Home » , » Απίστευτο: Ο Μιχαλολιάκος ... αυτοκαρφώνεται!

Απίστευτο: Ο Μιχαλολιάκος ... αυτοκαρφώνεται!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 | 12:23 π.μ.


Εχει χάσει την γη κάτω απ' απ' τα πόδια του ο φυρερίσκος του ναζιστικού μορφώματος. Το πιθανό ενδεχόμενο να "ανοίξουν στόματα" από πρώην συναγωνιστές του, ειδικά για τις προσωπικές οικονομικές δοσοληψίες που είχε, με όχημα την Χ.Α., και η διαφαινόμενη εκλογική συντριβή του κόμματός του, δεν τον τρομάζει απλώς αλλά τον έχει πανικοβάλλει στην κυριολεξία.

Βλέπει ότι δεν τον εγκαταλείπουν απλώς άτομα που μέχρι πρόσφατα ήταν η "ασπίδα" του, -χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μάρτυρας υπεράσπισης που είχε στην δίκη, Αρης Σπίνος, ο οποίος έφτασε να τον αποκαλεί "πατριώτη της κονόμας"- αλλά και πρώην στελέχη του να διοχετεύουν σε ΜΜΕ, πολλές πληροφορίες σε βάρος του. (Ελπίζουμε κάποια στιγμή αυτές οι αποκαλύψεις να δουν το φως της δημοσιότητας. Προς το παρόν η δίκη της Χ.Α που είναι σε εξέλιξη κρατάει κάποια στόματα κλειστά).

Αν η εκλογική ήττα της Χ.Α., που προβλέπεται, πάρει τις διαστάσεις πανωλεθρίας, σε σημείο που το ναζιστικό μόρφωμα στερηθεί την κοινοβουλευτική του παρουσία, τότε στο εσωτερικό του θα γίνει χαμός.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μιχαλολιάκος έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του και αντιδράσει σπασμωδικά. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ... αυτοκαρφώνεται.

Η ανάρτηση που έγινε -προφανώς με δική του εντολή- λογικά θα έπρεπε να είναι αδιανόητη! Αναφέρετε σε σημερινούς κατηγόρους της Χ.Α -χωρίς να τους κατονομάζει- οι οποίοι αποδείχτηκαν "αχάριστοι" αφού για "χρόνια που πληρωνόντουσαν πλουσιοπάροχα από την Χρυσή Αυγή"!
Αυτό δεν είναι έμμεση παραδοχή ότι το ναζιστικό μόρφωμα διακινεί "μαύρο χρήμα";
Και ποιοι ήταν αυτοί οι "πλουσιοπάροχα" αμειβόμενοι  από τα μαύρα ταμεία της Χ.Α;

Επειδή, πιθανόν αν καταλάβουν την μαλακία που έκαναν στο ναζιστικό μόρφωμα, αποσύρουν την ανάρτησή τους παραθέτουμε την σχετική φώτο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger