «Μην χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό».
Μόνο το Μαζικό ταξικό κίνημα μπορεί να φέρει το ριζικό κοινωνικό μετασχηματισμό

Απαιτούμε να μην υπάρξει πολιτική δίωξη κανενός ανήλικου. Είναι ντροπή για όσους σκέφτονται να βγάλουν την εκδικητικότητα και το κόμπλεξ τους πάνω σε μικρά παιδιά. Και μάλιστα την στιγμή που η "δικαιοσύνη" τους καλύπτει ένστολους βασανιστές αγωνιστών και δολοφόνους μπάτσους, οι οποίοι εξοστρακίζουν τις σφαίρες τους σε κορμιά μαθητών.
Αν προσχωρήσουν σε τέτοιες αθλιότητες η απάντηση θα είναι δυναμική, μαζική και άμεση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger